Tillbaka! ♥

Hej alla fina läsare!
Nu är jag tillbaka och kommer skrivar att börka skriva på en ny novelll.
Under sommaren har jag tänkt vad novellern kommer att handla om så ni får lite handling sen.
Jag tycker att Ida har tagit hand om bloggen super duper bra! Tycker inte ni också de?

Nu på den nya noveller kommer jag att skriva så mycket jag kan, runt 2-3 delar om dagen. Hoppas jag.
'My little sweet heart' kommer jag att avsluta, Vet inte vad jag skriva på den mer och det har inte hänt något i novellen så jag slutar helt klart att skriva på den.
Men ja, jag kan lova er att idag kommer en del iallafall. Kommer att sova hos mina kusiner så vi får se när andra kommer.

Ha det bra så länge, Kyssar! ♥

Tumblr_lpye11akqi1qhm3wgo1_500_large

NOVELLER

Eftersom jag avslutat min med fettdåligt slut kan jag tipsa om några grymma noveller som ni kan läsa :3

Bieberdomination.blogg.se
Waytobieber.blogg.se
Biebsordie.blogg.se
Lovebybieber.blogg.se
Threewordsonesentence.blogg.se
Kidrauhlstorys.webblogg.se
Biebercash.blogg.se
Thejbnovel.blogg.se
Justinbstories.blog.se
Justbieberstories.blogg.se
Jdbstoriies.blogg.se
Beautifulbieber.blogg.se
Justinmusic.blogg.se
Justinbieberstoryy.blogg.se
Jdbieberstoryy.blogg.se
enjoy.

Love me or let me go - Chapter 71 - THE END!!!


Här står jag, mitt på scenen och sjunger med hela min själ. Mitt hjärta dunkar fort, men jag känner hur nervositeten börjar försvinna. Innan jag hade gått ut på scenen kändes det som hela jag skulle exlodera av nervositet, men när jag väl kom ut på scen kände jag direkt att jag älskade det.

It feels like we've been out at sea, whoa
So back and forth that's how it seems, whoa
And when I wanna talk you say to me
That if it's meant to be it will be
Whoa oh no
So crazy is this thing we call love
And now that we've got it we just can't give up
I'm reaching out for you
Got me out here in the water
And I

I'm overboard
And I need your love to pull me up
I can't swim on my own
It's too much
Feels like I'm drowning without your love
So throw yourself out to me
My lifesaver
(Lifesaver, oh lifesaver)
My lifesaver
(Lifesaver, oh lifesaver)
Whoa

Justin kommer ut på scen och börjar sjunga med sin vackra änglaröst som alltid gör att jag får rysningar.

I never understood you when you'd say, whoa
Wanted me to meet you halfway, whoa
Felt like I was doing my part
You kept thinking you were coming up short
It's funny how things change cause now I see
Oh whoa
So crazy is this thing we call love
And now that we've got it we just can't give up
I'm reaching out for you
Got me out here in the water
And I

I'm overboard (overboard)
And I need your love to pull me up
I can't swim on my own
It's too much (it's too much)
Feels like I'm drowning (ohh)
Without your love
So throw yourself out to me
My lifesaver

Justin går fram till mig och lägger armen rund min midja och drar mig intill honom samtidigt som han sjunger på refrängen. Skriken blir bara högre så fort Justin nuddar mig och jag kan inte låta bli att le. Vi fortsätter sjunga resten av sången tillsammans. 

Oh
It's supposed to be some give and take I know
But you're only taking and not giving anymore
So what do I do
Cause I still love you
(I still love you baby)
And you're the only one who can save me

Whoa, whoa, whoa, oh

I'm overboard
And I need your love to pull me up (pull me up)
I can't swim on my own
It's too much (it's too much)
Feels like I'm drowning without your love
(I'm drowning baby, I'm drowning)
So throw yourself out to me
(I can't swim)
My lifesaver

(Lifesaver, oh lifesaver)
My lifesaver
It's crazy crazy crazy
(Lifesaver, oh lifesaver)
Lifesaver oh
(Lifesaver, oh lifesaver)
My lifesaver
(Lifesaver, oh lifesaver)
Yeah

Applåderna, skriken, och jublandet dånar i öronen och jag ler stort. 
"Give it up for Deeemiiiiiiii!" skriker Justin i micken och skriken blir högre. Jag kramar Justin och vinkar fansen hejdå innan jag försvinner backstage. Jag blir överröst med komplimanger från crewet och jag tackar samtidigt som jag ler stort. Jag går mot min loge och lägger mig utmattad i soffan. Jag stänger ögonen och andas tungt. Jag reser mig upp efter en stund och drar av mig min svarta klänning jag uppträtt i och tar på mig mina vanliga kläder. Tanken var att jag skulle dansa också, men eftersom det var första gånge jag uppträdde med sång tar vi det nästa gång. Jag går ut ur logen och ställer mig bakom scenen där Pattie står. Jag ställer mig jämte henne och hon ler varmt mot mig.
"Du gjorde det jättebra där ute! Det var som att du var född att stå på scen" ler hon och jag besvarar leendet.
"Tack Pattie" säger jag och kramar henne. Vi tittar på Justin som uppträder och Carro som även dansar bakom honom. Jag ler stort under hela konserten. När konserten är slut tackar Justin sina fans och försvinner backstage. Jag går och sätter mig i soffan eftersom Justin antagligen ska duscha eller iallafall byta om.

JUSTINS PERSPEKTIV
Jag kliver ur duschen och virar en handduk runtom midjan. Jag tar på mig en tröja, kalsonger och jeans och fönar håret. Jag sätter på mig en röd keps på huvudet och sätter mig ner i skinnfåtöljen. Jag lutar mig bakåt och andas tungt. Demi gjorde verkligen ett bra jobb där ute, jag är så stolt över henne. Jag såg hur mycket hon älskade att vara på scen. Att ha henne vid min sida när jag uppträder gör allt så mycket bättre. Jag avbryts av mina tankar av att det knackar på dörren. Jag vänder huvudet mot dörren och dörrhandtaget trycks ner. In kommer Demi med ett vackert leende på läpparna och stänger dörren efter sig. Jag reser mig upp och ler stort samtidigt som jag lägger amarna om henne. Jag andas in hennes doft och släpper taget om henne. Jag kysser henne mjukt på läpparna och jag sätter mig ner i fåtöljen igen med Demi i mitt knä som har amarna runt min hals.
"Du var så jäkla duktig, Demi!" säger jag och hon ler svagt. 
"Då ska du bara veta hur duktig du är hela tiden" säger hon och pressar sina läppar mot mina. Vi kysser varandra passionerat och intensivt och har våra händer överallt men vi går inte längre. Vi är i min loge liksom. Vem som helst kan komma eller höra oss. 

Jag vaknar nästa morgon av att solen lyser starkt in i rummet. Jag gäspar och gnuggar mig i ögonen och drar försiktigt bort armen från Demi som ligger och sover sött. Jag pussar henne nätt på kinden och reser mig upp. Jag går in till badrummet och tar en snabbdusch. Jag virar en lila handduk runt min midja och och drar handen genom mitt blöta hår. Jag lämnar badrummet och går till garderoben. En host hörs bakom mig och jag rycker till så jag nästan tappar handduken på golvet. Jag vänder mig om och möts av Demi som sitter och flinar. Hennes blick dras ner till min mage och jag flinar stort. 
"You like that dont you?" säger jag men hon svarar inte, "Deeeeeemmi, mitt ansikte är här uppe, vet du va?" säger jag högre och hon tittar upp på mig och skrattar sitt gulliga skratt jag älskar. DEMIS PERSPEKTIV
"Ta på dig en tröja" flinar jag och kastar en kudde på honom. Han himlar med ögonen och tar på sig kläder. Jag reser mig upp och går in till badrummet. Jag tar en snabbdusch och tar på mig rena kläder därefter. Jag och Justin går ner hand i hand till lobbyn och in i kafeterian där resten av crewet sitter och äter frukost. Vi slår oss ner vid frukostbordet och plockar åt oss mat. Vi pratar och skrattar och är sociala mot alla under frukosten. Efter frukosten ska vi till New York. Det är bara några få månader kvar tills turnén är slut och då ska vi äntligen få åka hem, och jag längtar sjukt mycket. 
När vi ätit klart går vi mot bilen för att åka vidare. Jag och Justin hoppar bak i baksätet, Kenny i förarsätet och Pattie jämte. Dom andra åker i andra bilar bakom oss. Kenny startar bilen och vi börjar köra mot flygplatsen. Jag flätar in mina fingrar i Justin och vi sitter och bara stirrar in i varandras ögon. Jag kysser honom på läpparna och vänder på huvudet mot fönstret. Jag sticker ut huvudet och låter vinden blåsa i ansiktet. Snart ska vi till New York. Och jag ska dit med världens bästa och finaste människa, Justin.
Förlåt för fettdåligt slut, men som ni har märkt så är uppdateringen sämst och jag har ingen tid att skriva längre knappt, ingen lust heller för den delen, så jag ville bara få ett slut på den. Sorry ): Är inte nöjd med kapitlet själv, har inte läst  igenom det eller något, men ah.. 

Men dissa inte bloggen, Nicole kommer nog komma tillbaka med en ny awesome novell någon dag :)

Love me or let me go - Chapter 70

Jag öppnar ögonen långsamt och rycker till när Justins ansikte bara är någon centimer från mitt. Jag måste visst ha somnat. Han skrattar lågt och kysser mig och backar. 
"Du skrämde mig" säger jag och reser mig upp ur fåtöljen. 
"Jag hade både goda och dåliga nyheter" säger Justin och sätter sig ner i fåtöljen jag nyss suttit i.
"Okej.. Dåliga först" säger jag misstänktsamt och han ler lite. 
"Vi måste börja med våra tråkiga lektioner igen" säger han och jag suckar. 
"Skola?" säger jag och han nickar samtidigt som han ler snett.
"Yep, Jenny kommer imorgon vid 10" säger han och jag ger ifrån mig ett stön.
"Jaha, okej, goda nyheterna?" undrar jag och han ler stort.
"Jasmine ska åka hem.." säger han och jag höjer på ögonbrynen.
"Allvar?" frågar jag och han nickar. "YES!" säger jag glatt samtidigt som jag hoppar och klappar händerna. "Men det finns en hake.." börjar han och jag stannar upp. 
"Tell me" säger jag och ställer mig framför honom. 
"Du sjunger overboard med mig" säger han snabbt och jag spärrar upp ögonen.
"WHAT?! Nej, no way Justin" säger jag och skakar på huvudet. Justin sträcker ut armarna och lägger händerna vid min midja. Han drar ner mig i sitt knä och lägger armarna om mig.
"Scooter hade kommit fram till mig innan och berättat om vad som hände i morse mellan dig och Jasmine, och ärligt är jag inte förvånad. Iallafall så pratade jag med Scooter om allt som har hänt, och frågade om hon kunde åka hem, för jag ville inte att hon skulle förstöra mer eller få dig att må dåligt, så han sa att han skickar hem Jasmine, men bara om du ersätter henne" säger Justin och jag tittar ner i mitt knä.
"Justin, jag kan inte uppträda framför så många typ varje dag" säger jag och suckar.
"Du har uppträtt en gång innan, det var väl inte så farligt?" säger han och jag lutar mitt huvud mot hans axel.
"Ja, en gång. Jag kommer sjunga på varenda konsert isåfall, jag vet inte om jag skulle klara det" säger jag och han ler snett.
"Demi, du är grym på att sjunga. Du klarar det, jag är ju med dig" ler han och jag besvarar leendet.
"Dansen då?" säger jag förvirrat.
"Eftersom Overboard kommer efter typ 2 låtar kommer du hinna dansa till Baby och Somebody to love som är i slutet, om du vill" säger han och jag pillar nervöst med naglarna. Jag vet inte om jag skulle klara av att sjunga framför tusentals av Justin's fans varje dag när säkert hälften av dom hatar mig. Jag skulle bli så pass nervös att jag skulle trilla av scenen eller något. Dans klarar jag av, för då är man i bakrunden. Men sjunga när man har flera tusentals ögon på sig som ser varenda rörelse jag gör, nja.. 
"Jag vet inte" säger jag och Justin tar min hand.
"Följ med mig på soundchecken" flinar han och jag tittar misstänksamt på honom.
"Vadå då?" säger jag men han ler bara.
"Följ med mig bara" säger han och kysser mig. "Visst" mumlar jag.
*
Några timmar senare är vi på soundchecken och Justin och dom andra fjantar runt på scenen med skrikande fans nedanför scenen. Det var underhållande att se på eftersom alla är oseriösa på soundchecken. Justin och Alfredo gör the dougie på scenen och fansens skrik blir bara högre och högre. När dom dansat klart vänder sig Justin mot mig och ler och vänder sig tillbaka till fansen igen.
"Vad säger ni, ska vi ta ut Demi Santiago på scen?!" skriker han plötsligt i micken och fansen skriker högt. Justin vänder sig mot mig och jag skakar på huvudet.
"Nej!" väser jag tyst men Justin springer mot mig och bär upp mig i famnen. "Justin!" klagar jag men kan inte låta bli att skratta. Han släpper ner mig när vi står mitt på scenen och räcker mig en mick.
"Så.. Vi alla vet att Demi är grym på att sjunga, eller hur?" säger han och jag lägger handen över munnen samtidigt som jag skakar på huvudet, jag vet exakt vad som kommer hända nu. Jag tar ett grepp med båda händerna om micken och tittar på Justin.
"Vilka vill att hon ska sjunga för oss?!" skriker Justin och jag ger honom en mördarblick. Fansen jublar och jag ler svagt.
"Kom igen, du måste övervinna din rädsla" säger Justin och lägger sin arm runt min midja. 
"Fine" mumlar jag och Justin kysser mig på kinden och alla fans bli som galna. Jag går till bandet och viskar en låt och dom nickar. Dom räcker mig en gitarr och jag tar emot den. Here goes nothing, tänker jag för mig själv samtidigt som hjärtat dunkar hårt i bröstet. 


(låtsas att hon spelar gitarr också)


Love me or let me go - Chapter 69

"Fan, jag orkar inte med henne mer!" säger jag upprört och lägger händerna i midjan. Justin är på en intervjuv, så jag är med Carro. Vi har stött på Jasmine flera gånger som gått in i oss med mening. Under frukosten gick hon in i mig när jag höll i ett glas mjölk, och ni kan nog gissa vad som hände. Hur som helst tog jag hennes vattenglas och kastade det i hennes ansikte, framför hela crewet, så jag antar att Scooter kommer vilja prata med oss båda två. Just nu är jag och Carro iallafall ute, jag kände att jag inte orkade vara kvar där inne med Jasmine längre. 
"Såg du blickarna hon gav Pauly?" säger Carro och drar handen genom sitt hår.
"Nej, vadå då?" frågar jag och Carro höjer på ögonbrynen.
"Hela morgonen har hon ju suttit och stirrat på honom tills han vänder huvudet mot henne" säger Carro men min blick har fastnat på något bakom henne. Pauly och Jasmine.
"Demi?" säger Carro och lyfter på ögonbrynen. "Jasmine och Pauly" viskar jag och gör en diskret nickning mot dom. Carro vrider på huvudet men vänder snabbt tillbaka det och biter sig i läppen. Jasmine flinar när hon kommer mot oss och tar tag i Paulys hand. Hon går hårt in i min axel när hon går förbi.
"Men kom hit då!" säger jag irriterat men Carro stoppar mig. "Demi, nej!" säger hon och tar tag i min arm.Jag vänder mig mot Carro och tittar frågandes på henne.
"Det kommer bara ge dig problem, det är liksom fullt med folk här som känner igen dig. Även paparazzis" säger hon menande och lägger armarna i kors.
"Du har rätt" suckar jag och ler snett, "Ska vi gå tillbaka?" säger jag och hon nickar. Vi pratar och skrattar på vägen hem, varken jag eller Carro orkar tänka på Jasmine eller någon annan som bara får oss på dåligt humör. När vi kommer fram till hotellet går vi genom lobbyn och ser bara Scooter som sitter med en kopp kaffe och en tidning vid ett bord i kafeterian. 
"Shit, kom" väser jag och vi går snabbt förbi. Jag vet att Scooter bara skulle vilja prata med mig om han såg mig, och jag orkar inte nu.
"Fan, jag måste till dansträningen" säger hon och tittar på klockan, "När börjar du igen?" säger hon och jag rycker på axlarna.
"Om typ 2 veckor" ler jag och hon ler stort. "Bra, men vi ses!" säger hon innan hon försvinner. Jag går in till mitt rum och sätter mig i sängen. Jag lutar mig bakåt och sätter på tvn. Jag tittar på Jersey Shore en stund tills min mobil ringer. Jag drar upp den ur fickan och Justin's namn pryder hela skärmen. 
"Hej baby" svarar jag och sänker tvn.
"Hej snygging, vad gör du?" undrar han.
"Tråkar. Carro stack nyss till träningen" suckar jag och han skrattar till.
"Jag kommer hem snart iallafall, hold on" säger han och jag ler för mig själv.
"Okej, ses sen då. Love you" 
"Love you too baby" säger han innan han lägger på. Jag lägger mobilen på nattduksbordet och bestämmer mig för att ta en dusch. Jag stänger av tvn och reser mig upp. Jag tar fram en svart skön tunnika och nya underkläder och tar med mig det in till badrummet. Jag tar av mig kläderna och tar en lång dusch. Jag både shamponerar och balsamerar noga och sköljer av. Jag kliver ur duschen och virar en handduk om min kropp. Jag torkar av min kropp och tar på mig underkläderna och tröjan. Jag låter håret självtorka och lämnar badrummet. Jag tar min laptop och sätter mig i soffan. Jag går in på twitter och tittar på mina mentions. Allt hat har faktiskt minskat, det är jag väldigt glad för. Det finns fortfarande hat, men jag klarar av att läsa det utan att gråta, för det finns så många snälla som får mig på bättre humör. Jag twittrar "Im bored to death" och lutar mig bakåt i soffan. Jag suckar uttråkat och går in på Justin's sida och ser att han twittrat "Yeah Demi, it must be so painful without me :(" för bara några sekunder sen. Jag skrattar lågt och stänger ner locket.

förlåtförlåt för dålig uppdatering, men här fick ni ett iallafall!

