Trailer - You Spin My World Round And Round

Jag ( Nellah) har nu skapat en trailer till min och Matilda's novell :D Säg gärna vad ni tycker om den, och om ni vill att jag ska skapa en trailer till eran novell, så säg till. Jag gör det gratis, så länge jag tycker det är roligt :D
 
XoXo /Nellaahh :D <3

Chapter 2 - Footsteps

Farbror skulle inte komma hem förens imorgon, så jag tog ett chokladglasspaket, en sked och satte mig i soffan. Jag bläddrade bland kanalerna tills jag fastnade framför Gossip Girl.

2 dagar senare.
 
- KOM IGEN!, tjöt jag.
- Säg det Chuck, säg att du älskar Blair!, fortsatte jag och kollade på teven som om han kunde se mig.
 
Jag bytte surt kanal när Chuck inte sa det utan bara gick därifrån. På teven kom det istället upp " Breaking News" på väderkanalen, så jag höjde volymen. Det handlade om att en storm var påväg in över Atlanta, och att den skulle bli farlig. Flera träd hade redan fallit över vägarna och folk varnades att stanna inne. Inga problem för mig, jag bytte kanal ännu en gång och kom fram till Top Model. Efter en stund började allt ljus blinka, och sen gick strömmen. Jag suckade och reste mig upp för att börja tända massa stearinljus. Sen gick jag upp till övervåningen för att hämta en filt och min favoritbok. Precis när jag skulle lämna rummet hörde jag dörren öppnas, för att sedan smälla igen. Fotsteg hördes tydligt.
 
- Hallå?, skrek jag och såg mig omkring efter något att försvara mig med, hårspray. Det får duga.
- Är det någon där?, inget svar. Bara fotsteg.
 
Jag smög nerför trappan och kollade försiktigt in i köket. Plötsligt las en hand på min axel. Jag skrek till, vände mig om och sprayade personen med mitt hårspray i ögonen.
 
- VAD FAN GÖR DU?, skrek personen och började gnugga sig i ögonen.
- Justin? Jösses förlåt. Här sitt, sa jag snabbt och tryckte ner honom på en stol.
 
Sen blötte jag ner en handuk som jag gav till honom så han kunde badda sina ögon.
 
- Vad gör du här?, fortsatte jag och slog mig ner på stolen bredvid.
- Jag kom för att Scooter sa till mig att hämta en mapp med låtar och sånt, svarade han.
- Okej, men jag ropade, varför svarade du inte? Jag trodde seriöst att du var en mördare som skulle döda mig, muttrade jag surt.
- Jag lyssnade på musik i hörlurar, muttrade han till svar och höll upp sina hörlurar som var kopplade till hans iPhone.
- Oh.. Okej, mumlade jag.
- Du vet, du kan ställa ner den där nu, sa han och nickade mot hårsprayen som jag höll i ett krampaktigt grepp.
- Mm, svarade jag och ställde den på bordet.

Han reste sig upp och gick med handuken till handfatet. Sen kramade han ur den och la den för att torka i vårat mini diskställ.
 
- Jag ska bara hämta mappen, sa han sedan och gick iväg till Scooters kontor.
Okej, sa jag igen och reste mig upp.
 
Efter en stund hörde jag hur hans telefon ringde där den låg på bordet. Scooter, stog det på skärmen. Jag tvekade lite innan jag lyfte den och svarade.

- Justins telefon, sa jag.
- Georgina? Varför svarar du i Justins telefon, sa Scooter förvirrat.
- Han är och hämtar mappen på ditt kontor, och glömde mobilen på bordet. Det skedde en liten.. Olycka, mumlade jag och hoppades att han inte skulle fråga vad som hände.
- Jaha, okej. Jag skulle bara ringa och säga att han får vänta ett par timmar med att komma hit igen, det ligger jättemycket träd på vägarna, så det är alldeles för farligt för honom att åka hit igen, svarade han.
- Va? Ska han vara här? Varför kan han inte sitta i sin bil?, utbrast jag högt.
- Georgina, det förstår du väl att du inte kan låta honom sitta i sin bil i flera timmar?, suckade Scooter.
- Jaja.. Hejdå, muttrade jag och la på.
 
Jag vände mig om och ryckte till när jag såg att Justin stod bakom mig.
 
