Love me or let me go - Chapter 67



Jag lägger ner handduken i sanden bredvid resten av crewet och plötsligt ligger jag i Justin's famn. Jag skriker och sprattlar så mina fötter landar  sanden igen, jag försöker ta mig loss från hans grepp när jag känner hur kallt vattnet är men han har ett hårt grepp om min kropp. Han lyfter upp mig igen och jag lägger händerna runt hans hals och han går längre och längre ut. 
"Jävl-" börjar jag men Justin avbryter mig, "Passa dig, du vill inte göra något som får mig att.." säger han och lösar på greppet så jag nästan trillar i vattnet, men då fångar han mig igen.
"Sluta!" säger jag och ger ifrån mig ett högt skratt. "Det är fan skitkallt!" muttrar jag och han flinar bara åt mig.
"Tänk om jag bara skulle..." säger han och innan jag visste ordet av det har jag hamnat i vattnet. Jag skriker till av det plötsliga kalla vattnet och blänger på Justin. Han ler oskyldigt och rycker på axlarna. Jag skvätter vatten på honom och börjar gå lite längre ut. Justin kommer efter. Jag stannar och vänder mig om och lägger armarna om honoms nacke.
"Sötis" flinar jag och trycker mina läppar mot honoms. Hans hand vandrar ner från min kors rygg till min rumpa. Jag ler mot hans läppar och vi kyssar varandra passionerat. Vi orkar inte bry oss om paparazzis eller resten av crewet. Några ligger i sanden och solar och andra är ute i vattnet en bit från oss och leker. Jasmine och Pauly har spenderat mycket tid med varandra, dom är inte ens här, dom valde att åka till stan istället. Men jag orkar inte bry mig om dom ändå, dom får göra vad dom vill. Jag kysser Justin en sista gång innan jag backar ett steg och tittar in i hans ögon.
"Vill du simma till ön?" flinar han och jag skakar förskräckt på huvudet.
"No way, det är ju fettstora fiskar här!" säger jag och han vänder sig mot Alfredo och Dan som plaskar runt i vattnet. 
"YO DAN, ALFREDO! SKA VI SIMMA UT TILL ÖN ELLER?" ropar han och dom vänder sig om. Dom gör tummen upp och börjar gå mot oss.
"Alltså, okej, vi ses senare" flinar jag och alla tre skakar på huvudet.
"Du ska med" säger Alfredo och tar tag i min arm när jag försöker gå iväg.
"Vet ni vad som finns i vattnet?! Jag har fobi för stora fiskar" säger jag och skakar på huvudet.
"Men vi är ju här, vi skrämmer bort dom, i promise" säger Dan och Justin nickar medans Alfredo håller sig för magen och skrattar högt.
"Är du rädd för fiskar?!" skrattar han och jag slår till honom hårt på armen. "Ouuuch" säger han och slutar skratta och håller sig för armen istället och ser sårad ut men sen flinar han bara.
"Tönt. Fine, jag följer med" ler jag och Justin lägger armen om mig. Vi går längre och längre ut tills vi inte når botten längre, då börjar vi simma. 
"Akta bara så inte en alligator kommer och biter i dig" säger Alfredo plötsligt och jag skriker till.
"MEN SLUTA!" skriker jag förskräckt och simmar ikapp honom och hoppar upp på hans rygg så han kommer under vattenytan, men kommer upp någon sekund senare.
"OMG, JAG SÅG EN HAJ!" utbrister han och jag slår han på armen igen.
"Det är inte kul" muttrar jag och Justin börjar gapskratta, "Allvarligt.." mumlar jag och dom skrattar.
"Demi, dom är räddare för dig än vad du är för dom" säger han och jag skakar på huvudet.
"Har du sett vad det finns för fiskar här?! Dom kommer käka upp hela mig" säger jag och han ger ifrån sig ett högt skratt. Jag blänger åt honom men känner hur det drar i mungiporna.
När vi äntligen är framme klättrar jag upp på ön och slår ihop händerna och tittar upp i himlen.
"Jag har aldrig varit så glad att vara på land som jag är nu! Jag skulle pussa marken om den inte var så sjukt smutsig" säger jag och dom andra skrattar samtidigt som dom skakar på huvudet.
"Titta!" utbrister Dan och jag springer över till hans sida och följer hans blick. Jag ser en skugga i vattnet och skriker till och backar bakåt. "EN HAJ!" skriker jag och Justin lägger armarna om mig bakifrån. "Det är en fisk pucko" säger han och kysser min kind.

Kommentarer
Postat av: Stina

mer mer :D

2011-08-09 @ 18:09:45
URL: http://stinajohanssons.blogg.se/
Postat av: Anonym

Grymt :) <3

2011-08-09 @ 19:35:52

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0