Ska titta på Pretty Little Liars, skriver ett till efter det avsnittet ok? puss.

SORRY FOLKS

Förlåt för ni inte fått något kapitel  idag, har inte haft så mycket skrivlust. :/ 
ska försöka skriva ett par kapitel till er imon, håll ut :) 


Just my luck

Okej, måste bara berätta en sak som hände imorse.

Vid typ nio vaknade jag av att mamma damsög där uppe, så jag gick upp och stängde min dörr. Sen på vägen tillbaka så typ svimmade jag på golvet. Jag kände en hård smäll i bakhuvudet, men jag trodde jag hade lagt mig i min säng, varför vet jag inte. Synen, hörseln och allt var borta. Sen efter ett tag kom allt tillbaka och då märkte jag att jag låg på golvet. Och det var då smärtan kom, mitt huvud dunkade, mitt finger var ömt, min midja sved och hela kroppen gjorde ont helt enkelt. Igår, så la jag en stol på sidan av min säng, för jag var uppe länge igår så jag orkade inte resa mig upp, så därför la jag min laptop på stolen, och stolen hade fällt ihop sig med datorn PÅ mig. Hur som helst började jag skrika och gråta för det gjorde så jävla ont, men jag hörde knappt mig själv. Då kom mamma ner och frågade vad som har hänt, hon satte sig i sängen jämte mig, men jag kunde knappt prata. Jag andades häftigt och kunde knappt få ut något. Sedan började jag typ babbla på vad som har hänt men jag fattade knappt själv vad jag sa. Jag kunde inte ens se något. Ni vet när man har kollat in i en lampa, så kommer någon ljusgrej i synen typ? Massa sånt var det i synen så jag kunde knappt se någonting. Sedan efter en stund blev det bättre och bättre, men jag hade sjukt ont. 
Det har hänt förut att jag trillat ihop på golvet för jag rest mig för snabbt, men denna gången var det helt annorlunda. Jag svimmade. Mamma tror att det är för att jag har blodbrist eller vad det heter, alltså jag har ätit jättedåligt under sommarlovet. Jag äter knappt någon frukost, ibland inte någon middag, kanske bara en panpizza eller något sånt, och sen mackor till kvällsmat, alltså får jag knappt någon näring i mig. Och eftersom mamma och pappa jobbar så är jag hemma själv för det mesta, och dom vill att jag ska göra mat men det slutar med att jag inte gör det. 

Iallafall, så sa mamma att jag skulle börja ta vitaminer, och eftersom vi redan har det hemma så försökte jag svälja ner det med vatten, men det gick inte. Jag har en tandställning uppe i gommen, så antingen fastnar den under eller så är den bara kvar på tungan, det gick verkligen inte svälja ner den. Så aa, det gick åt skogen. Mitt långfinger (lol) har jag stukat, så det har svullnat upp och är lite blått. På midjan har jag skrapat upp lite så det är rött och svider. Huvudet är bättre nu, trodde först jag hade fått en hjärnskakning, mamma också faktiskt, eftersom jag kände mig yr hela tiden och kunde inte se något, men eftersom det är normalt nu antar jag att det inte var något med huvudet? Det är iallafall bättre nu, det svider inte likamycket, det är typ bara fingret som gör aaaaaaaaasont. Skrapade i knät också såg jag nu D: Mina läppar var typ vita också sa mamma. :(

Okeeeeeej, där fick ni min lilla historia om vad som hände imorse. >.<
Så sjukt konstigt alltså. 

Men aa. Ville bara dela med mig. Har det hänt er någon gång? Att ni svimmat, eller bara trillat ihop på golvet för ni rest er för snabbt? 


Love me or let me go - Chapter 68"Okej, så Ryan har alltså somnat i vårat rum, och han borde veta bättre än att somna i närheten av oss" säger jag tyst i kameran med ett leende och vänder den mot Justin som håller i en penna i högsta hugg. Han skrattar lågt innan han för pennan mot Ryan's ansikte. Justin kladdar på mustasch, skägg, ihopväxta ögonbryn, lite vårtor här och där och skriver "Stupid" i pannan. 
"Aw" flinar jag och zoomar in på hans ansikte. Justin fnissar och lägger pennan åt sidan.
"Väldigt vackert" skrattar han och slår sig ner jämte mig. Jag riktar kameran mot honom.
"Dont mess with the prankmasteeeers" säger han med sin creepy-röst och jag stänger av kameran.
Vi skrattar och laddar upp videon i datorn, sedan lägger vi ut den på twitter. Vi börjar genast få en massa kommenterar efter bara några sekunder, och jag är glad att dom inte skriver så mycket elakt om mig, det känns som att allt hat har minskat efter intervjuven. Jag sneglar åt Ryan som ligger i soffan med händerna och benen över hela soffan. Han snarkar högt vilket får mig och Justin att hålla oss för skratt. Jag kysser Justin och reser mig upp och går in till badrummet. Jag tvättar bort sminket och släpper ut håret jag hade i en toffs. Jag går ut igen och tar fram andra kläder. Jag låser in mig på badrummet och tar av mig kläderna och hoppar in i duschen. Jag schamponerar och balsamerar håret. Jag sköljer av mig snabbt och kliver ur duschen. Jag torkar min kropp med den vita handduken och sätter på mig ett svart linne och och gråa mjukisshorts. Jag låser upp badrumsdörren och går in till Justin som sitter i sängen med datorn. Han sitter med ryggen mot mig och verkar inte märkt att jag har kommit. Jag sneglar åt Ryan som ligger i soffan som fortfarande inte vaknat. Jag smyger bakom Justin och böjer mig fram. 
Jag puttar till honom med händerna så han ger ifrån sig ett litet men högt skrik. 
"Sch!" skrattar jag och nickar mot Ryan. Justin blänger åt mig och drar ner mig i sängen så jag hamnar på rygg. Han sätter sig gränsle över mig och flinar. Jag putar med läpparna och han böjer sig ner och trycker sina läppar mot mina. Han kysser mig passionerat och kärleksfullt. Vi snurrar runt så jag hamnar över honom. Våra tungor leker med varandra och vi båda andas tungt. Hans hand vandrar upp innanför mitt linne men han tar snabbt bort den när Ryan ger ifrån sig en hög snark. 
Jag rycker till och vänder mig om. Ryan sätter sig långsamt upp i soffan och jag hoppar av Justin. Han gnuggar sig i ögonen och gäspar stort. Jag går fram och sätter mig i fåtöljen framför soffan. 
"Goodmorning sunshine!" flinar jag och han tittar konstigt på mig.
"Vad gör du i mitt hotellrum?" säger han och reser sig upp.
"Du är i vårat Ryman" ler jag och han går förbi Justin och in till badrummet. Jag och Justin utbyter blickar och innan vi visste ordet av det hör vi ett skrik från badrummet. Ryan kommer ut med en mördarblick fastklistrad på ansiktet och sneglar fram och tillbaka på mig och Justin.
"VEM GJORDE DET HÄR?!" säger Ryan och jag håller mig för skratt.
"Jag vet inte, du hade det på dig när vi kom in" säger Justin och jag nickar. 
"Jag köper inte det där, jag vet att det var ni" säger Ryan och lägger armarna i kors.
"Nej, vi har ingen aning om vad du pratar om, eller hur Demi?" säger Justin och tittar på mig. Jag vänder huvudet mot Ryan som står med höjda ögonbryn. Jag nickar men kan inte hålla mig utan brister ut i skratt. Ryan blänger på mig och går in på badrummet. Jag och Justin brister ut i skratt och skrattar så vi knappt kan andas. 
"Okej.. andas" mumlar jag och tar ett djupt andetag. Jag går in till badrummet där Ryan försöker tvätta av kladdet i ansiktet. Justin kommer och lägger armarna om mig med hakan lutad mot min axel.
"Ni vet att ni kommer få igen för det här va?" flinar Ryan och jag och Justin utbyter blickar.
"Bring it" säger vi i kör och skrattar smått. 
"Vad är klockan?" frågar Ryan när han tvättat bort allt och torkar ansiktet med en handduk.
"Typ 10" säger Justin och han nickar.
"Då är det väl dags för mig att gå in till mig då.. Gör inget dumt nu.." säger han med ett flin och jag vet exakt vad han tänker på. Jag slår till han på armen och han lyfter upp händerna som försvar.
"Jag skojar bara" flinar han och går ut från badrummet och jag hör hur han stänger hotelldörren. Jag vänder mig mot Justin och lägger armarna om hans hals.
"Film?" undrar jag och höjer ena ögonbrynet. Han nickar. Vi går ut och sätter oss i sängen. Jag tar upp fjärrkontrollen och vi hyr en skräckfilm på tvn. Vi kryper ner under täcket och håller om varandra medans vi tittar på filmen. Flera gånger under filmen hoppar vi till, men vi bara skrattar efteråt. Efter filmen stänger vi av filmen och släcker lamporna. Vi lägger oss tätt intill med armarna om varandra. Han kysser mig mjukt och backar sedan bak huvudet. Vi ligger och tittar på varandra tills vi inte orkar ha ögonen öppna mer och somnar djupt. Snart börjar det närma sig slutet.. 
För er som har glömt det så är jag en gästbloggare under sommaren. Nicole, ägaren kommer nog tillbaka efter sommarlovet, och när skolan börjar kommer jag inte blogga mer.

Men eftersom jag börjar den 22 augusti är det ett tag kvar :3

Svar på tal

Någon frågade om han varit tillsammans med Demi lovato och nej, det har han inte,
tjejen i novellen heter bara Demi haha. :p

KAPITEL 67 ÄR HÄR UNDER!

Love me or let me go - Chapter 67Jag lägger ner handduken i sanden bredvid resten av crewet och plötsligt ligger jag i Justin's famn. Jag skriker och sprattlar så mina fötter landar  sanden igen, jag försöker ta mig loss från hans grepp när jag känner hur kallt vattnet är men han har ett hårt grepp om min kropp. Han lyfter upp mig igen och jag lägger händerna runt hans hals och han går längre och längre ut. 
"Jävl-" börjar jag men Justin avbryter mig, "Passa dig, du vill inte göra något som får mig att.." säger han och lösar på greppet så jag nästan trillar i vattnet, men då fångar han mig igen.
"Sluta!" säger jag och ger ifrån mig ett högt skratt. "Det är fan skitkallt!" muttrar jag och han flinar bara åt mig.
"Tänk om jag bara skulle..." säger han och innan jag visste ordet av det har jag hamnat i vattnet. Jag skriker till av det plötsliga kalla vattnet och blänger på Justin. Han ler oskyldigt och rycker på axlarna. Jag skvätter vatten på honom och börjar gå lite längre ut. Justin kommer efter. Jag stannar och vänder mig om och lägger armarna om honoms nacke.
"Sötis" flinar jag och trycker mina läppar mot honoms. Hans hand vandrar ner från min kors rygg till min rumpa. Jag ler mot hans läppar och vi kyssar varandra passionerat. Vi orkar inte bry oss om paparazzis eller resten av crewet. Några ligger i sanden och solar och andra är ute i vattnet en bit från oss och leker. Jasmine och Pauly har spenderat mycket tid med varandra, dom är inte ens här, dom valde att åka till stan istället. Men jag orkar inte bry mig om dom ändå, dom får göra vad dom vill. Jag kysser Justin en sista gång innan jag backar ett steg och tittar in i hans ögon.
"Vill du simma till ön?" flinar han och jag skakar förskräckt på huvudet.
"No way, det är ju fettstora fiskar här!" säger jag och han vänder sig mot Alfredo och Dan som plaskar runt i vattnet. 
"YO DAN, ALFREDO! SKA VI SIMMA UT TILL ÖN ELLER?" ropar han och dom vänder sig om. Dom gör tummen upp och börjar gå mot oss.
"Alltså, okej, vi ses senare" flinar jag och alla tre skakar på huvudet.
"Du ska med" säger Alfredo och tar tag i min arm när jag försöker gå iväg.
"Vet ni vad som finns i vattnet?! Jag har fobi för stora fiskar" säger jag och skakar på huvudet.
"Men vi är ju här, vi skrämmer bort dom, i promise" säger Dan och Justin nickar medans Alfredo håller sig för magen och skrattar högt.
"Är du rädd för fiskar?!" skrattar han och jag slår till honom hårt på armen. "Ouuuch" säger han och slutar skratta och håller sig för armen istället och ser sårad ut men sen flinar han bara.
"Tönt. Fine, jag följer med" ler jag och Justin lägger armen om mig. Vi går längre och längre ut tills vi inte når botten längre, då börjar vi simma. 
"Akta bara så inte en alligator kommer och biter i dig" säger Alfredo plötsligt och jag skriker till.
"MEN SLUTA!" skriker jag förskräckt och simmar ikapp honom och hoppar upp på hans rygg så han kommer under vattenytan, men kommer upp någon sekund senare.
"OMG, JAG SÅG EN HAJ!" utbrister han och jag slår han på armen igen.
"Det är inte kul" muttrar jag och Justin börjar gapskratta, "Allvarligt.." mumlar jag och dom skrattar.
"Demi, dom är räddare för dig än vad du är för dom" säger han och jag skakar på huvudet.
"Har du sett vad det finns för fiskar här?! Dom kommer käka upp hela mig" säger jag och han ger ifrån sig ett högt skratt. Jag blänger åt honom men känner hur det drar i mungiporna.
När vi äntligen är framme klättrar jag upp på ön och slår ihop händerna och tittar upp i himlen.
"Jag har aldrig varit så glad att vara på land som jag är nu! Jag skulle pussa marken om den inte var så sjukt smutsig" säger jag och dom andra skrattar samtidigt som dom skakar på huvudet.
"Titta!" utbrister Dan och jag springer över till hans sida och följer hans blick. Jag ser en skugga i vattnet och skriker till och backar bakåt. "EN HAJ!" skriker jag och Justin lägger armarna om mig bakifrån. "Det är en fisk pucko" säger han och kysser min kind.

svar på tal

Det var någon som frågade varför dom pratade engelska, intervjuverna kommer vara på engelska, resten svenska :3

Love me or let me go - Chapter 66


"We're glad you could come Demi!" säger Ryan och jag sätter på mig hörlurarna.
"Thanks for having me Ryan" ler jag och han tittar ner i något papper framför sig i någon sekund sedan upp på mig igen.
"Okay, I just want to make something clear.. You have cut marks on your wrist, right?" säger han och jag nickar och lägger min ena hand över handleden trots att dom inte syns. 
"There's some rumors about you and Jasmine Villegas fighting. Could that possibly have something to do with that?" säger han och jag slänger en blick åt Justin's håll som skakar diskret på huvudet. 
"Uhm, i'd like to keep that private" säger jag och ler lite. Han nickar, "Okay then, how long have you been dancing?" ler han.
"I've been dancing pretty much my whole life, and I love it. When my parents died I moved to my uncle, Ryan Good, who's also Justins stylist. Since then I've been dancing on Justins concerts" säger jag och ler.
"And you became best friend with Justin pretty quick, but then you started having feeling for eachothers" säger han och jag nickar smått.
"So who liked who first?" skrattar han och höjer ena ögonbrynet.
"Well, I've gotta be honest with you. I liked him that way first" säger jag och skrattar till.
"Really? For how long?" flinar han.
"Uhm, a while" ler jag och känner hur jag vill att han ska byta samtalsämne.
"And you've got alot of hate lately, like deaththreats and that stuff. How do you deal with it?" frågar han och jag biter mig i läppen.
"In the beginning I got really, really upset. But im trying not to focus on that, just focus on the people I love and what I love to do. I can't break down everytime someone says something bad about me. Of course it hurts me, becouse I want nothing bad at all, but I guess I'll just have to deal with it" säger jag. 
"I acually read some of the hate, and it's not nice, at all" säger Ryan och rynkar ihop ögonbrynen. "Even Justin gets hate, everyone has some who doesnt like you obviously, you cant be loved by everyone. But what do you think about Justin's haters?" frågar han och jag rätar lite på mig. 
"Honestly, I think they're pathetic. They hate on someone they dont even know. If they knew Justin im sure they would love him. He's just a 17-year old boy living he's dream and doing what he love. You shouldn't judge him when you dont even know him. Its okay if you dont like his music, but you shouldn't hate on him as a person for that. Im not saying this just becouse im his girlfriend, I really do mean that. But at the same time, its not like Justin sit at home and read the stupid comments and cry about it. He doesnt pay attention to them, he pay attention to his fans, family, friends, people he love, you know. So basically they're just wasting their time" säger jag och ler. Jag slänger en blick åt Justin som ler stort mot mig. Jag besvarar leendet och vänder mig till Ryan igen.
"Yeah I agree, you shouldnt judge a book after the cover, or whatever they say" säger Ryan plötsligt och jag börjar skratta.
"So what made you become so good friends anyway?" frågar han och dricker en klunk ur ett glas.
"I guess we have the same humor, we kinda like the same things. It's just fun hanging out together" säger jag och Ryan nickar.
"You acually sang at one of his concerts" ler Ryan och jag skrattar till.
"He convinced me to do that, yes" flinar jag.
"You sang like a pro Demi!" säger han och jag skrattar och tackar. "Have you ever thought about becoming a singer?" frågar han och jag skakar på huvudet.
"Nooo... I love to sing, but I could never sing for living, especially for thousands of people" säger jag och Ryan får ett busigt flin på ansiktet.
"Hey, I know that look.." säger jag och skrattar till. 
"Any chance you'll perform for us?" frågar han och jag skakar på huvudet, "No way" skrattar jag och han gör puppyface. 
"Never" flinar jag och lägger armarna i kors. Han suckar uppgivet och vi fortsätter med intervjuven.