- Vem var det?, frågade han.
- Det var Scooter, han sa att du måste stanna här ett par timmar för det är farligt att ge sig ut i bil just nu, svarade jag och mötte hans blick.
 
Han nickade och kliade sig i nacken.
 
Jag tog min filt och bok från bordet, då jag hade lagt det där innan efter den lilla "incidenten" sen gick jag ut och satte mig i soffan. Efter ett tag stördes jag i mitt läsande av att Justin harklade sig.
 
- Ja?, sa jag och tittade upp.
- Kan jag sitta ner?, frågade han och satte sig ner.
- Verkar som det, muttrade jag surt och tittade ner i boken igen.
 
Han fiskade upp sin mobil och började spela något spel, jag var inte säkert på vilket, men jag hade hört ljuden innan. 
 
- Vad spelar du? Jag har hört de där ljuden innan, frågade jag och tittade på honom.
- Mega Jump, svarade han och lät koncentrerad.
 
Justins perspektiv.
 
Georgina nickade, och fortsatte läsa i sin bok. Jag stängde ner spelet och vek upp blicken. Hennes ansikte skuggades från ljuset av alla stearinljus som hon antagligen ställt ut.
 
- Varför har du inte alla lampor avstänga för?, undrade jag och såg mig omrking.
- Det har jag inte, strömmen gick, svarade hon ointresserat utan att ens titta på mig.
 
Jag nickade lätt och såg mig omkring. Ljusen brann och lämnade efter sig ett skimrande sken. Min blick fastnade på Scooters spritskåp med glasdörr. Om man skulle ta sig ett glas? Eller två.. Jag reste mig upp och plockade fram en flaska vodka. Sen gick ut till köket och plockade fram en fanta från kylen, och ett glas. Jag hällde upp vodkan till lite mer än hälften, och sen lite fanta. När jag kom ut i vardagsrummet igen och ställde in vodkaflaskan i skåpet så hörde jag Georgina harkla sig bakom mig.
 
- Scooter kommer märka att du tog av vodkan, sa hon.
- Den där flaskan var full för typ 1 månad sen. Jag brukar ta lite när jag kommer hit. Han bryr sig inte, svarade jag och tog en klunk.
- Säger du det så, mumlade hon och såg ner i sin bok igen.
- Vad läser du?, frågade jag och satte mig i soffan igen.
- Pretty Little Liars, svarade hon.
- Går inte den serien på ABC family?, sa jag förvånat.
- Jo, men jag gillar att läsa böckerna innan jag ser serien, så att jag kan jämföra, sa hon.
- Varför då? Böcker är ju liksom.. Tråkiga, muttrade jag.
- Ge det ett försök, sa hon och plockade upp något från bordet bredvid henne.
 
Hon räckte mig en bok. Det var Pretty Little Liars bok 1. Jag ryckte på axlarna och bläddrade fram till första sidan. Eftersom det inte finns något annat att göra så kan jag väl ge det en chans.

Sådääär :D Haha, jag vet att klockan är 5 i 3 på natten.
Men jag fick asmycket inspiration.
Kommentera guys :D
XoXo /Nellah.

Chapter 1 - It was my fault.

Georginas perspektiv.
 
Alice somnade 20 minuter in i filmen. Inte för att jag bryr mig. Allt jag kunde tänka på var mamma, pappa och min storebror, Nathaniel. Eller Nate som vi kallade honom. Det är mitt fel alltihop. Hade jag inte smugit ut den där natten och supit mig full hade de inte behövt komma och hämta mig. Då hade de fortfarande varit vid liv.
 
" - Jag kan inte fatta att du gjorde såhär, Georgina. Du borde skämmas, sa pappa strängt och tittade på mig genom backspegeln där jag satt i baksätet med Nate.
- Kom igen, pappa. Har du aldrig varit ung? Har du aldrig velat prova på något nytt?, svarade jag och mötte hans kalla blick.
- Jo, det har jag. Men det har aldrig slutat bra, sa han hårt som för att avsluta diskutionen.
 
Jag suckade och lutade pannan mot fönstret. Vi stannade vid rött ljus i en korsning när en stor långtradare kom körandes rakt mot oss. På fel sida av vägen.
 
