- Riktat till er gnällspikar -

Letar inspiration, har några små ideér. Men inget som jag skulle kunna använda just för tillfället, sen så måste man ju ha inspiration för att ens kunna skriva alls, eller hur? Och det är ju bättre att man har inspiraton och skriver en bra lång del, istället för att skriva en kort del som kanske inte är lika bra, eller det är iallafall vad jag tycker(: Sen finns det ju de som har en novellblogg, men som kanske skriver 2-3 delar och slutar helt, för att sen några månader/veckor senare komma med den klassiska "Ojsan här fanns det visst några läsare kvar, förlåt för att jag inte skrivit något men jag hade inga ideer!" sånna bloggare blir jag så trött på! Har man en novellblogg ska man väl för fasen sköta den så bra man kan?! Sen om man inte har några idéer alls och kanske inte skriver på 5-6 dagar, kan man ju förstå. Eller om det kanske har hänt något i ens liv som man måste bryta ner innan man fortsätter med sitt vanliga liv, det kan ju också förstå. Men kom för fan inte och gnäll på att vi har dålig uppdatering på den här bloggen, jag har grejer som har hänt mig som jag ibland måste trassla ut innan jag orkar göra något annat, och jag vet att det har hänt Matilda en sak som inte heller är så kul. Men gnäll inte på våran blogg, jag blir så trött på det.
/Nella.


Jaha, då har jag lite att säga om saken också. Mitt liv är skit just nu. på min egen novell blogg hade jag uppehåll i flera månader för att jag inte orkade skriva. har ni någonsin skrivit på en egen novell blogg? I dont think so.
För då skulle ni inte skriva så här. Jag har nog det värre än ni nånsin kan fatta.
Snälla. Jag gillar inte Justin eller hans musik. Jag menar, jag har aldrig träffat honom.
Hans musik är inte min smak. MEN. han värkar vara en....annorlunda person.
So, första gången jag skrev av det vart det av en slump. Jag vet inte om du skriver så där för att du inte gillar oss, novellen, Justin eller bara har alvarliga psykiska problem.
Och inte på ett bra sätt då.
Jag skulle vilja se dig utan saker, utan vänner och utan hem i ett helt år.
Få starta upp på nytt och börja om helt.
Jag kanske är stark psykisk och har ett sjukt extremt bra självförtroende, nästan omöjligt att knäcka.
Men jag är alltid på vipen till att börja gråta. Så för i helvtete. Traka inte ner på något av det ända jag är stolt över här i livet. Skrivandet.
För den här bloggen har en av de bästa uppdateringarna jag någonsin sett.
Bråkar du med mig, mitt skrivade, min dans eller mina vänner.
Då har du gjort något dumt, för en arg jag är inte kul.
Ask my friends.
Och när jag mår som jag gör, har jag svårt att behärska mig.
Sluta med dina patetiska kommentarer och skaffa dig ett liv, eller kör upp något där bak.
Till alla er andra, jag älskar er!♥
Xoxo Matti

Kommentarer
Postat av: meja

samma här jag kan inte heller behärska mig när jag är arg så jag håller med matti så gnäll inte på henne för jag vet själv för det känns att vara onsylig enligt mig så är hon bra

!

2012-01-28 @ 16:46:13

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0