Love me or let me go - Chapter 65

Jag vaknar nästa morgon av att någon knackar på dörren. Jag sneglar åt Justin's håll som fortfarande ligger och sover och drar mig försiktigt ur hans famn. Jag gnuggar mig i ögonen och går mot dörren. Jag trycker ner handtaget och när jag får se vem som står där vet jag inte riktigt hur jag ska reagera."Vad vill du Jasmine?" suckar jag och stänger dörren efter mig. Hon flinar och lägger armarna i kors.
"Du såg vad som hände igår, så där har du bevis på att han fortfarande är kär i mig" flinar hon.
"Han har redan berättat vad du har sagt till honom, förvänta dig inte att vi ska tro på dig. Allt du gör är att förstöra, du är så jävla hjärtlös så det finns inte, jag fattar inte hur du ens kan leva med dig själv. Justin är världens finaste människa men ändå leker du bara med hans känslor som om han är en jävla leksak. Så jävla lågt, du har aldrig ens älskat honom" säger jag och hon tittar på mig med en upprörd blick. 
"Jag älskade honom" säger hon och tittar ner i marken.
"Jaså? Så det var därför du utnyttjade honom för fame, du var otrogen och strulade med en kille mitt framför honom?" säger jag och höjer på ögonbrynen. Hon öppnar munnen men stänger den igen, "Tänkte väl det" fnyser jag och vänder mig om och stänger dörren igen. 
"Vem var det?" säger Justin plötsligt så jag rycker till. Jag vänder mig om och ler lite mot honom.
"Ehm, det var Ryan. Han skulle bara påminna om intervjuven vid 10" säger jag och rycker lätt på axlarna.
"Hur mycket är klockan?" frågar han och jag går fram till min mobil på nattduksbordet. "Kvart över åtta" säger jag och han flinar. "Kom" säger han och sträcker ut armarna. Jag ler och kryper in i hans varma famn. Jag lägger mina armar honom och vi ligger och håller om varandra ett tag. 
"Följer du med?" undrar jag och tittar upp på honom.
"Vart då?" frågar han förvirrat och jag himlar med ögonen.
"Intervjuven dumass" säger jag och han petar till mig i magen så jag ger ifrån mig ett högt skrik. Jag skrattar och ger honom en kyss innan jag reser mig upp ur sängen och tar fram nya kläder, det får bli slitna ljusblåa shorts och en lös vit t-shirt som hänger lite löst vid axeln. Jag struntar i sminket eftersom jag ändå kommer bli sminkad där borta.
"Förresten, vi alla tänkte dra ner till stranden efter din intervjuv" säger Justin och reser sig upp, "Awesome" ler jag och han flinar. Han går fram till mig och kysser mig innan han går och tar fram egna kläder. Han låser in sig på badrummet och duschen går igång. Eftersom jag duschade igårkväll så behöver jag inte duscha idag. Jag borstar igenom håret och tar upp min laptop. Jag loggar in på min twitter och överväger att titta mina mentions, men jag låter bli. Jag har inte lust att bli deppig innan intervjuven. Jag twittrar snabbt "Interview at Ryan Seacrest soon, #swag" och går in på Justin's sida. Han har twittrat lite om konserter, sina fans och det vanliga. Jag går in på min timeline och stirrar på mentions knappen. Jag kan ju bara kolla några. Jag för datamusen mot Mentions och klickar. Jag läser en efter en och dom flesta är likadana som förut, "You're a fat famewhore, im gonna kill you" och sådant. Det sticker till i magen när jag läser dom, men jag tänker inte gråta. Nej. Jag kan inte hålla på och bryta ihop varje gång jag läser något sånt, jag måste stå ut om jag ska vara med Justin, och jag tänker inte lämna honom bara för någon skriver något över internet. Jag fortsätter läsa och märker inte att Justin kommit in i rummet förrän locket stängs ner. 
"Ey" säger jag och tittar upp på Justin som står framför mig. 
"Du ska inte kolla vad dom skriver om dig, det är inte bra Demi" säger han allvarligt och jag suckar.
"Jag måste ju se vad dom skriver om mig.." säger jag och han sätter sig jämte mig.
"Inte om du mår dåligt av det" säger han och jag ler svagt över hur gullig han är. Han böjer sig fram och kysser mig passionerat. Han backar bak med huvudet och jag pussar honom snabbt på kinden innan jag reser mig upp. Jag kollar klockan och ser att vi måste åka. 
Jag tar på mig skorna och Justin gör samma sak. Vi öppnar dörren och går ner mot lobbyn där Scooter och Kenny står och pratar med varandra. När dom ser oss ler dom lättat och vi börjar gå mot bilen. Jag och Justin sätter oss i baksätet medans Kenny kör bilen med Scooter i framsätet. Jag och Justin sitter med sammanlänkade händer och pratar om allt möjligt. Jag tittar ut genom fönstret och studerar alla byggnader här i Hawaii.


JELENA PÅ TEEN CHOICE AWARDS

Någon mer som satt uppe och kollade? Det slutade 4 på morgonen iallafall ;_; 
image
image
image


image

Älskar att se honom så glad :) 

Sen får vi inte glömma Justin's dans under Selena's uppträdande lol, så söt.
imageLove me or let me go - Chapter 64


DEMIS PERSPEKTIV
Jag står nedanför scenen men avskilt från alla fans med Pattie och tittar på Justin som sjunger. Jag har tagit en paus från dansandet ett tag, men jag kommer börja efter någon månad igen. Just nu sjunger Justin och Jasmine overboard. Jag kan se hur Justin blir rätt obekväm när han är tvungen att lägga armen runt hennes midja, men det är något dom måste göra. Justin slänger några blickar och ler mot mig ibland och jag blir helt varm i kroppen.
När låten tar slut försvinner Jasmine backstage och Justin förbereder sig för nästa låt. 
*
Justin springer ut svettig efter konserten och andas tungt. Vi applåderar och han skrattar och försvinner in i sin loge. En stund efter kommer han ut och han har antagligen duschat. Han kramar alla som sitter i sofforna som är Alfredo, Ryan, Scooter, Pattie, Carin, Dan, Jasmine och jag. Jasmine ger han ingen kram till dock. Justin kramar mig sist och längst. Han kör plötsligt ner händerna under mig och han bär upp mig i sin famn. Jag skriker till av förvåning och Justin sätter sig ner i soffan med mig i sitt knä. Jag lägger armarna om honom och kysser honom innan jag lutar huvudet mot hans axel. Jag ser hur sur Jasmine är men hon försöker spela oberörd och pillar med sina naglar. 
"Demi, du har en intervjuv hos Ryan Seacrest imorgon så duvet" säger Scooter plötsligt. Jag tittar upp på Justin sedan på Scooter.
"Bara jag?" säger jag och han nickar, "okej". Det är inte första gången jag har en intervjuv själv, utan Justin, jag har haft det ett par gånger, men det hjälper alltid att ha Justin vid min sida, jag blir alltid så nervös annars. Dock hjälper det lite att intervjuven är på radio, så det är ingen publik. 
"Jag följer med dig" säger Justin och flätar in sina fingrar i mina.
Vi sitter och pratar med varandra, och efter en stund går vi ut till bilarna. På vägen ut ger Justin autografer och tar bilder med fans innan vi kliver in i bilen. Kenny, som sitter i förarsätet börjar köra mot vårat hotell. Justin vilar huvudet mot mitt som vilar mot honoms axel. Justin är helt utmattad, det var en riktigt lång konsert.
När vi är framme kliver vi ur bilen och går upp till våra hotellrum. Justin drar av sig tröjan och slänger sig utmattat i sängen. Jag skrattar lågt och tar med mig sovkläder in till badrummet. Jag tar av mig kläderna och sätter på mig pyjamas. Jag borstar tänderna och sätter upp håret i en slarvig bulle. Justin kommer in och lägger armarna om mig bakifrån. Han kysser min hals några gånger innan han släpper mig och börjar borsta tänderna. Jag flinar och går ut till sovrummet. Jag sätter på alarmet på mobilen och kryper ner under det varma tjocka täcket. En stund efter kommer Justin ut och kysser mig innan han lägger sig under täcket jämte mig och lägger armarna om mig. Han drar mig intill honom och bara en stund efter somnar vi båda två tätt intill varandra.

Love me or let me go - Chapter 63

Jag sliter upp dörren och ser Demi gråtandes med en sax i ena handen riktad mot sin handled.Jag stänger dörren efter mig och springer fram till henne. Jag rycker åt mig saxen och slänger den åt sidan. Jag omfamnar henne i en kram men hon puttar snart bort mig.
"Du kysste Jasmine, hur fan kunde du" säger hon hackigt och drar bort håret från sitt ansikte. 
"Demi, lyssna på mig, jag kysste henne inte, jag svär, hon kysste mig. Jag puttade bort henne direkt!" säger jag och jag ser hur tårar rinner nerför hennes ansikte. Hon skakar på huvudet och vänder sig om. "Varför gick du och träffade henne över huvudtaget?" snyftar hon och jag ställer mig framför henne. Jag lägger hennes ansikte mellan mina händer. 
"Hon sa att hon var tvungen att berätta något riktigt, riktigt allvarligt. Jag ville höra vad hon hade att säga" säger jag och Demi suckar och torkar tårarna, men dom fortsätter rinna ändå. 
"Vad sa hon?" säger hon och jag berättar allt, exakt allt hon sagt. När jag avslutat mitt långa tal väntar jag på en reaktion från Demi. Hon börjar skaka och gnissla tänder. Hon vänder sig om och sliter upp dörren. Jag springer fram till dörren och ser att hon rusar in i Jasmine's rum. 
"JASMINE, DET RÄCKER NU FÖRFAN!" hör jag Demi skrika. Jag springer in till hennes hotellrum men stannar vid dörröppningen.
"Vadå?" säger Jasmine och höjer på ögonbrynen.
"Du vet fan vad jag pratar om! Du sitter och matar in en massa lögner i honoms huvud, allt för att förstöra mellan oss! Vafan är ditt problem?" ryter Demi och Jasmine reser sig upp från soffan.
"Du förtjänar inte honom, fattar du?! Han var min först, men du kom och tog honom från mig, du förstörde allt! Varför ska du få honom och inte jag, va?!" skriker Jasmine upprört och jag springer fram till Demi som höjer sin näve. Jag tar tag i hennes hand och lägger mina händer om den. Jag ger henne en blick menat att det inte är värt det och hon tittar tillbaks på Jasmine.
"Jasmine, vi faller inte för dina jävla lögner längre, okej? Du har förstört tillräckligt, och du har bevisat att du inte går att lita på, så lägg ner förfan och låt oss vara" säger jag och drar med mig Demi ut från hennes hotellrum. Jag stänger dörren och vi går in till vårat hotellrum.
"Förlåt" säger Demi och tittar ner i marken. Jag går fram och lägger armarna om henne och vi kramar varandra hårt.
"Hur många gånger har vi låtit henne förstöra?" suckar hon och jag släpper henne. Jag placerar mina händer på hennes armbågar och tittar allvarligt in i hennes ögon.
"Vad som än händer, skär dig inte, lova mig det?" säger jag och hon nickar. Jag pressar mina läppar mot hennes och kysser henne passionerat och kramar henne igen.

Love me or let me go - Chapter 62

Jag vet att Justin inte skulle prata med henne om det inte gällde något allvarligt, jag vet det.


JASMINES PERSPEKTIV
"Så, jag kom, vad är det du vill?" frågar Justin ointresserat och lägger händerna i sina byxfickor.
"Alltså, hur kan du ens förlåta Demi efter att ha kysst Pauly?!" säger jag upprört och lägger amarna i kors. 
"Det var Pauly som kysste henne, han sa det till mig själv" säger han och jag himlar med ögonen.
"Självklart sa han det. Han gillar ju henne, och han förstod att hon mådde dåligt. Han hade ringt henne men hon ville inte prata med honom, han hörde på henne att hon grät, så han gick till dig och var tvungen att ljuga för att få dig att åka till henne, att göra henne glad igen" säger jag tittar djupt i honoms ögon som börjar se mer och mer förvirrade ut.
"Och hur vet du det här?" säger han och jag himlar med ögonen, "Pauly berättade för mig" säger jag. 
"Vad får dig att tro att jag ska tro på det där? Jag litar på Demi, och det var Pauly som kysste henne, inte tvärtom. Och hur kan det vara så svårt att fatta att jag har förlåtit Demi? Du har ju förfan gjort värre saker mot mig" säger han och jag tittar ner i marken.
"Jag har förändrats, Justin, jag skulle aldrig såra dig med mening. Jag vet att du inte tror det, men jag älskar dig mer än vad du kan ana. Jag skulle aldrig sjunka lika lågt som Demi" ljuger jag och han suckar irriterat.
"Jasmine lägg ner" säger han och jag suckar högt.
"Varför tror du hon skärde sig och inte ens gömde sina skärmärken för paparazzis? För hon vill ha uppmärksamhet. Hon vill att du ska tycka synd om henne så att du inte vågar dumpa henne, för då kanske hon gör samma sak. Du är så blind Justin, förstår du inte vad hon håller på med?" säger jag lägger armarna i midjan.
"Men stick med dina jävla lögner, jag orkar inte höra dom" ryter han ilsket och jag tar ett steg närmre honom.
"Du älskar henne, och det är därför du inte vill tro på det dåliga. Hur ont det än gör för mig att säga detta, så älskar hon dig inte tillbaka. Du är bara med i hennes plan - Att bli känd. Hon utnyttjar dig. Jag däremot, jag skulle aldrig göra så.. Du förtjänar någon bättre.. Någon som bryr sig om dig på riktigt. Som mig" säger jag och ställer mig bara några centimeter från honom. Jag tittar i honoms ögon men min blick dras åt tjejen bakom honom. Demi. Hon står där och tittar med en tom blick i ögonen. Jag höjer upp blicken till Justin och trycker mina läppar mot hans. Kyssen varar i bara någon sekund tills Justin puttar bort mig.
"Vafan gör du?!" utbrister han upprört och jag flinar åt Demi. JUSTINS PERSPEKTIV
Jag stirrar ilsket på Jasmine som bara står och flinar, men hennes blick är inte på mig, utan något bakom mig. Jag vänder mig om och ser Demi stå en bit bort med Carro vid sin sida. Hon tittar besviket på mig och tar Carros hand och dom springer iväg mot hotellet.
"DEMI!" skriker jag högt men ångrar mig direkt, en massa tjejer börjar skrika och hoppa runt sina kompisar.
"Justin.." säger Jasmine och tar min arm. "SLÄPP MIG FÖRFAN" ryter jag ilsket och rycker åt mig armen. Jag känner något blött mot mig, great, nu ska det börja regna också. Jag springer bort från allt folk och bort till hotellet. Jag springer in genom lobbyn och upp till vårat hotellrum. Jag sliter upp dörren och ser Demi gråtandes med en sax i ena handen riktad mot sin handled.

