Love me or let me go - Chapter 30

När vi kommit bort ur synhåll från alla paparazzis pressar Justin sina läppar mot mina.
Vi går in i vårat hotellrum och byter om till sovkläder. Vi myser ett tag i sängen innan vi somnar tätt intill varandra.



JUSTINS PERSPEKTIV

Jag vaknar upp till världens vackraste ansikte. Jag sträcker på mig och lägger mig på sidan så jag kan se henne tydligt. Hon ligger och sov så fridfullt, så söt. Jag flätar in mina fingrar i hennes och pussarhennes hand lätt. Jag är så lycklig med henne, hon gör mig glad, varje dag får hon mig att le. Jag ligger och tittar på henne tills hon vaknar. Hon öppnar ögonen långsamt och rycker till när hon märker att jag bara är några centimeter från hennes ansikte.
"Godmorgon världens finaste, underbaraste, roligaste, sötaste, gulligaste, fantastiske-" säger jag men hon pressar sina läppar mot mina innan jag hinner säga något mer.
"Ibland är det det enda sättet att få dig att hålla tyst" säger hon hest mot mina läppar.
"Vet du hur sexig din röst är på morgonen?" flinar jag och hon bara skrattar åt mig.
"Nej, vet du hur sexig du är dygnet runt?" säger hon och jag petar till henne i sidorna på hennes midja så hon ger ifrån sig ett högt tjut. Jag lägger mig gränsle över henne och böjer mig ner för att kyssa henne hennes mjuka läppar. Hennes läppar masserar mina och min tunga lekte försiktigt med hennes. Jag får den där härliga känslan i magen bara hon kan ge mig. Hon kysser mig passionerat och jag sticker upp handen innanför hennes tröja. Jag smeker henne och låter handen vandra över hennes mage. Jag kysser hennes svaga punkt, halsen, och hon stönar lågt. Jag flinar och kysser båda hennes kinder, näsa, panna, haka och letar mig efter hennes läppar igen. 
Plötsligt knackar det på dörren och med en suck rullar jag av Demi och ropar "Kom in". In kommer Jasmine och hon tittar blankt in i väggen när hon kliver in innanför dörren. 
"Scooter bad mig hälsa att ni har en intervjuv tillsammans hos Jimmy Fallon om två timmar" säger hon ointresserat och stänger dörren efter sig.
Jag vrider huvudet mot Demi och hon bara rycker på axlarna. Jag kysser henne på munnen innan jag reser mig upp och tar fram kläder en svart t-shirt, militärshorts och en svart keps. Hon reser sig upp och drar av sig sin t-shirt hon sovit i så hon står i bara bh och trosor. Allt jag kan säga är WOW. Hennes kropp är perfekt.
Hon börjar leta efter kläder i sin väska och jag öppnar upp spotify i min dator. Jag sätter på Somebody to love av mig själv för jag vet att hon älskar den, och hon skriker till. 
"Älskar denna låten!" säger hon glatt och greppar tag om en hårborste. 
"For you I'd write a symphony, i'd tell the violin, its time to sink a swim, watch n play for ya!" sjunger hon och dansar runt med hårborsten som hon låtsas är en mick. Min älskade Demi är så konstig. Men jag älskar henne för det, hon är annorlunda. Såhär har hon gjort dom senaste veckorna, och jag garvar alltid lika mycket.

"BABY LISTEN, I JUST NEED SOMEBODY TO LOOOOOVE, I, I DONT NEED TOO MUCH, JUST SOMEBODY TO LOVE" sjunger hon och gör några konstiga dansrörelser så jag börjar asgarva. Trots att hon är oseriös så är hennes röst fortfarande grym. Jag viker mig dubbelt och lägger mig ner på rygg på golvet och lägger händerna framför ansiktet.
"I DONT NEED NOTHING ELSE I PROMISE GIRL I SWEAR" sjunger hon och hoppar ner på min mage. När låten tar slut putar hon med underläppen och låtsas torka en tår. Jag skrattar bara åt henne och reser mig upp. 
"Nu gör vi oss iordning, knäppis" säger jag och kysser henne när jag äntligen kontrollerat mig själv och slutat skratta. 


Kommentarer
Postat av: Melina

Skit bra!

Asså jag hinner bara kommentera varannat kapitel för att du har så sjukt bra uppdatering :O

2011-07-27 @ 23:58:51
Postat av: Jasmine

haha tycker som hon där uppe! ;)

love it btw :)

2011-07-28 @ 00:02:53
URL: http://kidrauhlstorys.webblogg.se/
Postat av: matilda!

mer mer, love it!<3 aw....

2011-07-28 @ 00:08:54
URL: http://mynovels.blogg.se/
Postat av: Johanna

mer mer mer :D

2011-07-28 @ 00:32:50
URL: http://johannaviveca.blogg.se/
Postat av: emma

skit bra som vanligt!;)

2011-07-28 @ 00:34:26

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0