- PAPPA AKTA! "
 
Jag ryckte till och kände tårarna bränna i ögonen likt eld. Hade det inte varit för mig, hade min familj fortfarande varit vid liv. Jag var den enda som klarade mig ur olyckan. Visserligen med ett brutet revben och en skallfraktur, men det var ingenting jämfört med mamma, pappa och Nathaniel. En tår letade sig ur sin säkra plats och rann ner för kinden, för att slutligen droppa ner på min högerhand. Det var mitt fel, alltihop. Jag borde ha lyssnat på Nate och stannat hemma. Du borde skämmas. Pappas ord ekade i huvudet. Flera tårar kom, och huvudvärken blandat med pappas ord dunkade i skallen. Du borde skämmas. Likt ett eko som aldrig tar slut. Jag reste mig upp och greppade skakigt min väska, innan jag tyst smög ut genom dörren och stängde den bakom mig.
 
***

Jag satte mig ner i gräset och drog upp benen till hakan. Sen blickade jag ut över den magnifika utsikten. Nate hade visat mig det här. Jag brukar åka hit när jag blir stressad eller ledsen. Men ibland bara för att vara ifred ett tag. Nate sa alltid att det här var mitt och hans egna speciella ställe, som ingen annan får veta om.
 
Justins perspektiv.
 
Suddigt, allt var suddigt. Var är jag? Försiktigt satte jag mig upp och kollade runt. Skog, så långt ögat kunde nå. Träd, gräs, mossa, insekter och buskar. Härligt. Jag reste mig upp och borstade bort lite gräs från mina kläder. Himlen var rosa/lila och helt klar. Det fanns ingen väg jag kunde följa, inte ens en stig. Så jag började gå och hoppades på det bästa. Efter ett par minuter kom jag till en öppen plats med jättefin utsikt. Där, på marken satt det en tjej med ryggen mot mig. Jag gick fram och ställde mig bakom henne.
 
- Var är jag?, frågade jag sluddrigt.
- Du är vid Salt Lake Rosie, har du druckit lite kanske?, svarade hon och reste sig upp.
- Georgina?!
- Justin?!
- Vad gör du här?, frågade hon förvånat och backade ett par steg.
- Inte vet jag. Jag vaknade inne i skogen, muttrade jag och pekade med hela armen in mot skogen.
- Du är full, konstaterade hon.
- Och fortfarande lika sexig som vanligt, flinade jag och vinglade till.
- Ska inte du åka hem, och sova eller något?, frågade hon och mötte min blick.
- Well, jag bor ganska långt härifrån så jag kan lika gärna börja gå nu, muttrade jag och vände mig om.
- Vänta! Vill du.. Ha skjuts?, sa hon och gick fram till mig.
- Sa inte Scooter att du inte fick träffa mig?, undrade han och höjde på ögonbrynen.
- Jag erbjuder dig skjuts hem, för annars kommer det väl någon brud och våldtar dig. Kom nu, svarade hon kort och började gå.
 
Jag ryckte på axlarna och började gå efter henne. Vi kom ut på en stig som ledde oss till en parkering som det bara stod en bil på, det måste alltså vara Georginas. Hon hoppade in på förarsidan och nickade åt mig att hoppa in jämte henne. Så jag satte mig i bilen och drog igen bildörren. Hon startade bilen och svängde ut på vägen. Utan att jag riktigt märkt det, hade mörka moln dragit in över oss och regnet började smattra mot rutorna.
 
På radion spelades Angels med Robbie Williams, så jag började sjunga med.
 
- Du har en riktigt fin röst, synd att den ska behöva gå till spillo, sa hon plötsligt.
- Vad menar du med det?, undrade jag och snabbt och tittade på henne.
- Jag menar det jag säger. Det är synd att en sådan fin röst ska gå till spillo på en person som dig, svarade hon     och började nynna med i melodin.
- Vadå person som mig? Vad menar du med det då?, frågade jag och fortsatte titta på henne.
- Why so many questions, Bieber?
 
Jag suckade och vände bort huvudet från henne. Efter ett par minuter så bromsade hon framför mitt hus. Jag tittade ut mot spöregnet och vände mig sedan mot Georgina.
 
Tack för skjutsen, Georgina. Förresten, hur vet du var jag bor?, sa jag och såg henne i ögonen.
- Like I said.. Why so many questions, Bieber?
 
Jag suckade åt henne och sprang ut ur bilen. Bakom mig hörde jag hur hon gasade iväg, och när jag kom in i huset gick jag raka vägen till sängen.
 
Georginas perspektiv.