Love me or let me go - Chapter 61
"Caroline!" säger jag utanför fönstret och hon vänder sig om. När hon får syn på mig brister hon ut i ett stort léende. 
"Demi!" ler hon och springer fram till mig. Jag lutar mig fram och kramar henne hårt. Efter stund släpper vi varandra.
"Det har varit så sjukt tråkigt utan dig! Och det var en pain in the ass att ha Jasmine här" säger hon och himlar med ögonen och jag skrattar. 
"Jag och Justin har löst allting" säger jag och hon ler, "Vad bra!" säger hon och slänger en blick mot dom andra. Caroline och dom andra gjorde några övningar, men dom har en paus nu.
"Jag kommer ut till dig" säger Caroline och springer fram till våran danslärare. Dom pratar om något och hon nickar och Caroline springer ut genom dörren. Hon dyker upp jämte mig och vi börjar gå samtidigt som vi pratar om allt som har hänt. Det var skönt att kunna prata ut med Carro. 
Hon visste om mina skärmärken för jag hade pratat med henne i telefon under tiden jag varit hemma men inte om att jag tänkte ta självmord, men Justin stoppade mig. 
"Jag fattar inte att du kunde varit död nu.." säger Carro och stannar plötsligt upp. 
"Vadå?" frågar jag förvirrat och följer hennes blick, men jag hittar inget speciellt.
"Men ser du inte?! Jasmine!" säger hon och jag tittar runt. 
"Var?" säger jag och Caroline pekar. Då ser jag henne. Jasmine går en bit bort och ser allmänt arg ut. Faktiskt, så ser hon förbannad ut. Som om hon kunde explodera. Hon går fram och tillbaka och sparkar hårt på en sten som ligger helt oskyldig på marken. Jag skrattar och tittar mot Carro som tittar på Jasmine, men till slut brister hon också ut i skratt. 
"Undrar vad som har hänt med henne" säger Carro och lägger handen för munnen.
"Hon har pms" säger jag och rycker på axlarna. Jag följer Jasmine med blicken som går åt andra hållet och stannar plötsligt. Hon tittar sig runt och slår sig ner på en grön rostig bänk en bit bort. Hon drar ner sina solglasögon och klappar stressat på sina ben.
"Väntar hon på någon eller?" säger jag och sätter mig på räcket vid trappan nedanför oss. 
"Ser ut så.." säger Carro och rycker på axlarna. 
"Haha, folk kommer tro vi är stalkers om någon ser att vi står och glor på Jasmine Villegas" säger jag och skrattar till lite.
Carro instämmer i skrattet och kliar sig på armen.
"Bara inte hon ser oss" säger hon och jag flinar. Jag hoppar ner från räcket och sätter mig ner på stentrappan. Carro sätter sig bredvid mig och lägger benen i kors.
"Jag är så jäkla nyfiken nu" säger jag och Carro skrattar. Jasmine tittar runt hela tiden och verkar desperat leta efter någon, och det är det vi vill veta, vem hon letar efter. Vi är konstiga som sitter och spionerar på henne, men vi är för nyfikna för att bry oss.
Jag och Carro sitter och snackar lite om allt möjligt och efter runt 10 minuter har Jasmine fortfarande inte gått, dock har hon rest sig upp och går bara runt lite, fast på samma ställe. Hon sätter sig vid fontänen och tar upp sin mobil och börjar hålla på med den. Jag reser mig upp och borstar av lite smuts från rumpan och låren och vänder mig mot Carro som också reser sig upp. Jag vänder mig om och tittar på Jasmine igen.
"Vem hon nu väntar på måste vara någon viktig" säger jag och Carro skrattar.
"Vem det nu är verkar ha dissat henne" skrattar Carro och lägger armen om mig. Jag instämmer i skrattet men slutar skratta när jag får se vem som kommer fram till henne."Vadå?" frågar hon förvirrat och hennes léende dör ut. Jag nickar mot den stora fontänen och hon följer min blick. Jag vrider huvudet mot Carro's  och hon gapar stort.
"Vafan" mumlar hon och jag tittar tillbaka på Jasmine och han. Han ställer sig framför henne med armarna i midjan och hon flinar samtidigt som hon pratar om något. 
"Varför pratar Justin med henne?!" morrar jag ilsket och stampar hårt i marken som om jag är någon barnunge. Aldrig trodde jag att Justin skulle prata med Jasmine efter allt hon gjort. 
Jag kanske bara överreagerar, Justin sa ju faktiskt i Atlanta att han skulle ta ett snack med henne om det där sms:et där hon ljög om att Justin har gått tillbaka till henne och att han hatar mig. Jag vet att Justin inte skulle prata med henne om det inte gällde något allvarligt, jag vet det.


Love me or let me go - Chapter 60

Vi fortsätter gå och precis när vi rundar hörnet kommer Jasmine gåendes mot oss men med huvudet vänt neråt. Jag sucker högt och hon lyfter upp huvudet och möter min blick.


Jasmine kommer mot oss och rycker loss Justin från mig. Hon drar honom en liten bit från mig och ställer sig framför honom med armarna i kors. 
"Vad händer med oss då?" säger hon tyst och slänger en blick åt mig och jag är säker på att hon vill att jag ska höra exakt vad dom snackar om. Det är nu Jasmine kommer komma med massa lögner för att försöka splittra oss ännu en gång, men denna gången ska hon inte lyckas. 
"Vilket oss?" suckar Justin och Jasmine himlar med ögonen som om det är världens självklaraste sak.
"Ja men.. Du vet, efter att Demi åkte så.." säger hon och smeker hans mage med sina händer. Han rycker bort hennes händer och backar ett steg.
"Så vad? Jag dissade dig och sa att jag aldrig ville prata med dig mer för all skit du gjort, men du är för trög för att fatta det, eller hur?" säger Justin och jag ger ifrån mig ett högt skratt. Jasmine blänger hårt åt mig och jag tar handen över munnen för att kväva mitt skratt och tittar andra hållet.
"Fine, om du inte ska berätta det, berättar jag!" säger Jasmine och ställer sig framför mig istället. Jag tar bort handen och flinar åt henne med höjda ögonbryn.
"Vad har du på hjärtat?" säger jag och hon lägger armarna i kors. Hon slänger en blick åt Justin och tillbaka på mig. Jag tittar på Justin som rycker på axlarna och går fram till mig. Han lägger armen runt min midja och flätar in sina fingrar i mina och vi väntar på att Jasmine ska säga något, men hennes blick har fastnat vid våra händer. Hon skakar på huvudet och tittar upp på oss.
"Justin, du kan vara en bra pojkvän och berätta, eller så är du för feg och låter mig göra det" säger Jasmine och ler. Jag tittar upp på Justin som ser allmänt förvirrad ut.
"Jag vet inte ens vad du pratar om?" säger Justin och höjer på ögonbrynen. Jasmine ger ifrån sig ett irriterat stön och drar bort mig från Justin. 
"Vi kommer snart" säger Jasmine till Justin innan hon drar med mig in på sitt rum. Hon knuffar ner mig i soffan och ställer sig framför mig.
"Men vad?!" säger jag irriterat och hon får ett flin på ansiktet.
"Okej, eftersom Justin inte vill berätta, så berättar jag. När du och Pauly hade kyssts så blev Justin förkrossad och sprang in i mig. Jag förklarade för honom vilken idiot du är och han förtjänar någon bättre. Jag kramade honom, och från den stunden blev vi sams. När du hade åkt, blev han hur glad som helst och han berättade hur han hade enorma känslor för mig men har inte vågat berätta eftersom du alltid är i närheten. Hur som helst kysste han mig" säger Jasmine och jag fnyser högt.
"Så varför åkte han tillbaka till mig då?" säger jag och höjer på ögonbrynen. Hon sätter sig jämte mig och tittar på mig som om jag är dum i huvudet.
"För han ville berätta att det aldrig någonsin kommer bli ni längre, att du måste gå vidare för han inte vill ha något med dig att göra, men när du plötsligt bestämde dig för att hoppa från ett jävla berg så var han tvungen att stoppa dig. Han är bara tillsammans med dig för han tycker synd om dig, och eftersom du har skärt dig själv är han rädd att du ska göra det igen om han gör slut, så han vågar inte säga något" säger hon och jag tittar förvirrat på henne.
"Hur vet du om berget och..-" börjar jag men hon avbryter mig.
"Men hallå? Det är över hela internet. Och eftersom du är så jävla dum och inte gömmer din handled så fångar paparazzisarna skärmärkerna" säger hon och jag reser mig upp.
"Jasmine, du har ljugit för jävla mycket för att jag nånsin skulle kunna tro på dig igen, så försök inte. Jag vet att du kanske gillar Justin eller vad du nu försöker med, men vi älskar varandra och vi tänker inte låta dig förstöra det igen, okej?" säger jag och börjar gå mot dörren men Jasmine tar tag i min arm.
"Fine, jag ska fixa bevis åt dig" flinar hon och jag rycker åt mig armen och smäller igen dörren efter mig. Jag går raka vägen mot mitt och Justins hotellrum. Jag tror inte ett skit på Jasmine. Allt hon gör är att ljuga, ljuga och ljuga, så varför skulle hon tala sanning just nu? 

Förlåt för den dåliga uppdateringen! :/

förresten, är det okej med er om jag skriver intervjuver på engelska?

Love me or let me go - Chapter 59

"Varför gråter du?" frågar jag förvånat och torkar mina egna tårar, inte för det hjälper direkt.
"För du gråter.. Kan inte låta bli" säger han och ler lite men blir sedan allvarlig. "Varför har du skärt dig?"

Justin sätter sig jämte mig och lägger armen bakom min rygg. Jag lägger huvudet mot hans axel och torkar tårarna. Jag suckar lågt och Justin tar min hand och flätar in sina fingrar i mina. 
"Allt blev bara för mycket, du, Jasmine, dina fans.." säger jag och hans grepp om min hand blir hårdare, "Jag klarade inte av allt hat, jag vet att jag inte borde, men jag läste vad dina fans skrev om mig, och jag kunde inte hantera det" säger jag och han släpper min hand. Han reser sig upp och går ut från badrummet. Jag tittar förvirrat efter honom och reser mig upp för att följa efter honmo. Han sätter sig vid datorn och jag ställer mig bakom honom för att se vad han gör. Han loggar in på twitter och skriver DemiSantiago i sökfältet så tweets om mig kommer upp. Jag lägger armarna om hans hals och lutar hakan mot hans axel. Jag läser några tweets och dom skriver alla nästan samma sak, att jag är en hora och jag borde dö. Tårarna bränner bakom ögonlocken men jag tänker inte låta dom rinna, jag måste försöka vara stark. Om jag ska vara med Justin så får jag stå ut med det, och jag gör allt för att få vara med honom. Jag kan inte hålla på och bryta ihop varje gång någon skriver något om mig. Justin mumlar ett par svärord och pussar mig på kinden innan han går in på sida och twittrar "All this hate on Demi is just ridiculous, she's just human, she doesnt deserve it" och "I should be able to date and be happy without worrying about this.. What happend to my supportive beliebers?" och "U have no idea how the hate breaks her, and when she's hurt, im hurt. I'll always love you guys, but atleast show some respect.."
Jag reser mig upp och sätter mig i Justin's knä och lägger armarna runt hans nacke.
"Tack" säger jag och han ler. Han kysser mig mjukt och lägger mitt ansikte mellan sina händer.
"Lova att du aldrig gör så igen, okej?" säger han allvarligt och jag nickar.
"Jag lovar" ler jag och flinar. Jag kysser honom och låter hans tunga möta min.

NÄSTA DAG

Till min förvåning skulle vi till Hawaii och stanna där i en hel vecka. Under ungefär halva veckan så ska vi jobba stenhårt, konserter, intervjuver och träning i stort sett hela tiden, sedan blir det som några dagars semester. Just nu sitter jag och Justin i bilen på väg till hotellet och käkar mat från McDonalds för det var det enda vi var sugna på just nu. Jag äter en McChicken och Justin en Big Mac. Jag äter upp den sista biten och sväljer ner med min cola. Jag studerar Justin som sitter och koncentrerar sig på körningen samtidigt som han försöker äta. Precis när han dricker en klunk ur sin sprite kör han på ett gupp så det skvätter ner i hans knä. 
"Men vafan" säger han irriterat och jag börjar gapskratta högt. Justin blänger på mig och ställer undan drickan. Jag lutar mig fram och pussar honom på kinden och skrattar fortfarande lite smått.
"Vad söt du är" flinar jag och sätter på radion. Jag höjer ljudet och skriker till när Space Bound av Eminem sätts på. Jag och Justin sjunger med tills vi är framme vid hotellet och Justin parkerar bilen.
"Redo?" undrar Justin och tittar på mig.
"Ja" svarar jag kort och biter mig i läppen. Jag kliver ur bilen och stänger dörren efter mig. Justin dyker upp jämte mig och tar min hand.
"Ignorera dom bara" säger han innan vi går in. Jag nickar och tar ett djupt andetag innan vi kliver in i lobbyn. Jag slänger några blickar här och där och ser varken Jasmine eller Pauly. Vi fortsätter gå och precis när vi rundar hörnet kommer Jasmine gåendes mot oss men med huvudet vänt neråt. Jag sucker högt och hon lyfter upp huvudet och möter min blick.

Love me or let me go - Chapter 58

"Om jag inte hade varit där hade du varit död nu.." mumlar Justin och jag tittar ner i marken.
"Men jag är inte död, du räddade mig" säger jag och ler svagt. Han går fram till mig och tar mina händer.
"Du tänkte begå självmord, Demi. Tänk så skulle jag inte hunnit fram till dig? Jag skulle aldrig mer få se dig. Jag skulle aldrig klara av det" säger han och jag vet inte riktigt vad jag ska säga. Istället lägger jag armarna om honom och omfamnar han i en varm kram.


"Im sorry" 

"Förlåt.." viskar jag och stänger ögonen och bara njuter av att ha hans armar runtom mig. 
"Men Demi.." börjar han och släpper taget om mig, "Varför trodde du att jag ville vara med.. Jasmine?" fortsätter han och jag biter mig i läppen och tittar ner i marken.
"Jasmine typ.. smsa mig" säger jag och möter honoms blick som förändras till ilska.
"Vad skrev hon?" säger han och jag fiskar upp min mobil ur fickan. Jag letar upp smset och visar det för honom. Han läser tyst för sig själv och jag ser hur han blir irriterad. 
"Vad fan är det för fel på den tjejen?! Jag ska fan ringa u-" 
"Du ska inte göra någonting" avbryter jag honom och han tittar förvirrat på mig. "Men alltså, jag orkar inte mer just nu, kan vi bara skita i henne för tillfället? Jag orkar inte tänka på henne nu" säger jag och han nickar.
"Jag snackar med henne när vi kommer tillbaka" ler han och jag himlar med ögonen och mumlar ett "visst". 
"När har har du tänkt åka tillbaka förresten?" frågar jag och sätter mig ner i soffan. Jag tar upp koftan jag lagt på armstöder drar på mig den. 
"Vi ska tillbaka imorgon!" ler han och betonar ordet 'Vi'. Jag suckar och han sätter sig i soffan. 
"Jag vet inte om jag orkar möta Jasmine.. Inte Pauly för den delen heller" mumlar jag och Justin drar upp mig i hans knä. Han stryker undan en hårslinga från mitt ansikte och smeker min kind nätt.
"Vi ska inte låta dom förstöra igen, right? Tro inte på några lögner dom försöker mata in i din skalle, vi har varandra och that's all that matters" säger han och jag vrider mitt huvud för att möta honoms blick. Han ler mot mig och hans blick vandrar neråt. Han spärrar upp ögonen och jag tittar förvirrat på honom. Han tar tag i min handled och tittar upp på mig igen.
"Demi?! Vad har du gjort?!" utbrister han högt och jag vänder blicken neråt. Fuck. 
"Ingenting!" säger jag snabbt och drar ner tröjärmen över mina skärmärken. Jag hade helt glömt bort dom.
"Vadå ingenting?!" säger han och jag hoppar ner från hans knä.
"Men det är ingenting säger jag ju!" skriker jag och reser mig upp. Jag springer iväg och låser in mig på badrummet. Jag vet inte varför jag blir så upprörd egentligen, jag orkar bara inte mer.
"Demi, öppna dörren" säger Justin och rycker i handtaget. Jag svarar inte utan glider ner mot väggen och sätter mig på golvet. Jag hör fotsteg som blir svagare och svagare. Efter en stund kommer dom tillbaka och jag hör hur någon pillar med låset. Dörren flyger upp och Justin sätter sig framför mig.
"Demi.." säger han och flyttar sig närmre mig och tar min hand. "Du kan prata med mig" fortsätter han. Då brister det. Tårarna rinner nerför mina kinder och Justin ser medlidande på mig. Jag ser hur hans ögon blir vattenfyllda och en tår rinner ner.
"Varför gråter du?" frågar jag förvånat och torkar mina egna tårar, inte för det hjälper direkt.
"För du gråter.. Kan inte låta bli" säger han och ler lite men blir sedan allvarlig. "Varför har du skärt dig?"

