Wazzap whit me?! höhöh

Läget med mig ligger till så här att jag är förkyld och deprimerad. Haha, nejmen inte riktigt, jag har haft det förbannat jobbigt med familjen sen i tisdags men jag antar att det börjar att gå uppåt nu! Som ni märker har jag kommit tillbaka på bloggen en smula. Men jag tror att jag bara kommer vara assistent en tid framöver då jag den 14 börjar med en ganska stor grej inom dansen och sedan så kommer feedbackens droppa in, plus info om dans, jag är upptagen helt enkalt, haha...
Mitt scehma är ganska låga skol dagar och dans måndag 17.30-20.00 och tisdag 18.45-20.00, plus när jag känner för det och några fredagar till "projektet" sedan har jag skrivar cirkel på torsdagar, eller varannan torsdag från nu på torsdag till den 29 november. Kommer då jobba med min bok. Sen får jag betyg i jul och skolan tar upp 60% av mitt liv, de andra 40% samsas Projekt 1122 och dansen om, vilket inte funkar....
Jag ska försöka skärpa mig men jag har många bollar i luften, en hel del noveller som jag hoppas ni vill läsa när de hoppar fram, annars kan ni skicka in på min blogg, (wordswhitamission.devote.se) där jag uppdaterar om skrivining i allmänhet.
 
Hare fett så hörs vi!
 
Xoxo Matti

Kommentarer
Postat av: Anonym

Hur gamla är ni? Ni eller du Matti verkar inte vara runt femton mer som 17 typ? :)

Svar: haha, jag är 13! det är nellah med! varför tycker du vi värkar som 17?;D sånt e intressant att veta!
XOXO Matti
jbiieberstory.blogg.se

2012-09-03 @ 21:41:34
Postat av: Anonym

Haha oj ni är till och med yngre än mig. Haha ni skriver väldigt bra för att vara 13 år, det var därför :) Satsa verkligen på skrivningen för ni kommer komma långt med den :)

Svar: Tack så mycket (: Skrivning är något som jag vill verkligen vill satsa på. Och som jag har uppfattat det vill Matti också det, då hon faktiskt håller på med en bok :)
Kramis
/ Nellah!
jbiieberstory.blogg.se

2012-09-03 @ 22:21:00

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0