Love you like a love song - Chapter 27

"Ge fan i Justin, fattar du? Du ska inte komma och tro att du är något för du är kompis med honom." sa hon och tog ett steg närmre mig. 
"Och vad får dig att tro att du kan bestämma över mitt liv?" frågade jag med en suck. Jag var bara trött på allting, hur mycket jag än hatar Amber så orkade jag inte bråka med henne, inte efter allting som hänt. 
"Jag vet att du utnyttjar honom för att bli känd, jag vet att du utnyttjar Chaz och Ryan för att komma närmre honom, och jag ska se till så dom får veta sanningen. Ge fan i dom!"


Med en suck stängde jag dörren efter mig. Jag förstår inte hur Amber orkar. Jag sprang upp på mitt rum och slängde mig i sängen och direkt brast jag ut i gråt. Jag lät tårarna rinna nerför mina kinder som hade börjat svida efter allt gråt. Jag gick fram till min laptop och loggade in på twitter. Jag har inte varit inne där på evigheter. Jag tittade mina mentions som rullade in en efter en, och alla var inte snälla. Det stog saker som "Låt bli Justin jävla hora" "Jävla famewhore, ska döda dig" Jag har fått mycket dödshot på sistone. Eftersom jag lätt tar åt mig så försöker jag inte att läsa, men det är svårt att låsa bli. Men dom var bara avundsjuka. Ja, så var det. Dom var avundsjuka på att jag hade världens underbaraste pojkvän. Plötsligt ringde det på dörren där nere. Jag reste mig upp och sprang ner till nervåningen och öppnade dörren, där stog Chaz, Ryan och Nicole. När dom såg att jag grät gick alla in och kramade om mig.
"Okej, så, varför är ni inte i skolan?" frågade jag när vi släppt varandra. 
"Ehm, vi slutade den precis?" sa Chaz och såg på mig som om jag var dum i huvudet.
"Va?" sa jag förvirrat. "Vad är klockan?" fortsatte jag. "Halv tre" sa Nico och log. Jag nickade och gick ut i köket med dom andra bakom mig.
"Redo för konserten sen då?" sa Ryan när vi satt i soffan och tittade på tv och åt pizza. Jag nickade och lutade mig bakåt i soffan och kände hur mätt jag var. Chaz gav ifrån sig en hög och lång rap. "Men eeeeeeeeew Chaz!" klagade jag. "Gud vad mätt jag är!" sa han och klappade sig på magen. Plötsligt kände jag hur mobilen plingade till. Jag fiskade upp mobilen och öppnade upp smset jag fått. Hela min kropp blev varm när jag läste Justin<3 på skärmen. Jag öppnade smset.
"Hej baby, du kommer väl på konserten? Puss<3" "Självklart älsk :)<3" "Längtar redan" Jag log för mig själv, fattar inte hur Justin hade velat ha just mig, av alla i världen, mig.
"Konserten börjar om typ 50 minuter, vi kanske ska göra iordning oss?" sa jag. Dom instämde och hjälpte mig med att plocka in allting i köket igen. Jag tog på mig ett lila linne, svarta jeansleggins med nitbälte och en svart skinnjacka. Jag lockade håret smått och kletade på lite maskara.
"Får jag låna din plattång?" frågade Nico. "Du behöver inte ens fråga" log jag och la ner nycklar, pengar och mobil i min svarta väska. 
Vi ställde oss framför spegeln och granskade våra kläder. Hon pillade på mig men drog tillbaka den snabbt och gjorde en plågsam min. "Vad?" frågade jag förvirrat.
"Du är het!" fnissade hon. Jag skrattade åt hennes dåliga humor och vände mig om till henne. "Du också!" skrattade jag och gick ner till nerevåningen med Nicole bakom mig. Vi ropade på Chaz och pRyan som kort därefter kom ut med svarta byxor och olika t-shirtar med tryck på.
Jag skrev en lapp till pappa - "Åker till Justin's konsert, kommer hem senare" - och gick ut till bilen med dom andra. Ryan hoppade in i förarsätet och började köra mot arenan Justin skulle ha konserten i. Jag skulle ha kul med mina bästa kompisar och världens bästa pojkvän Justin, och mina tankar ska vara hos dom, inte mamma.

Kommentarer
Postat av: nayara

OMB älskar den här novellen skriv mer snällaaaaaaaaaaaa

2011-07-17 @ 19:01:54
Postat av: Johanna

mer mer :)

2011-07-17 @ 19:48:45
URL: http://johannaviveca.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0