Love me or let me go - Chapter 57

JUSTIN'S PERSPEKTIV:
"NEJ, DEMI!" skriker jag när jag ser hur hon tar sats. Hon slänger en blick åt mig men verkar inte bry sig. Jag är bara någon meter ifrån henne när hon tänker hoppa. Precis när hon tryckt ifrån sig från marken tar jag tar i hennes arm och drar henne bakåt så hon faller bak mot mig. 
"Du skulle låtit mig hoppa!" säger hon upprört och jag ser sorgset på henne. Hennes ögon är helt söndergråtna, dom är alldeles röda, det gör ont att se henne såhär, speciellt när jag vet att det är mitt fel. 
"Vad gör du här ens? Ska du berätta hur mycket du hatar mig?" säger hon och jag tittar förvånat på henne. Jag suckar och lägger armarna om henne. Efter en stund besvarar hon kramen och hon kramar mig hårt. Det var inte förrän nu jag insett hur jävla mycket jag faktiskt saknat att hålla om henne. 
"Demi, tänkte du verkligen hoppa?" nästan viskar jag och jag känner en nickning, "Men varför?" säger jag och släpper taget om henne och lägger hennes ansikte mellan mina händer.
"För du hatar mig, alla hatar mig Justin. Jag vet inte ens varför du är här och varför du ens stoppade mig när du hatar mig, jag vill förfan dö, du skulle inte stoppat mig! Jag fattar att du älskar Jasmine och du vill vara med henne men jag tänker inte gå igenom denna skiten igen, jag vill inte leva mer när jag vet hur mycket du, Jasmine och alla andra hatar mig så jävla mycket. Jag kan inte leva utan dig, du är mitt liv, fattar du det? Det är därför jag måste dö, jag bara sårar och förstör för alla, du kommer ha det bättre utan mig, du och Jasmine kommer få vara ifred och slippa mig precis som ni vill, ja-" yrar hon på men jag avbryter henne genom att pressa mina läppar mot hennes. Jag lägger min arm runt hennes midja och hon ler mot mina läppar och besvarar kyssen. 

selena gomez justin bieber beach pics. justin bieber and selena gomez

DEMI'S PERSPEKTIV:
Kyssen kändes speciell, annorlunda från dom andra gångerna. Kyssen var mer laddad och mer kärleksfull. Det finns inte ord för hur mycket jag saknat honom. Jag avslutar kyssen och bara stirrar in i honoms nötbruna ögon som glänste vackert i solen. Jag blev som hypnotiserad varje gång jag tittade i honoms ögon, om han bara visste hur galen han gör mig. Jag kommer tillbaka till verkligheten och backar ett steg. Han tittar halvt förvirrat på mig och jag tittar ner i marken.
"Men du har Jasmine nu" mumlar jag och han tar ett steg fram mot mig. Han lyfter upp min haka och tvingar mig att möta honoms blick. 
"Jag är inte tillsammans med Jasmine, okej? Jag skulle aldrig kunna. Jag älskar dig, bara dig. Jag älskar dig mest i hela världen och jag vill leva livet ut med dig. Jag blev så jävla sårad när jag såg dig och Pauly kyssandes att jag aldrig gav dig en chans att förklara dig, men även om jag blev sårad skulle jag aldrig kunna hata dig, jag älskar dig för mycket för att kunna göra det" säger han och jag ser hur tårar rinner nerför hans kinder. "Gråt inte" säger jag och torkar hans tårar med mina tummar. Han ler ett snett leende jag älskar och jag känner hur mina egna kinder blir blöta. Jag som trodde mina tårar hade tagit slut nu med tanke på att allt jag gjort dom senaste dagarna är att gråta. 
"Jag älskar dig" säger jag hest och lutar min panna mot hans. 
"Jag älskar dig också" säger han och kysser mig kärleksfullt på läpparna. Jag har aldrig varit lyckligare.

Love me or let me go - Chapter 56


DEMIS PERSPEKTIV

Det sista jag hörde från Justin var "Jag vill aldrig se dig igen, vi är över." och det var för en dag sen. Han vill inte ha något med mig att göra, vi kan aldrig bli tillsammans igen. Jag har förstört allt, han hatar mig. Jag har spenderat min dag att läsa mina mentions på twitter. Jag vet inte varför jag gör det, jag blir så jävla ledsen när jag läser dom, men ändå vill jag. Jag gråter varje dag, jag känner mig som en stor barnunge med tanke på hur mycket jag gråter, men dom tar aldrig slut, dom bara kommer, och det går inte stoppa. Mina mentions blir bara värre och värre för varje dag, dödshoten ökar för varje dag som går. Jag har ingen lust att leva alls om jag ska vara ärlig.. Om jag ska leva, så kommer jag ändå bara ligga och ruttna i detta huset, så det är väl lika bra att bara.. dö? Jag går in på Justin's sida och läser hans tweets. En tweet får min uppmärksamhet, "It was a mistake, ily and im coming". Jag känner hur jag blir helt varm innombords. Men det kanske inte ens är till mig? Jag går in på Jasmine's tweet, och självklart, det var till henne, "im waiting for u<3". Jag suckar hårt innombords. Han har gått tillbaka till Jasmine. Jag lägger undan datorn och springer ner för trappan med tårarna fortfarande rinnandes ner för kinderna. Jag tar på mig mina skor och lägger ner mobilen i fickan innan jag rusar ut genom dörren och springer mot en speciell plats. Berget. Jag och Justin brukade vara där förr tillsammans. Det är den enda platsen jag vill till just nu. Jag springer och springer tills jag måste stanna för att andas. Jag gråter så jag knappt kan andas, synen blir suddig och jag får svårt att koncentrera mig på vart jag är. Jag torkar tårarna och gnuggar mig i ögonen. Jag känner hur det vibrerar till i fickan, och jag tar upp den i hopp om att det är Justin som smsat, men nej, det lyser Jasmine över skärmen. Med en hög suck öppnar jag smset och läser, "Verkar som att jag har vunnit, Justin har gått tillbaka till mig. Varje dag pratar vi om hur mycket vi hatar dig. Han hatar dig, han vill aldrig prata med dig igen, fattar du? :)" Tårarna rinner ner på nytt och jag trycker tillbaka mobilen i fickan. Jag springer allt jag kan och snart är jag står jag på berget. Jag går ut på bergskanten och tittar ner på det djupa vattnet där nedanför. Tänk vad enkelt det är för mig att bara hoppa nu. Allt skulle vara över. Jag skulle slippa allt hat, Justin och Jasmine skulle aldrig få se mig igen. Det kanske är lika bra att jag bara dör? Jag har ingen mening med livet.
JUSTINS PERSPEKTIV
"Kom igen.." mumlar jag och trummar med pekfingret på ratten. Jag är nu i Atlanta, jag sitter i bilen och är på väg hem till Demi. Jag hade fått övertala Scooter och alla dom andra så efter flera men så gick dom äntligen med på det. Det var bara 3 intervjuver som blev inställda, inga konserter. Jag hinner tillbaka innan konserten kommer, så det var lugnt. Jag parkerar bilen utanför hennes hus och kliver ur. Jag småjoggar fram till dörren och knackar hårt många gånger, men ingen öppnar. Jag kikar in genom fönstret och ser att allt är släckt. Jag rycker i handtaget och dörren åker upp, okej, så den var inte låst. Jag går in och stänger dörren efter mig och kikar in i det släckta köket. 
"Demi?!" ropar jag samtidigt som jag letar i alla rum. Jag går upp till hennes rum och letar där, men ingen är där heller. Var fan kan hon vara om hon inte är här? Jag suckar och sätter mig ner i hennes säng. Jag lägger mitt huvud ner på hennes kudde och andas in hennes doft. Jag tittar på fotona på hennes nattduksbord och fastnar vid bilden på oss två vid berget. Vi var alltid där förr tillsammans. Om vi var ledsna eller hade mycket i huvudet gick vi dit för att rensa huvudet och bara ta det lugnt utan att oroa oss för att andra ska hitta oss. Då slog det mig. Berget, det är där hon är. Jag reser mig upp hastigt och rusar ner för trappan och ut genom dörren. Jag hoppar in i bilen och kör raka vägen mot berget. Jag stannar vid trottoaren och springer mellan träden och ut på ängen till berget. Där ser jag henne. Hon står vid bergskanten. Jag är säkert 20 meter ifrån henne, men hon har varken sett eller hört mig. Jag tänker precis ropa på henne när jag ser att hon går längre och längre fram. Hon snyftar till och räknar för sig själv. Vänta, ska hon hoppa? Jag känner hur paniken når hela min kropp och jag springer mot henne det snabbaste jag kan. 


ojojoj :o
VEM VILL HA MEEEER!??!? :D

Love me or let me go - Chapter 55

Jag biter i insidan av läppen och tar ett djupt andetag innan jag trycker ner rakbladet mot handleden.


Jag vaknar nästa morgon liggandes på det hårda golvet i mitt sovrum. Jag reser mig upp och känner hur det sticker till i handleden. Då kom allt tillbaka. Jag har skärt mig själv. 3 märken på ena handleden. Det svider lite, men det är ingenting jämfört med hur dåligt jag mår över att Justin inte vill ha mig längre. Jag tar upp min mobil och ser att jag har 1 sms från Carro som jag fått för bara några minuter sen. Jag öppnar det och när jag ser vad det står dunkar mitt hjärta fortare.
"Justin saknar dig duvet.. :<3("
"Det tvivlar jag på :/" svarar jag och det tar bara några sekunder innan ett nyss sms har kommit.
"Det är sant, han pratar typ med ingen längre, man ser hur ledsen han är på lång väg :(<3"
"Det är mitt fel att han är ledsen, allt är mitt fel."
"Han är ledsen för det som hände, duvet, men han du ska bara veta hur ledsen han är över att du har åkt."
Jag svarar inte utan lägger mobilen på nattduksbordet och slänger mig min säng. Jag börjar tänka på hur roligt jag och Justin har haft. Det är helt sjukt vad mycket vi gått igenom, både bra och dåliga saker. Jag undrar vad han gör just nu. Han är nog glad över att jag har åkt. Jag bara sårar honom, såklart inte med mening, men han skulle mått sämre om jag skulle varit kvar, det är jag säker på. Tårar börjar rinna nerför mina kinder och jag drar fram armen och drar fingrarna över mina skärmärken. Jag tar upp min laptop och går in på ocean.up och söker på Justin. Det första som kom upp var en bild på Justin och Jasmine, jag vill inte ens läsa texten. Jag stänger ner laptopen och tårar forsar ner för kinderna. Jag tar upp min mobil och trycker på nytt meddelande. Jag skriver "Justin, jag vet att du hatar mig, men snälla förstå att jag aldrig ville såra dig, jag gillar inte Pauly, jag älskar dig. Han kysste mig, inte tvärtom, det var bara ett stort jävla misstag. Förlåt" Efter bara en liten stund får jag ett nytt sms, "Jag såg med mina egna ögon Demi, snälla varken smsa eller ring mer" skriver han och jag slänger mobilen hårt i golvet. Jag lägger mig ner på mage i sängen och skriker högt mot kudden.

JUSTINS PERSPEKTIV
Jag har ingen lust med någonting längre. Jag saknar Demi så jävla mycket, att få hålla om henne, att känna hennes läppar mot mina, att vara i hennes närhet. Men det är något som inte kommer hända mer, hon ljög för mig om hennes känslor om Pauly och kysste honom. Jag kan inte förlåta henne för det. Jag fattar inte hur hon kunde göra så mot mig, jag trodde hon älskade mig? Bara mig. Jag antar att jag hade fel. Jag hade jävligt fel. Varje gång jag tänker på henne känner jag smärtan i bröstet. Jag gör inte så mycket under dagarna. Jag äter, gråter, sover, duschar, har konserter, och samma sak igen. Jag pratar knappt med någon längre, men jag orkar helt enkelt inte. Tårar rinner ner för mina kinder, men jag låter dom rinna, det kommer knappast göra någon skillnad att torka bort dom. Plötsligt knackar det på dörren och jag reser mig upp. Jag ställer mig framför dörren och blundar och tar ett djupt andetag för att sluta gråta. Jag torkar tårarna och öppnar dörren. Där står.. Pauly? Vad fan gör han här?
"Vafan gör du här?" ryter jag och han tittar ner på sina skor. Han ser skamsen ut. Han tittar upp och möter min blick. Han tänker precis ta ett steg in men jag lägger armen framför och stoppar honom.
"Svara på min fråga" säger jag hårt och han suckar.
"Det är mitt fel, inte Demi's. Jag kysste henne, inte tvärtom" säger han och jag tittar på honom med höjda ögonbryn.
"Nej, hon skulle puttat bort dig" säger jag och lägger armarna i kors.
"Jag gillar henne, jag sa det till henne också men hon sa att hon älskar dig, så jag kysste henne, för jag trodde hon skulle ändra sig då och gilla mig tillbaka, men hon knuffade bort mig efter typ 2 sekunder, men du hade gått in precis när jag kysst henne, så det måste sett ut som att hon kysste mig" säger han och jag vet inte vad jag ska säga.
"Jag skäms så jävla mycket, jag vet inte vad jag tänkte med. Jag har förstört för båda av er, jag är verkligen ledsen" säger han skamset och jag har svårt att ta in allting.
"Så hon hade inget med kyssen att göra?" säger jag och han skakar på huvudet. Fan, fan, fan, jag är sån jävla idiot! Jag lät henne åka utan att ens förklara sig. Hon talade sanning i smset också, men jag är så jävla dum och inte tror på henne. Fan ta dig Justin. Men, det kanske inte är för sent än? Jag springer förbi Pauly och hör hur han ropar "Vart ska du?!" efter mig.
"Jag ska ta tillbaka min tjej!" ropar jag tillbkaa och springer raka vägen till Scooter's hotellrum.


nästa kapitel blir också rätt mycket ur Justins perspektiv, så ni vet :3333


Love me or let me go - Chapter 543 DAGAR SENARE - HEMMA I ATL
Tårarna har bara runnit hela tiden, ända sen jag kom hem, det är som att dom aldrig tar slut. Jag känner mig helt tom utan Justin. Saknaden är enorm. Om jag kunnat vrida om tiden skulle jag aldrig låtit Pauly kyssa mig över huvudtaget. Om jag bara bara hade puttat bort honom så fort jag såg att han närmade sig så skulle aldrig detta hänt. Justin skulle inte hata mig. Men jag har förstört allt. Carro hade försökt övertala mig att stanna, men jag klarar inte av att se honom ledsen, speciellt inte när jag vet att det är mitt egna fel. Jag sitter just nu i fåtöljen med en blå filt om mig och låter tårarna rinna. Jag vet inte vad jag ska göra längre. Jag har knappt ätit något på dagarna, allt jag gör är att sova, duscha och gråta. Jag är inte ett dugg sugen på mat ändå så jag bryr mig inte heller. Jag försökte smsa och ringa Justin igår men han skrev bara "Jag vill inte prata med dig Demi" så jag har slutat försöka, för tillfället iallafall. Jag suckar högt och lutar mitt huvud mot fåtöljen. Magen kurrar högt för första gången på länge och jag känner hur jag börjar bli yr och mår illa. Jag reser mig upp och koncentrerar synen. Jag blir alltid helt konstig när jag inte äter, jag blir yr, mår illa, det är som att jag är full. Jag går in till köket och lägger fram en skål på bordet. Jag häller i mjölk och corn flakes och börjar äta, och jag börjar redan må bättre. Jag slänger mjölken som blev kvar i skålen och lägger den i diskmaskinen. Jag går upp till mitt rum och lägger mig i min säng. Hur kunde jag låta det här hända? Allt jag vill ha just nu är Justin, jag vill att han ska vara här och hålla om mig, men nej, jag är så jävla dum och har förstör allt.
Jag sätter på tvn men ångrar mig direkt när jag ser hur Justin dyker upp på tv rutan. Jag letar desperat efter fjärrkontrollen men när jag inte hittar den suckar jag uppgivet och sätter mig på sängen och tittar på tvn. 
"Har den 17-åriga popstjärnan Justin Bieber och Demi Santiago som dessutom är bakrundsdansare på honoms konserter gjort slut? I onsdags sågs Demi åka hem tillbaka till Atlanta, i tårar. På gårdagens konsert såg vi ett par tårar hos Justin när han sjöng U Smile och I'll never let you go. Kan det bero på Demi? Eftersom inget har gjort ett uttalande om detta får vi bara vänta och se"

Bilden dom visar på Justin får mig att brista ut i gråt. Jag stänger av tvn och gräver ner huvudet i kudden. Kudden blir helt dygnsur så jag får vända sida. Jag reser mig upp och tar fram min laptop. Jag knappar in Twitter i sökfältet och loggar in på min twitter. Jag twittrar "I dont know what 2 do anymore" Jag vet att jag inte borde, men jag måste se vad dom skriver om mig. Jag menar, hur mycket ledsnare kan jag bli? Jag går in på mina mentions och går igenom texterna folk skriver om mig, och tårarna blir till fler.
"I knew you would hurt Justin you bitch!", "Im gonna fucking kill you when i found you!" "you're a fat whore, u doesnt deserve to live!", "Hey Sluttie, look what u did to justin you hoe! how can you live with yourself?", "You ugly assbitch go die in hell, fucking slut"
Jag stänger ner locket på laptopen och puttar den åt sidan i sängen. Jag går in på badrummet och stirrar in i min spegelbild. Jag har påsar under ögonen, jag är blek, mitt hår ser ut som ett fågelbo och mina ögon är alldeles rödgråtna. Jag torkar tårarna och öppnar skåpet. Jag tar fram min rakhyvel och tar ut det vassa rakbladet. Jag lägger undan rakhyveln och sätter mig ner på golvet. Jag tvekar lite först, men vad har jag att förlora? Mitt liv suger redan. Alla hatar mig. Jag biter i insidan av läppen och tar ett djupt andetag innan jag trycker ner rakbladet mot handleden. 