Vad tänkte jag med? Varför erbjöd jag Justin skjuts hem? Jag suckade och parkerade bilen på garageuppfarten, sen sprang jag in i huset med min handväska i handen. Farbror skulle inte komma hem förens imorgon, så jag tog ett chokladglasspaket, en sked och satte mig i soffan. Jag bläddrade bland kanalerna tills jag fastnade framför Gossip Girl.


Chapter 1, för er som inte läst prologen så kan ni bara skrolla lite (;
Kommentera vad ni tycker :D

Hehehe, beroende

Hellöööööö! Matti här! Jo, jag harr dansat hela dagen och jobbat lite när jag kom hem på kvällen, sedan när jag skulle sätta mig ner försvann ALL kraft, eheh, men jag sitter på en buss 20 min imon innan jag möter johanna! det kommer alltså upp sent imon kväll istället! SENT!!! Jag slutar halv fem och sen ska jag byta om och iväg, kommer hem runt 00....hehe, så, jag börjar tjugo i 12, slutar halv fem! Så, imon kommer mallen! Cya!

xoxo Matti

Prolog + Information

Jepp, jag (NELAAAHH) är tillbaka :) Vi har kommit fram till en ny novell, och den kommer vi satsa helt på nu. Jag är tillbaka för att stanna.. Back on track, better than ever.


Information om You Spin My World Round And Round:
I den här novellen är inte Justin som alla andra. Han är killen som alla vill ha, men som ingen kan få! Han har blivit helt annorlunda sen Selena var otrogen och lämnade honom. Hans karriär håller på att gå åt skogen, hans mamma undrar vad hon har gjort för att få se honom uppföra sig såhär. Det enda han gör är dricker, och ligger med tjejer. TILLS han träffar Scooters brorsdotter, Georgina, som han känner sig märkligt dragen till. Hon vänder upp och ner på hans värld, utan att hon själv vet om det.

Prolog:
"- Justin, jag måste berätta en sak, grät Selena och satte sig ner bredvid mig.
- Berätta baby, svarade jag oroligt.
- Jag var.. otrogen, mumlade hon tyst.
- Selena, det gör inget. Vi älskar varandra, alla gör misstag. No biggie, bara det inte händer igen så, sa jag och pussade henne på pannan.
- JUSTIN!, skrek hon och puttade bort mig. Fattar du inte? JAG VAR OTROGEN!!
- Men det gör inget, jag älskar ju dig, svarade jag lugnt.
- Men jag älskar inte dig, väste hon och ställde sig upp."
 
Jag skrek till och satte mig upp. Min kudde var blöt av tårar och jag var helt svettigt. Jag lugnade ner mig och reste mig sedan upp för att öppna fönstret. Klockan visade halv 4 på morgonen. Och det var lika stjärnklart som alltid. Snön glittrade på marken och luften var kylig. Jag vinglade till och bakfyllan slog till som ett skott i huvudet. Jag måste sova, jag har ett viktigt möte med Scooter om ett par timmar. Angående min karriär som håller att "gå åt helvete" som han säger. Jag tycker det går finfint. Visst, jag kanske ligger runt med en del fans, men jag hör inte de klaga? Jag drog igen fönstret litegrann och kröp ner under täcket igen. Sen slöt jag ögonen och hoppade innerligt att bakfyllan skulle försvinna så snabbt som möjligt.
 
6 timmar senare.
 
- Justin, sitt och lyssna, sa Scooter kallt när jag kom in i hans kök.
- Jag lyssnar, muttrade jag och slog mig ner på en stol mittemot honom.
- Din karriär, håller på att gå åt..
- Helvete, härmade jag honom.
- Käften och lyssna!, röt han men jag hade redan vänt bort blicken.
 
En tjej i min ålder kom in i köket och gick till kylskåpet, utan att ens titta på mig. Hon var snygg, nej.. sexig var nog rätt ord. Scooter fortsatte snacka men jag lyssnade inte. Jag kollade bara på den där tjejen.
 
Gerorginas perspektiv.
 
Jag smällde igen kylskåpet och kollar upp. Möter Justins blick. Men jag vänder bort blicken. Jag hade fattat vad han var för typ. Knullade sina fans. Utnyttjade yngre tjejer. Drack som ett as och betedde sig allmänt skitigt.
Jag ryste till av tanken på att han faktiskt jobbade med min farbror.
Jag känner fortfarande hans blick på mig.
 
