You need me, I will always be there for you - 30 im sorry

"Jag vet inte ens varför jag gråter, han är inte värd mina tårar. Han höll på med Jasmine när vi fortfarande var tillsammans. idiot" mumlade jag mot hans hals. Jag kontrollerade mig och mina tårar och lyckades sluta gråta. Jag la mig ner i sängen på rygg och Chaz gjorde samma sak. "Det är iallafall slut nu." sa jag och suckade.


(förlåt för mycket framspolning)
FRAMSPOLNING - DAGEN JUSTIN KOMMER HEM / NATHALIE'S PERSPEKTIV:

Idag skulle Justin komma hem, han skulle tyvärr sova här i en vecka, för Ryan har åkt till sina kusiner och ska stanna där i 8 dagar. Sen skulle Justin tillbaka till Atlanta och hur länge han skulle stanna där visste jag inte. Det var en halv månad sen vi gjorde slut. Jag försöker att inte tänka på honom, men hur kan jag låta bli? Men jag tänker dock inte sitta och gråta över honom.
Chaz var på väg till flygplatsen för att möta upp Justin, dom är säkert redan på väg hit. Jag stannade iallafall hemma. Jag låg i min säng och tittade på några Vampire Diaries avnsnitt jag hade missat. Efter ett tag hörde jag röster nerifrån, jag antog att Chaz och Justin var hemma nu. Det pirrade till lite i magen. Jag hade ju inte träffat honom på 4 månader. Det knackade på min dörr, och innan jag hann säga något öppnades dörren och Justin o Chaz dök upp i dörröppningen. Justin gav Chaz en blick så han försvann ner på nerevåningen igen. "Hej." sa Justin och log. "Hej!" sa jag och log ett fejkleende. Jag stängde ner locket på laptopen. Han skulle faktiskt bo här i en vecka, så det var väl lika bra att bli sams, så jag slipper vara arg på honom hela tiden.
"Hur går det med Jasmine då?" sa jag för att bryta den jobbiga tystnaden. Justin satte sig på sängen jämte mig. "Det är ingenting mellan oss, okej?" sa han och tog min hand. "Så förklara dig." sa jag. "Jag saknade dig så mycket, jag var deppig, och Jasmine var liksom där. Vi kom varandra nära, men jag ser henne inte som något annat än en kompis. Jag lovar dig, jag känner ingenting för henne, det är dig jag älskar, bara dig, det vet du." sa han och stirrade in i mina ögon. Hans nötbruna ögon borrade rakt igenom. Jag suckade och drog min hand från honoms. En tår rann ner för min kind och Justin var inte sen med att torka bort den med sin tumme. "Ge mig en till chans, snälla. Jag älskar dig så sjukt mycket, jag vill inte vara utan dig." sa han tyst. Jag skakade på huvudet och bet mig i läppen för att inte gråta. Jag ville ha tillbaka honom, men något höll mig tillbaka och sa nej. Han närmade sig så han var bara några centimeter från mitt ansikte. "Snälla.." nästan viskade han. Han strök bort en hårslinga från mitt ansikte och la sin hand på min kind. Han förde sitt huvud mot mitt och blundade. Hans mjuka perfekta läppar kysste mina och jag kunde inte låta bli att besvara kyssen. Jag var så otroligt kär i honom, och det gjorde bara ont att hålla det inom mig. Jag la mig ner på rygg i sängen med Justin över mig utan att avbryta kyssen, som nu hade lett till hångel. Han förde in handen för min tröja och smekte min mage. Vi rullade runt så jag låg över honom. Han drog av mig min tröja och sin t-shirt och återgick sedan till att kyssa mig. 

Vi gick inte längre än så. Jag var inte redo för det än. Dessutom var Chaz i huset, så det skulle bli intressant om han hade sett oss, haha. 

JUSTIN'S PERSPEKTIV:
Jag var riktigt glad att ha henne tillbaka igen. Jag har aldrig känt såhär för någon förut. Hon var mitt liv, jag vet inte vad jag skulle göra utan henne. Ju mer jag var med henne ångrade jag det med Jasmine, jag vet inte varför jag gjorde så. Jag och Jasmine har haft ett förflutet men det höll inte alls länge och nu känner jag ingenting för henne, nada. Jag vet inte hur Jasmine känner, men Nathalie är den enda för mig och kommer alltid vara, jag älskar henne mer än någon annan och jag tänker inte låta någon komma emellan oss igen.


Jag vet inte om jag ska avsluta novellen här, jag vet att det inte är ett bra slut, och jag har gjort mycket framspolning och typ skyndat mig i det hela, men som sagt, jag vill göra ny novell, men jag måste ha ett slut på denna först. 

Den nya novellen kommer vara mer verklighetstrogen, välskriven och bättre helt enkelt. Men jag kanske skriver på denna nån gång ibland, men om inte, är detta slutet. 

Och bli inte besvikna, för den andra blir BÄTTRE.

Kommentarer
Postat av: RT

SNÄLLA kan du inte byta selenas man till något annat, asså jag vill inte vara en hatare för att hon dejtar justin, men jag för så många känslor när jag läser om dom två för åfta och då brukar jag oftast deppa :( Snälllllllla men du behöver inte om du inte vill <3

2011-06-27 @ 14:03:33
Postat av: elena

super bra

2011-06-29 @ 04:10:13
URL: http://myjustinstorys.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0