Love me or let me go - Chapter 53

Jag tar ett djupt andetag och reser mig upp. Jag torkar tårarna och går in på badrummet. Jag tvättar ansiktet med kallt vatten och torkar av ansiktet i en handduk. Jag går ut till min väska och tar fram en vit tjocktröja och ljusblåa shorts. Jag måste prata med Justin, jag måste förklara. Det kan inte vara slutet än. Jag suckar högt och tar ett djupt andetag innan jag öppnar dörren. Jag har ingen aning om vart han är, men jag antar att jag få leta upp honom. Jag går runt ett tag och jag tänker precis gå tillbaka när jag hör en snyftning. Inte vems som helst. Justin. Jag svänger runt hörnet och känner hur det sticker till i magen när jag ser vilka som står där. Justin och Jasmine står och kramas.

Jag tittar chockat på dom och tackar gud över att dom inte har sett mig. Jag backar försiktigt och klantig som jag är råkar välta ner någon grej på bordet bakom mig så det blir en hög smäll. Snabbt som fan springer jag iväg innan dom hinner se mig. Jag hör hur dom säger "Vad var det där?" men jag ignorerar dom och springer ner mot lobbyn. Tårarna rinner nerför mina kinder samtidigt och jag känner hur det börjar bli svårt att ens se någonting. Jag springer ut från hotellet och just vart jag ska har jag ingen aning om just nu. Det enda jag vet är att jag måste bort. När jag sprungit en bit och är tvungen att stanna för att andas sätter jag mig ner i gräset och lutar ryggen mot ett träd. Jag suckar och torkar tårarna. Jag andas tungt och får anstränga mig för att inte gråta ännu mer. Jag förstår inte. Justin kramade Jasmine, jag trodde han hatade henne? Efter allt hon gjort.. Hur fan kan han förlåta henne?! 
Efter flera timmar reser jag mig upp och tar fram mobilen i bakfickan. Jag måste ha råkat stänga av den av misstag för den är avstängd, jag sätter på den och ser att flera i crewet har försökt nå mig. Jag lägger ner den i fickan igen och går långsamt tillbaka. Ännu ett par tårar rinner nerför mina kinder men denna gången låter jag dom rinna. När jag ser några paparazzis bakom ett träd torkar jag snabbt tårarna och börjar gå snabbare. Om dom ser mig gråta kommer dom bara hitta på en massa skit för att ha en bra story.
När jag kommer fram till hotellet öppnar jag dörren och tittar runt i lobbyn. Där sitter Justin en bit bort och tittar ut genom fönstret... Man ser att han har rödgråtna ögon, det gör ont att se honom såhär. Jag tänker precis gå fram till honom när Jasmine dyker upp framför mig.
"Det är ingen bra idé" säger hon och jag suckar.
"Jasmine, akta på dig" säger jag och nu är det hon som suckar.
"Så du ska gå till honom och såra honom ännu mer? Han kommer inte vilja prata med dig, han kommer inte låta dig förklara, för han såg det med sina egna ögon, han behöver ingen förklaring. Allt han behöver är att du försvinner" säger hon och en tår rinner ner för min kind. Jag suckar och vänder mig om och går upp mot rummen. Jag kan inte stanna kvar här. Som Jasmine va, han vill att jag försvinner, han skulle må så mycket bättre då. Jag hoppas bara han inser att Jasmine är inget att ha. Han är dum som förlåter henne över huvudtaget. Det är en sak jag inte förstår. Jag knackar på Ryan's rum och efter en stund öppnar han. 
"Heeeey, var har du varit? Vi har letat efter dig, du bara försvann!" säger han och jag suckar lite.
"Ryan, jag måste hem" säger jag och hans ansiktsuttryck ändras till chocokat.
"Va? Varför då?" säger han förvånat. 

JUSTINS PERSPEKTIV
När Jasmine kom och satte sig vid mitt bord och försökte trösta mig reste jag mig bara upp och gick iväg. Jag orkar varken med henne eller någon annan. Anledningen till att jag kramade henne var för jag var så jävla sårad att jag inte hade någon annan att gå till. Hon råkade bara vara där med öppna armar. Jag går upp mot mitt och Demi's hotellrum och hoppas att hon inte är där inne. Hur mycket jag än försöker, så går det inte stoppa mina tårar från att rinna. Precis när jag ska runda hörnet hör jag välbekanta röster. Demi och Ryan.
"Demi, varför ska du hem?" säger Ryan och jag hör hur Demi suckar.
"Jag kan inte säga, men jag kan heller inte vara kvar, jag behöver tid för mig själv, okej?" säger hon och jag blir chockad. Ska hon åka hem? Mitt hjärta vill att hon ska stanna, men mitt huvud vill inte se henne mer över huvudtaget. Men hon kysste Pauly, när hon nyss hade sagt att hon inte har känslor för honom. Hon ljög. Hon sjönk lågt denna gången. Hon sa att hon aldrig skulle sjunka lika lågt som Jasmine och vara otrogen och såra mig, men hon det är precis vad hon har gjort.
"Okej, jag bokar ett flyg åt dig, men är du säker?" säger Ryan och eftersom Demi inte svarar antar jag att hon nickar.
"Du vet att du får komma tillbaka när du vill, och om du behöver något är det bara ringa, okej?" säger han och Demi snyftar till.
"Var är Carro?" frågar hon. "I sitt rum" säger Ryan och jag hör steg komma hitåt. Jag vänder mig om och går snabbt bort därifrån. Jag hör hur en dörr öppnas och stängs. Jag antar att vi är slut nu, jag och Demi. Tjejen jag älskar mest i hela världen försvinner. Men det kanske är lika bra? 


Love me or let me go - Chapter 52


(skit i att det är så stökigt i bakrunden haha)

NÄSTA DAG
Justin låser in sig på toan och duschen går igång. Justin's mobil plingar till och av ren nyfikenhet sneglar jag över skärmen för att se vem det är. Det lyser "Jasmine" över skärmen. Varför smsar hon Justin? Jag vet att jag inte borde läsa, men nyfikenheten vinner helt enkelt. Jag sneglar mot badrummsdörren och öppnar smset. 
"Justin, jag vet att du tror det, men det är sant, jag lovar<3" skriver hon. Jag går in på Skickade sms och kollar det senaste Justin skrivit - "Nej, du älskar mig inte Jasmine, och du har inte förändrats, du har redan bevisat för mig att du inte kan det.." Jag hör hur det knackar på dörren och jag vrider snabbt på huvudet. Jag reser mig upp och öppnar dörren.
"Hej Pauly" säger jag och ler svagt. 
"Hej!" säger han och ler stort. Han tittar in i rummet och sedan tillbaka på mig. "Kan vi prata?" Jag nickar.
"Inte här" säger jag och går ut. Jag stänger dörren efter mig och vänder mig om till Pauly. Jag väntar på att han ska börja prata men ingenting kommer ut ur hans mun. Han öppnar munnen men stänger den igen.
"Ville du något eller?" säger jag och skrattar lite. Han nickar och biter sig i läppen. 
"Alltså, Demi, jag typ.." börjar han och suckar. Han skrattar lite och rynkar ihop ögonbrynen. "Jag gillar dig.." mumlar han och jag tittar förvånat på honom. 
"Jag älskar Justin, Pauly" säger jag och han tittar upp på mig. 
"Jag vet men.. jag kan se att du gillar mig också.. Sättet vi är med varandr-" säger han men hinner inte säga mer förrän jag avbryter honom.
"Jag gillar dig som kompis, inget mer" säger jag allvarligt och han suckar. Han tar ett steg närmre och tittar ner på mina läppar. Jag tänker precis vända mig om för att gå in till rummet igen när han tar tag i min arm.
"Snälla, gå inte!" säger han och jag suckar. "Vad är det? Pauly, jag älskar Justin, okej?" 
"Detta kanske kan få dig att inse.." säger han och jag tittar förvirrat på honom.
"Vad ska du gö-" Han avbryter mig med att pressa sina läppar mot mina. Jag står som förstelad, varför flyttar jag inte på mig?! Jag får tillbaka kontrollen över min kropp och puttar bort honom och tittar ilsket på honom. Hans blick är inte på mig, utan på något bakom mig. Jag vänder mig snabbt om och ser Justin stå där med tårögda ögon.
"Justin.." säger jag och känner hur mina egna ögon blir vattenfyllda. 
"Hur fan kan du göra så mot mig? Du är precis som Jasmine" säger han och en tår rinner ner för hans kind. Innan jag hinner svara springer han förbi mig och runder hörnet. Pauly tar tag i min arm när jag försöker springa efter hono men jag drar tillbaka den.
"Vad fan har du gjort Pauly?! Jag älskar Justin, vad är det du inte fattar!?" säger jag upprört och springer in på rummet och låser dörren efter mig. Jag glider ner längst väggen och drar knäna mot min kropp och lutar huvudet mot knäna. Tårarna börjar rinna och jag gör ingenting för att stoppa dom. Justin kommer aldrig förlåta mig.

Tumblr_lpbv1yocjj1qg4z24o1_r1_500_large

Love me or let me go - Chapter 51


"Vad roligt att se dig igen Demi!" säger Jasmine och sätter sig ner på en stol framför mig.
"Ah men jätte!" säger jag och ler ett överdrivet fejkat léende.
"Jasmine, vad gör du här?" frågar Justin och dyker upp bakom mig. Hon ler stort mot Justin.
"Jag saknade er! Jag ringde Scooter och sa att jag var jätteledsen över vad jag har gjort, och han gav mig en andra chans, så vi kan börja om på nytt!" ler hon och både jag och Justin fnyser högt.
"Ja! Vi kan bli bästa vänner, oh my gosh!" säger jag sarkastiskt. "Du borde vetat bättre, Jasmine, tror du verkligen vi någonsin skulle förlåta dig?" säger jag och höjer på ögonbrynen.
"Alltså.. Under den tiden jag varit borta och så har jag tänkt, jag förstår att ni älskar varandra och jag vill inte komma emellan det, jag har förändrats, jag lovar" säger hon och ler svagt.
"Bullshit" säger jag och vänder på klacken och börjar snabbt gå till hotellrummet. Jag vrider på huvudet och ser hur Justin sätter sig på stolen och jag kan se på lång väg att han skäller ut henne. Jag stänger dörren efter mig och lägger mig på rygg i sängen och tittar upp i taket. 
Det knackar plötsligt på dörren och min första tanke är att det är Justin, men han knackar aldrig? Jag ropar Kom in och dörren öppnas. In kommer till min förvåning Pauly och sätter sig på sängkanten.
"Vad var det där om?" säger han och höjer på ögonbrynen.
"Inget" säger jag och tränger fram ett leende.
"Det såg inte ut som ingenting, du blev ju jättearg på Jasmine?" säger han och rynkar pannan.
"Bara lite bråk som inte blivit löst, inget allvarligt" ler jag och sätter på tvn. Han rycker på axlarna.

JUSTINS PERSPEKTIV
"Men Justin! Fattar du inte? Jag vill bara bli eran vän igen!" säger hon och ser sorgset på mig.
"Så du vill bli vän med mig efter att ha utnyttjat mig, varit otrogen och sårat mig? Och dessutom behandlat Demi som skit?" ryter jag och höjer på ögonbrynen.
"Men jag är verkligen ledsen! Jag vet inte vad jag tänkte med, snälla förlåt mig.." säger hon och hennes ögon blir tårögda. Jag suckar och vänder mig om för att gå upp till hotellrummet. Jag öppnar dörren och det första jag får se är Demi och Pauly som sitter i soffan. Pauly har handen om henne, men när han ser att jag kommit in tar han diskret bort den och reser sig upp. Jag känner avundsjukan bubbla i magen och jag har lust att slå till honom.
"Jag borde gå" säger han och pussar Demi på kinden och går förbi mig, och inte förrän då märkte jag att Jasmine har följt efter.
"Så, Pauly alltså?" säger Jasmine menat mot Demi och lägger armarna i kors.
"Va?" säger Demi och höjer på ögonbrynen.
"Man ser ju att det är något mellan er.. Snälla, såra inte Justin bara" säger Jasmine och jag vänder mig mot henne och tittar hårt på henne. 
"Sen när bryr du dig om mina känslor?" frågar jag och blänger på henne.
"Jag har alltid gjort, jag vet att varken du eller Demi tror mig men jag älskar och bryr mig om dig, kommer alltid att göra" säger Jasmine och jag suckar.
"Gå ut, Jasmine" mumlar jag och hon suckar smått och går ut. Jag stänger dörren efter mig och sätter mig ner i soffan jämte Demi. 
"Vad är det mellan er två?" säger jag utan att ens titta på henne.
"Justin, det är ingenting mellan mig och Pauly" säger hon lugnt.
"Det såg inte ut så" säger jag och hon lyfter upp min haka för att möta min blick.
"Jag känner ingenting för honom, okej? Jag älskar dig, bara dig" säger hon och lägger mitt ansikte mellan mina händer och tittar djupt in i mina ögon. 
"Men han känner antagligen något för dig" säger jag och suckar. 
"Det var bara en puss på kinden.." mumlar hon och lägger händerna i sitt knä.
"För dig ja, inte för honom. Har du inte sett blickarna han gett dig? Han höll armen om dig, när jag kom tog han bort den, hela han lyser när du är i närheten. Det ser inte ut som bara vänskap, Demi" säger jag och hon suckar. "Men huvudsaken är att jag inte gillar honom, det är bara dig jag älskar, okej? Du är allt för mig, jag skulle aldrig byta ut dig" säger hon och lägger armarna om mig.
"Du lät honom ha armen om dig?" säger jag och hon skrattar lite.
"Jag märkte inte ens att han hade lagt den där" ler hon. Jag litar på Demi, hon skulle aldrig göra så mot mig. Jag trycker mina läppar mot henne och kramar henne hårt därefter.

Love me or let me go - Chapter 50

Pauly slänger massa blickar hit och dit mot mig när jag tittar bort och om jag ska vara ärlig börjar det bli jobbigt att han sitter och glor när han tror att jag inte ser.