-Jag kommer snart.. mumlade Scooter när hans mobil började ringa.
Han lämnade köket.
- Hey, sa Justin. Sliskigt. Jag kollade inte ens upp. Vad hade han förväntat sig? 
- Jag är Justin, fortsatte han.
- Det menar du inte, muttrade jag.
- Och vem är du då min sköna?
Jag höjer på ögonbrynen, försöker hålla mig för skratt.
- Varför skulle jag säga det till dig Bedboy?
 
Justins perspektiv.
 
Aouch. Den sved.
 
- Justin, röt Scooter. - Låt Georgina vara. Det är min brorsdotter.
- Jag frågade ju förfan bara vem hon var, muttrade jag till svar och vände bort blicken från hennes kropp.
- Bara.. Låt henne vara. Och Georgina, håll dig borta för honom. Det sista du behöver i ditt liv är Justin. Han är farlig och du ska inte börja träffa honom, sa Scooter och kollade mjukt, men även hårt på Georgina.
- Haha, ingen risk, farbror, svarade hon och lämnade köket med en macka och ett glas juice.
 
Scooter vände blicken mot mig igen, och satte sig ner. Sen slängde han upp en mapp på bordet och nickade mot mig att jag skulle öppna den.
 
- Vad är det här?, undrade jag skeptiskt och tog upp alla papper.
- Det är lite låtar och sånt till ditt kommande album. Jag vill att du går igenom detta tills fredag nästa vecka, för då börjar vi spela in. Har vi tur så går det att rädda det lilla du har kvar av din karriär, svarade han hårt.
 
Jag stängde igen mappen, tog den och reste mig upp. Sen vände jag och gick. Min karriär håller inte på att gå åt helvete. Men visst.. Jag ska gå igenom låtarna och se om det finns något jag kan göra. Men inte idag, för det är en fet fest ikväll hos Sean Kingston som jag INTE tänker missa.
 
*
 
Jag drog ett djupt bloss och blåste ut den smutsgråa röken. En blond tjej log inbjudande mot mig lite längre bort, men jag brydde mig inte. Mina tankar fanns hos den där tjejen, Georgina. Bara att höra hennes namn gjorde mig fascinerad. Hon såg bra ut. Men verkade inte särskilt intresserad av mig. När jag tänker efter, så var det jävligt länge sedan en tjej var sådär mot mig. Man kunde nästan känna pulsen i festlokalen när jag kom in igen. Min gamla langare, Aaron kom fram och hälsade. Jag log snett och hälsade tillbaka innan jag drog till baren och beställde en drink, RedBull vodka. Med drinken i handen svepte jag med blicken över rummet och tog in alla detaljer. Festen skulle kunna hålla på hela natten. Dansgolvet var överfullt av dansande kroppar. Mest tjejer, killarna stod och tryckte i hörnen eller vid någon av barerna.
 
Georginas perspektiv.
 
Jag suckade och stängde ner facebook. Det är fredag, och här sitter jag helt forever alone. Alla mina kompisar är på någon jävla fest. Jag har ingen lust att festa med den här huvudvärken. Scooter är i studion och spelar in låtar med någon ny kändiskille som jag inte kan namnet på. Min mobil började ringa, det var Alice.
 
- Halloj, svarade jag och log
- Hej cheyen, vad händer?, sa hon och skrattade.
- Ne, typ inget. Alla är på någon stor fest men jag pallar inte för har sådan jävla huvudvärk, muttrade jag surt och slängde mig i sängen.
- Samma här, fast jag har ont i magen. Kan vi inte ses och kolla på film eller något? Jag har Ben & Jerry's, sa hon lockandes och skrattade.
- Kommer om 10, puss, flinade jag och klickade henne.
 
Snabbt reste jag mig upp och greppade mina nycklar. Sen gick jag till hallen, drog på mig ett par sneakers och hoppade in i bilen.
 
Justins perspektiv.

Tjejen log sexigt mot mig, men jag kunde verkligen inte koncentrera mig på vad jag gjorde. Allt jag kunde tänka på var Georgina. Det finns bara en annan person som har gjort ett så starkt intryck hos mig förut. Och det är Selena.


Nå? Vad tror ni? Kan det bli något?
Matilda kommer upp med mallarna senare ikväll tills dess...
KOMMENTERA :D !!
 
Xoxo / Matti & Nellah

RSS 2.0