Pauly (Micheal Trevino)

JUSTINS PERSPEKTIV
Jag har precis varit på en intervjuv och ska precis öppna dörren till mitt och Demi's hotellrum när jag hör höga skratt inifrån. Jag hör tydligt att det är Demi som skrattar, men det andra skrattet låter inte alls bekant. Det är en kille, helt klart. Jag trycker ner handtaget och öppnar dörren och spärrar upp ögonen när jag ser Demi ligga på golvet med Pauly som sitter gränsle över henne. 
Demi puttar bort Pauly med ett skratt och går fram till mig. Hon kysser mig och lägger armarna runt min midja. Pauly ler lite mot Demi och ger mig inte ens en blick när han går ut från hotellrummet och stäcker dörren efter sig. Det är något skumt med honom, jag har märkt länge hur han tittar på Demi, hur hela han lyser när hon är i närheten av honom. Han kanske gillar henne? Och.. hon kanske.. nej, vad tänker jag med? Jag bara inbillar mig. 
"Vad var det där om?" frågar jag och sätter mig i sängen. Hon följer efter och sätter sig bredvid.
"Jag slog till honom med en kudde, så han satte sig på mig och började kittla mig" säger hon och ler lite.
"Jaha" säger jag och hon pussar mig på kinden och hoppar ner från sängen. "Film?" undrar hon och jag nickar med ett leende. Hon går fram och öppnar skåpet där filmerna ligger och jag släpper henne inte med blicken. Jag studerar varje rörelse hon tar. Hon är så vacker.. 
"Justin? Hallå?" säger hon och viftar med händerna.
"Va?" frågar jag förvirrat. Jag ser att hon håller upp 3 filmer och tittar frågandes på mig.
"Vilken vill du se? The collector 2, The grudge eller Beastly?" frågar hon med ett flin. 
"The collector 2" flinar jag och hon stoppar i skivan i dvdn. Hon lägger sig ner i sängen och sträcker ut armarna mot mig. Jag ler och lägger mig jämte henne med armarna om henne.
"Justin?" frågar hon och lyfter upp huvudet för att kunna se mig.
"Ja?" säger jag frågandes.
"Är något fel?" undrar hon bekymrat. Jag skakar på huvudet och hon rynkar ihop ögonbrynen.
"Jag ser ju att något är fel" säger hon och lägger mitt ansikte mellan sina händer.
"Jag är trött bara" säger jag och ler. Hon ger sig men ser inte fullt övertygad ut. Hon pressar sina läppar mot mina innan hon tittar allvarligt på mig.
"Berätta om det är något, okej?" säger hon.
"Det är inget! Jag lovar" säger jag och skrattar till. Hon suckar lite smått men ler lite. Hon kryper ner i min famn igen och flätar in sina fingrar i mina och vi börjar titta på filmen. Jag var inte ett dugg intresserad av filmen. Allt som var i mina tankar var Demi och Pauly. Jag har sett dom haft riktigt kul tillsammans, både på hotellet och ute. Jag litar på Demi, och med tanke på hur hon beter sig mot mig så tror jag inte hon har känslor för Pauly, men honom litar jag inte alls på. Blickarna han har gett henne och det där leendet så fort hon säger honoms namn eller är i honoms närhet skapar en hel del misstankar hos mig. Jag vet inte om det är bara för jag älskar Demi så mycket och är avundsjuk, men ändå. Jag skakar bort tankarna och vänder ner huvudet mot Demi som sitter koncentreradd mot filmen. Då och då hoppar hon till av rädsla men det är bara en fördel för mig, så jag kan hålla om henne.
*
Nästa morgon -
Vi alla sitter samlade i lobbyn och väntar på Scooter. Anledningen till det är för att han hade sagt att han har något viktigt att säga. Efter en stund kommer han tillbaka, och när jag ser vem som går bakom honom gapar jag stort och Demi tittar ilsket på henne.
"Så, anledningen till att jag bad er att samlas här var för att välkomna Jasmine tillbaka!" säger han och ler lite smått men verkar vänta på en reagering på mig. Jag får inte fram några ord. Jasmine tittar på mig med ett flin och blinkar med ena ögat. Fuck. Jag hade inte förväntat mig det här.
"Vafan gör hon här.." mumlar Demi som sitter i mitt knä. 
"Ingen aning" viskar jag i hennes öra och håller ett hårdare grepp om henne.

IDÉER TACK

har hjärnsläpp, så ni får jättegärna hjälpa mig och komma med idéer om vad ni vill ska hända i novellen!


Love me or let me go - Chapter 49


1 MÅNAD SENARE - KINA
"J..B.. hjärta... D..S.." säger Justin samtidigt som han ristar in våra initialer i trädet. Jag ler och lägger min hand bakom hans nacke. 
"Så, nu är det officiellt du och jag forever" säger han och jag höjer på ögonbrynen.
"Så genom att skriva på ett träd gör man det officiellt?" säger jag och skrattar lite. Han flinar och nickar. Jag lutar huvudet mot hans och tittar på texten han ristat in - J.B ♥ D.S 4EVER -. Jag böjer mig ner och trycker mina läppar mot hans. 
*
Jag, Carro, Alfredo, Kenny och Pauly sitter och spelar kort i Justin's loge och väntar på att han ska bli klar med repetitionen. Pauly är den nya killen i danscrewet, han kom bara någon vecka efter våran paus, så han har varit med oss i ungefär 3 veckor. Han har svart hår, bruna ögon, och riktigt snygg, men inte snyggare än Justin dock. Hur som helst har jag blivit jättebra kompis med honom. 
"Yeees!" säger jag och slänger resten av korten på bordet. Jag vann, igen. Jag ler stolt och tittar på dom andra som ser trött på mig.
"Alltså, du måste ju fuska eller något, du vinner ju fan varje gång" säger Pauly och jag skakar på huvudet med ett flin.
"Jag är bara född med skills" säger jag och samlar ihop kortleken. 
"Pfft, du? Skills? Ah men visst, du är ju hur jäkla blond som helst" säger Alfredo och jag boxar till honom på armen men han skrattar bara. Plötsligt känner jag ett par varma händer som täcker mina ögon. Jag drar bort dom och vrider på huvudet. Justin. Jag ler och reser mig upp och gör en gest med handen att han ska sätta sig ner. Jag sätter mig ner i hans knä och kysser honom på munnen.
"Hur går det? Vinner du eller?" flinar han och jag nickar. 
"Nu fattar jag! Det är Justin som ligger bakom det, eller hur?" utbrister Kenny och dom andra instämmer.
"Vadå?" frågar Justin förvirrat och jag lägger armarna om honoms hals.
"Dom har svårt att fatta att jag är bäst och vinner över dom, så dom försöker intala sig själva att jag fuskar, och nu tror dom att du är min medhjälpare!" flinar jag och lutar huvudet mot honoms. 
"Ska du vara med igen eller?" säger Dan och ger mig en trött blick. Jag skakar på huvudet och han gör tummen upp.
"Bra, då kanske har vi andra en chans att vinna för en gångs skull" flinar han och jag skrattar bara åt honom.


(tog bara nån bild jag hitta, skit i tanten jämte haha)

Istället för att spela kortspel sitter jag och myser med Justin. Dom andra är så inne i spelet och fokuserar på att vinna så dom märker knappt att att jag och Justin är här. Vi kysser varandra och jag ser i ögonvrån att Pauly tittar på oss då och då men jag ignorerar det och fortsätter kyssa Justin passionerat. 
"Alltså, måste ni sitta och hångla mitt framför oss?" säger Alfredo och gör en äcklad min.
"Som om ni störs av det, ni är ju så desperata över att vinna så ni märker knappt om en naken man ställer sig på bordet och strippar" säger jag och Justin brister ut i skratt. 
Jag lutar huvudet mot Justin's axel och tittar på när dom spelar kortspel istället. Pauly slänger massa blickar hit och dit mot mig när jag tittar bort och om jag ska vara ärlig börjar det bli jobbigt att han sitter och glor när han tror att jag inte ser.

Love me or let me go - Chapter 48
"Men sluta!" skrattar jag och puttar till honom när han bara fortsätter att skvätta vatten på mig.
Han tittar på mig med ett busigt flin och för varje steg han tar backar jag och håller upp händerna för att skydda mig själv. Jag skriker till när han hoppar på mig och plötsligt är vi båda nere i vattnet. När vi kommer upp igen blänger jag på honom men kan inte låta bli att skratta när Justin plötsligt brister ut i ett gapskratt. Han lyfter upp mig i hans famn och går längre och längre ut.
"Justin sluta, släpp ner mig!" säger jag och sprattlar. Han skrattar och släpper ner mig men håller fortfarande fast mig.
"Om jag får en kyss" säger han och ler ett ängla leende. Jag närmar mig och kysser honom mjukt, men när jag förstår att han vill ha mer backar jag med ett retsamt flin på läpparna. 
"Not good enough" säger han och ler ett gulligt leende. Han ser så snygg ut när han är genomblöt så jag drog honom intill mig och han pressar sina läppar mot mina. Hans händer fattar tag i min midja och han trycker mig närmre. Hans hand glider ner mot min rumpa men jag tar hans hand och lägger tillbaka den på midjan och skrattar lågt mot honoms läppar. 
Jag avslutar kyssen och tittar i honoms nötbruna ögon. Jag pussar honom på kinden och går upp mot stranden. Jag vänder mig om och Justin står kvar och tittar på mig och biter sig i läppen.
"Kommer du eller?" säger jag och han skakar på huvudet som om han hamnat i en paralys och går mot mig. "Pervo" skrattar jag och slår han löst på armen. Han ler oskyldigt och vi går längst stranden med sammanflätande händer. Det var inte riktigt meningen att vi skulle bli såhär blöta, vi skulle bara doppa fötterna men såklart ska Justin lyckas blöta ner oss båda två.
"Ska vi dra hem? Kläderna verkar inte vilja torka" säger jag och kisar mot Justin eftersom solen lyser där bakom och känner på mina fuktiga kläder.
"Jadå" säger han och kysser mig på läpparna. Eftersom stranden bara ligger 5 minuter från våra hus så struntade vi i att ta bilen utan vi gick istället.

När vi är framme går Justin in till sig och jag till mig för att byta kläder. Jag tar på mig ett lila pösigt linne och ljusblåa jeansshorts och ett silvrigt halsband. Jag borstar igenom mitt hår och hör att någon öppnar dörren där nere. Jag lägger ner hårborsten och går ner för trappan och möts av Justin. Jag ler och kysser honom på munnen och går vidare in till köket med Justin bakom mig som sätter sig på en stol vid bordet. 
"Vad vill du göra?" frågar han samtidigt som jag letar i skåpen efter något gott men hittar inget.
"Ingen aning" säger jag och sätter mig ner på stolen framför honom.
"Vi kan gå och köpa glass kom" ler han och reser sig upp. Jag gör detsamma och går till hallen. Vi tar på oss våra skor och han fattar tag i min hand. Vi öppnar ytterdörren och låser efter oss för att sedan gå mot våran favorit glassbar vi alltid köper glass ifrån när vi är i ATL.


Love me or let me go - Chapter 47Veckan har gått hur snabbt som helst, och vi har haft sjukt kul, men idag ska Demi åka igen, vilket är riktigt tråkigt. Vi har blivit så undebart bra vänner under veckan. Eftersom vi båda är så upptagna och reser runt i stort sett hela tiden så kommer vi inte ha så mycket tid att träffa varandra, men vi håller kontakten, och när vi får ledigt hälsar vi på varandra, och då ska även Carro följa med.
"Vi måste ses igen!" säger hon och kramar mig.
"Självklart!" ler jag och besvarar kramen. Vi kramar varandra hårt innan hon går till sin gate.
Jag vänder mig till Justin som lägger armen om mig. Vi går ut från flygplatsen med Kenny någon meter bakom oss. Vi sätter oss i bilen och Kenny kör till Justin's hus. Klockan var rätt mycket, den var nästan 10 på kvällen, och Justin skulle sova hos mig eftersom Ryan inte skulle vara hemma för han hade någon viktig jobbgrej han måste göra.
Kenny svänger in och stannar vid trottoaren.
"Ring om ni ska gå ut eller något" säger han och tittar allvarligt på oss. Jag har iallafall inga planer att gå utan honom med en risk att vi båda blir överfallna av fans.
"Vi lovar" ler jag och kliver ut bilen. Jag säger hejdå till Kenny och stänger bildörren och han kör iväg. Eftersom Justin redan har sina saker hos mig behöver han inte hämta något.
Vi går in i huset och tänder lamporna.
Vi sparkar av oss skorna och går upp till mitt rum. Justin kastar sig över min säng.
"Aaaaah, din säng är så skön" mumlar han och jag skrattar. Jag tar sats och hoppar på hans rygg så han ger ifrån sig ett högt stön.
"Badass" säger han och på något sätt fick han ner mig på rygg med honom över mig. Han böjer sig ner och trycker sina läppar mot mina. Hans läppar masserar mina och våra tungor möts försiktigt. På bara några minuter har han fått av sig både sina och mina kläder och ja, ni vet vad som hände.
Vi tar en dusch tillsammans efteråt och tar på oss sovkläder därefter eftersom klockan är mycket. Vi kryper ner under täcket tätt intill varandra och han lägger armarna om mig. Efter en stund somnar jag i hans famn.

Jag öppnar mina ögon långsamt och blinkar några gånger för att vänja mig vid ljuset som lyser in genom gardinerna. Jag vänder mig om försiktigt och studerar Justin's ansikte. Jag smeker hans kind lätt och bara njuter av hans värme och närhet. Efter ett par minuter orkar jag inte ligga kvar i sängen trots att tanken av att sitta och titta på Justin's vackra ansikte är frestande. Jag tar på mig andra kläder och borstar igenom mitt hår. Jag plattar det och struntar i sminket idag. Jag vrider på huvudet och tittar på Justin som fortfarande sover djupt innan jag går ner till vardagsrummet och sätter mig i soffan. Jag sätter på tvn och byter till MTV där dom visar Hard times of RJ Berger. Jag sitter med min blick fastklistrad mot tvn men när jag hör något knaka sliter jag blicken från tvn och innan jag hunnit reagera hoppar Justin fram och skriker så jag rycker till.


(haha tänk er att det är en soffa hon sitter i)

"Fan vad du skräms" säger jag och lägger handen över hjärtat. "Jag kan faktiskt få en hjärtattack" fortsätter jag och han skrattar och sätter sig ner i soffan jämte mig med en duns. Han lägger armen om mig och flätar in sina fingrar i mina. 
"Sorry" flinar han sarkastiskt och jag skrattar bara lite lätt. Jag kysser honom på munnen och låter mitt huvud vila mot hans axel.

:)

Va någon som sa att det börjar bli liite tråkigt för det inte händer något,
men flera tyckte att det skulle vara mer romantik, så jag tänkte ta en paus med dramat, men det kommer, i promise :3 Det kan inte vara drama HELA tiden, right? :) 
Kan avslöja att det kommer mycket  drama när dom kommer tillbaka på turnén iallafall ;3

Love me or let me go - Chapter 46

Den kvällen spenderade jag och Ryan hos Justin och Pattie, ioch såklart med Kenny som också var där och vi hade allmänt roligt och pratade om allt möjligt som poppade upp i våra hjärnor.Jag går sömnigt ner för trappan och ut i köket. När jag ser vem som sitter på stolen framför Ryan och Justin blir jag helt chockad.
"DEMI!" säger jag glatt.
"Heeej Demi!" ler hon och vi skrattar över hur dumt det lät. Hon omfamnar mig i en kram och jag öppnar kylskåpet. 
"När kom du?" frågar jag och ställer ett juicepaket på bordet. 
"I morse, fick åka tidigare än planerat så aa" ler hon och jag nickar. 
"Vad ska vi göra idag då?" säger jag och sätter mig ner i Justin's knä. Han lägger armarna om min midja och jag häller upp juicen i mitt glas.
"Kan vi inte shoppa? Snälllaaaa?" säger Demi och ler. Justin suckar och utbyter en blick med Ryan.
"Ja! Har massor med plats i min garderob jag måste fylla" säger jag glatt och dricker en klunk juice.
"Skojar du?" utbrister Ryan, "Du har hela garderoben full!" säger han och jag himlar med ögonen.
"Inte tillräckligt" flinar jag och Demi skrattar högt. "Jag och Demi åker ner till stan då, så får ni hitta på nåt tråk hemma om ni inte vill följa med" ler jag och dom rycker på axlarna. Jag kysser Justin innan vi reser oss upp och går ut till hallen för att ta på oss våra skor.
"Fett snygg bil" ler jag och sätter mig i framsätet. "Well thank you" säger hon med en engelsk accent. Jag skrattar och Demi börjar köra mot stan. På vägen sätts Demi's låt Here we go again på radion, och eftersom jag kan den börjar båda två sjunga högt. 

Efter flera timmars shoppande tar vi äntligen en paus och sätter oss inne på McDonalds. Jag beställer en Big Mac och en cola, och Demi tar en McChicken och en sprite. 
"Så hur träffades du och Justin då?" undrar hon och tar en tugga av sin hamburgare.
"Mina föräldrar dog för några år sen, så jag fick bo hos min morbror som är Ryan Good, och eftersom jag dansar så fick jag vara med på Justin's turné, vi blev bästa vänner rätt fort och sen blev det mer liksom.." säger jag och hon nickar.
"Ledsen för det med dina föräldrar" säger hon bekymrat och jag svarar att det är lugnt. "Men Jasmine var ju på turnén när ni var tillsammans, och hon är ju Justins ex, är det inte svårt för er att vara sams?" säger hon och jag nickar.
"Haha, du ska bara veta vad hon höll på med.." suckar jag och tar en tugga av min hamburgare.
"Vadå? Vad gjorde hon?" frågar Demi nyfiket.
"Hon utnyttjade Justin för att bli känd och var otrogen mot honom" suckar jag. Jag berättar hela historien för henne, om hur hon visste att jag gillade Justin, att hon hotade mig & gjorde allt för att göra mig avundsjuk, att hon sa att hon inte kan låta mig förstöra deras förhållande nu när hon blivit så känd, att hon kastade en dricka över mig, att hon kallade mig hora så jag slog till henne och att hon då hade sprungit hem till Justin och fejkgråtit och sagt att jag gick på henne för att jag var avundsjuk på henne, att jag hörde henne prata med någon i telefon och kallade personen loverboy, att jag berättade allt för Justin men han trodde inte på mig till 100%, men sen hittade vi henne strulandes med någon kille på kvällen så han förstog att jag hade talat sanning hela tiden. Och den kvällen kysste han mig. 
"Vilken bitch! Fyfan. Det måste varit svårt för dig" säger hon och rynkar ihop ögonbrynen.
"You have no idea" säger jag och skrattar till, "Men det var ju värst för Justin dock, han älskade henne men allt hon gjorde var att såra honom" säger jag och stoppar in sista biten av hamburgaren i munnen.
"Jag trodde Jasmine var en jättehärlig tjej, så fel jag hade" säger hon och gör en äcklad grimase. Jag skrattar och nickar. 
"Men han måste väl fattat något?" undrar hon och jag skakar på huvudet.
"Hon matade in en hel del lögner i honoms huvud, så han började tro på henne.." 
"Ska vi dra?" säger jag och hon nickar. "Yep" Vi slänger våra brickor och tar med oss drickorna som vi inte är klara med ut. Vi tar på oss våra solglasögon och går mot parkeringen.
vad har hänt med kommentarerna förresten? ):
Det är ju dom som peppar mig att skriva!

Svar på tal

Fick en fråga om Demi bor hos Ryan, och ja, jag skrev det i början att hennes föräldrar har dött så hon bor hos sin morbror som är Ryan Good ;)

Love me or let me go - Chapter 45


"Yaaaay! Vi är framme!" ler jag och tittar ut genom fönstret. Jag var så glad över att äntligen vara hemma igen. Det var ett tag sen.
Kenny parkerar bilen i Justin's garage och vänder sig mot oss. Han himlar med ögonen när han ser att Ryan och Justin har somnat.
"Vill du väcka dom?" flinar han busigt och jag nickar.
"I'd love to" skrattar jag och knäpper upp bältet. Jag lutar mig mot dom och skriker högt i deras öra så dom bokstavligen flyger upp i taket. Jag, Kenny och Pattie börjar gapskratta av hur deras skrämda ansiktsuttryck men dom bara blängde på oss. Kenny highfivar mig och hoppar ur bilen. Till min för våning var det inga paparazzis här, bara ett par ynka fans med Justin Bieber-tröjor och honoms skivor i handen. Justin fixar till sitt ruffsiga hår som enligt mig såg skitsexigt ut och kliver ur bilen. Han hälsar vänligt på tjejerna och signerar deras skivor och tar även en bild. 
Jag och Ryan tar ut våra väskor ur bagaget. Vi säger hejdå till Pattie och Kenny och jag kysser Justin hejdå. Jag och Ryan börjar gå mot vårat hus som bara ligger några hus bort från Justins. När vi äntligen kommit innanför dörren och stängt den släpper vi allting vi har och glider ner mot väggen ner till golvet.
"Home sweet home" mumlar Ryan och stänger ögonen.
"Fett skönt att vara hemma" ler jag och reser mig upp. Jag går upp på mitt rum med väskorna och börjar packa upp kläderna i min stora walk-in-closet. När jag packat upp allt tar jag fram min laptop och twittrar "Good 2 be back in ATL!". Jag slänger mig i min mjuka säng som har luggit orörd i flera veckor och blundar. Jag måste ha somnat för när jag vaknar är det kolsvart ute. Jag tar upp min mobil och tittar klockan - 20:31. Jag har 3 sms från Justin och ett missat samtal från Ryan. 
"Baby, koooooom!" "Demi svara :(<3" "Ryan sa att du sov hehe, kom över när du ser detta, om du inte vaknar allt försent, Ryan är här också, puss<3" Jag låser mobilen och reser mig upp. Jag tittar mig i spegeln och skrattar till av mitt utseende. Håret stog åt alla håll och jag var lite svart under ögonen från sminket som kletat ut sig medans jag sovit. 
Jag går in på badrummet och tvättar av mitt ansikte med kallt vatten. Jag drar av mig kläderna och tar på mig blåa shorts och en vit/blå randig tröja. Jag tvättar bort mitt smink, jag ska ändå bara till Justin så jag behöver inte sminka mig. Jag lägger ner mobilen i fickan och springer ner för trappan. Jag knyter mina converse och går mot Justin's hus. Eftersom dörren är öppen kliver jag bara in och stänger dörren efter mig. Jag sparkar av mig mina converse och ställer dom på skohyllan innan jag ut till vardagsrummet där jag hör rösterna ifrån. Justin sitter med ryggen mot mig så jag tar chansen. Jag böjer mig ner och skriker högt i honoms öra så han nästan trillar av soffan. Jag skrattar och går och sätter mig i honoms knä. 
"Vilket trevligt sätt att hälsa på" säger han och spelar sur men jag ser hur det drar i mungiporna på honom.
"Jag vet baby" säger jag och kysser honom. Den kvällen spenderade jag och Ryan hos Justin och Pattie, ioch såklart med Kenny som också var där och vi hade allmänt roligt och pratade om allt möjligt som poppade upp i våra hjärnor. 


Love me or let me go - Chapter 44

2 månader senare
Det har nu gått ännu 2 månader och vi ska äntligen få lite ledigt. Vi ska vara lediga i 2 veckor, det kan komma upp någon liten intervjuv men inga konserter eller sådant. Eftersom Justin bor så nära mig ska vi bara stanna i Atlanta och ta det lugnt. Angående Jasmine så är hon inte ens med på turnén längre. Hon hade tydligen brytit sig in i Justin's hotellrum för att lämna sina trosor där för att få mig att tro att Justin varit otrogen, men vi kom på henne och efter att ha berättat för Scooter om hela historien från början blev hon hemskickad. Så just är inte Overboard med på listan. Jag har träffat Demi (Lovato) flera gånger sen galan och jag, hon och Carro har blivit jättebra vänner. Demi ska komma och vara hos mig ett tag eftersom hon har ledigt från jobbet ett tag. Carro ska bara vara hemma med sin familj och sin pojkvän Pontus, så henne ser jag igen när turnén fortsätter.

Jag, Ryan, Justin, Kenny och Pattie satt i flygplanet på väg till Atlanta nu iallafall och alla har däckat förutom jag. Jag har mina hörlurar inpluggade in öronen och lyssnar på Chris Browns låt Beg for it. Jag tittar ut genom fönstret och suckar lätt. Det är 2 timmar kvar och jag är så otroligt uttråkad. Dom andra är så tråkiga att flyga med, dom somnar liksom direkt.
Jag tar upp min laptop jag har med mig och lägger den i knät. Jag loggar in på twitter och blir chockad över hur mycket mina followers har ökat med. Jag har lite mer än 9 miljoner. Helt sjukt. Jag följer tillbaka några och tittar mina mentions. Jag känner hur det sticker till i magen när jag läser vad som står. "If u hurt Justin i'll kill you", "youre so ugly, what the hell were Justin thinking?!?", "Okey beliebers, im gonna kill that bitch demi santiago for stealing my man, who's with me?" "I WANT YOU DEAD, BITCH", "Youre just using him to be more famous!" 
Jag biter mig hårt i läppen för att inte börja gråta trots att tårarna bränner bakom ögonlocken. Men det finns även folk som är glada för mig och Justin, och det är skönt att veta att inte alla hatar mig och vill se mig död.
Jag går in på min egna sida och skriver "Guys, please stop the hate, u have to understand that i love Justin and i'll never hurt him and i could never use him for fame. never" och "im not gonna take him from u, he love his beliebers and always will, and ill always be grateful to u for helping him get this far" Mer fick inte plats så jag skriver en till, "Just wanted u to know that im not with Justin to hurt any of his fans"
Jag tittar mina mentions igen och ser att många har frågor. Jag skriver en tweet om att dom kan fråga mig något så svarar jag ärligt. 
"What's Justin doing?" skriver någon och jag svarar "He fell asleep as soon as the plane took off, he's really tired :/" Någon frågar om jag kan ta ett kort på honom så jag tar en bild på honom och lägger in. Jag svarar på ett par till men ignorerar vissa olämpliga frågor. 
Jag loggar ut och stänger locket på laptopen och lutar mig bakåt. Jag vrider på huvudet och tittar på Justin som sover djupt. Efter någon timme öppnar han ögonen och gäspar stort.
"Äntligen vaknar du!" säger jag och han sträcker på sig.
"Hur länge har du varit vaken?" frågar han och lägger min hand i honoms knä.
"Hela resan" flinar jag samtidigt som han leker med mina fingrar. "Ni är verkligen inte roliga att flyga med ska jag säga dig, ni somnar direkt" säger jag och han ler. 
"Vad har du haft för dig då?" frågar han och jag rycker på axlarna.
"Twitter" säger jag och han rynkar ihop ögonbrynen.
"Skrev fansen något till dig?" frågar han bekymrat. Jag nickar och han suckar.
"Justin, det är lugnt" säger jag och ler lite. 
"Får jag låna din dator lite?" frågar han och jag nickar. Han tar upp den i knät och loggar in på twitter. Han går in på min sida och när han läser mina tweets om honom ler han. 
"Vafan" utbrister han när han öppnar upp bilden på honom jag lagt in. Jag flinar åt honom.
"Vadåååå? Jag lyder bara dina fans" flinar jag oskyldigt och han petar till mig i magen så jag ger ifrån mig ett skrik som får Ryan bredvid mig att snarka till. Jag skrattar till och lutar mitt huvud mot Justin's axel.

Love me or let me go - Chapter 43


"Du är så jävla vacker" säger Justin återigen och jag skrattar till samtidigt som jag himlar med ögonen.
"Du har sagt det 100 gånger nu och det är fortfarande du som är vackrast" säger jag och han fnyser högt. 
"Nepp, du är vackrast" säger han och jag suckar.
"Båda är vackra" säger jag och han ler stolt. 
"Fast jag är inte vacker, jag är het" säger han och jag ger ifrån mig ett högt skratt och instämmer. "Absolut" 
Bilen stannar och jag känner hur blixtrarna går rakt igenom dom tonade bilrutorna.
Det är dags, och jag känner hur nervösiteten kommer krypandes.
"Redo?" ler han och kysser mina läppar mjukt. Jag nickar och han öppnar bildörren. Han kliver ut ur bilen och sträcker ut handen med ett leende. Jag tar den och kliver ut ur bilen och paparazzisarna knäpper kort som aldrig förr. Justin lägger armen runt min midja och vi går ut på röda mattorna samtidigt som alla paparazzis skriker från alla håll. Om jag ska vara ärlig så tycker jag det är väldigt obekvämt att stå framför fullvuxna gubbar som tar kort på mig, lite creepy faktiskt, men så länge Justin är vid min sida så känner jag mig trygg.
Vi posar på röda mattan och hör hur några skriker "Kan vi få se en kyss?!". Justin slänger en blick åt mig och innan jag hann reagera har våra läppar mötts i en mjuk kyss och blixtrarna blir helt crazy. 

Kvällen blev verkligen lyckad. Vi hade jättekul och jag fick träffa en hel del nya människor som Chris Brown, Drake, Kim Kardashian, Miley Cyrus, Demi Lovato och en massa mer. Justin har redan träffat dom så han presenterade mig för dom. Jag och Demi Lovato pratade en hel del och jag kände direkt att vi skulle bli bra kompisar. Vi hade samma humor och hade bara allmänt kul. Lite komiskt att vi har samma namn också. Hur som helst bytte vi nummer och hon lovade att vi skulle ses någon dag när hon har tid. Carro och resten av crewet hade kommit lite senare och vi alla hade roligt tillsammans. Jasmine hade inte kommit, hon var tydligen sjuk eller något, vilket jag var glad för. Om hon skulle kommit skulle kvällen blivit helt annorlunda och inte alls lika rolig, jag är säker på att hon skulle hitta på något dumt.

JUSTINS PERSPEKTIV
Just nu ligger jag i mitt och Demi's hotellrum med Demi inlindrad i min famn och myser samtidigt som vi tittar på en film. Vi bytte om till mer bekväma kläder när vi kom hem igen, så jag satte på mig mjukisbyxor och struntade i tröjan eftersom jag vet att Demi gillar det. Hennes fingrar trippar över min mage och jag ryser av hennes beröring. Efter en stund känner jag hur hennes andetag blir tyngre och jämnare. Jag böjer ner huvudet och ser att hon har somnat. Så gullig. Motvilligt reser jag mig upp långsamt och försiktigt för att inte väcka henne och lägger täcket över hennes kropp. Jag stänger av tvn och kryper ner under täcker jämte henne. Jag kysser hennes kind nätt och lägger min arm runt henne. Jag andas in hennes doft och lyssnar på hennes jämna andetag. Efter en stund somnar jag också.

 


Love me or let me go - Chapter 42

"Det är okej denna gången, vi kör igenom Somebody to love. Och igen!" säger hon och vänder sig om mot den stora heltäcksspegeln. Jag intar position och låter kroppen röra sig till musiken.


JUSTINS PERSPEKTIV

Jag ligger på mage i sängen och tittar på tv samtidigt som Demi sitter på min rygg och leker med mitt hår. Idag skulle vi till en gala, tillsammans. Jasmine ska också gå, men vi ska försöka ignorera henne om hon skulle prata med oss eller något, vi ska inte låta henne förstöra. Klockan var runt 4 och det var typ 2 timmar kvar tills vi skulle åka. 
"Nervös inför ikväll?" frågar jag samtidigt som jag reser mig upp så hon flyger ner i sängen.
"Meh!" klagar hon men jag bara flinar åt henne. Jag lägger mig ner på rygg i sängen och hon kryper upp och sätter sig på min mage.
"Måste du sitta på mig hela tiden?" säger jag och skrattar till.
"Självklart" flinar hon och lägger mitt ansikte mellan sina händer. Hon sitter och stirrar på mig och jag tittar frågandes på henne.
"Vad?" undrar jag och hon sliter blicken från mitt ansikte. Hon ler lite och biter sig i läppen. "Stum?" 
"Yes, stum av din snygghet" flinar hon och böjer sig ner för att pressa sina läppar mot mina. Vi kysser varandra passionerat men avbryts av att det knackar på dörren. Demi tittar upp mot dörren och ropar "Kom in". Dörren öppnas och in kommer Ryan. 
"Sorry att störa er lovebirds, men vi måste börja göra iordning er om ni inte vill gå sådär till galan" säger han menat mot våra kläder som består av mjukisbyxor och t-shirtar.
Jag skrattar och kliver av Justin och reser mig upp.
"Jenny är redo för dig i rummet bredvid" ler han och inte förrens nu märker jag att han hade en kosym i handen, men man såg inte mycket för det var plast runtom. 
"Make me proud Ryman" säger jag och klappar han lätt på axeln innan jag går mot dörren.
"Always" flinar han och jag stänger dörren. Jag går in till det andra hotellrummet och möts av Carin, Pattie och Jenny. Jenny är en stylist precis som Ryan och kommer hjälpa mig med håret, sminket och klänningen. Jag antar att Pattie och Carin också ska hjälpa till.
Jag sätter mig i den svarta stolen framför spegeln och snurrar den så jag är vänd mot dom.
"Får jag se klänningen?" frågar jag ivrigt och dom skrattar till.
"Du kommer älska den!" säger Carin och dom andra instämmer. Jenny kommer med en röd lång urringad klänning med ett rött band vid midjan. Jag ler stort och beundrar den.
"I love it!" ler jag. "Ska jag ta på mig den nu?" frågar jag och Jenny nickar och räcker mig klänningen.
"Det är väl bäst, så inte sminket och håret blir förstört när du tar på det" säger hon och jag nickar. Jag låser in mig på badrummet och tar av mig kläderna. Jag sätter på klänningen och jag tittar mig snabbt i spegeln innan jag går ut till dom andra igen.
"Den är som gjord för dig!" ler Pattie stort och jag tackar. Jag sätter mig i stolen och Carin och Pattie lägger fram massa smink och hårgrejer på bordet framför mig. Jenny börjar med håret och sminket därefter. Efter någon timme är hon klar och jag går till heltäcksspegeln och granskar mig själv. Jag är helt stum. Klänningen satt verkligen snyggt på mig, håret var uppsatt i någon sorts bulle där bak och luggen låg framme i lockar. Sminket bestod av maskara, lite kajal och rött läppstift. Jag ler mot min egna spegelbild och ser hur dom andra ler mot mig i spegeln. Jag är vacker.

RSS 2.0