You need me, I will always be there for you - 23 Welcome to Stratford

Previously: 2 timmar senare satt vi på flyget, på väg till Kanada. Jag, Justin och Kenny satt längst bak, Kenny satt längst in mot fönstret (sovandes), Justin i mitten och jag längst ut. Framför oss satt Chaz och Ryan. 
Vi satt och lyssnade på musik på Justins iphone med en hörlur var. Jag och Justin höll händer men hade lagt en jacka över, så inte dom andra skulle misstänka något.



Vi parkerade bilen i garaget hos Chaz. Jag studerade hans hus, här skulle jag alltså bo. Det var riktigt fint, det var ett stort, vitt hus med svart tak. Dock såg man inte så jättemycket, eftersom klockan var väldigt mycket. Säkert runt 12.00. Vi klev ur bilen, alltså jag, Ryan, Chaz och Justin - och gick till ytterdörren. 
"Welcome to my crib!" sa Chaz till mig och öppnade ytterdörren. Jag klev in och tittade mig runt. Det var rätt färglatt, men ändå mycket svart och vitt. Allt matchade perfekt. 
"MAMMAAA!" skrek Chaz. En kvinna, som antagligen var hans mamma kom inrusande från vardagsrummet och brast ut i ett leende när hon fick syn på mig. 
"Hej gumman, vad kul att du är här! Jag är Kate." sa hon o log. "Nathalie." sa jag och log. 
Chaz sprang upp några trappsteg men stannade sedan. "Kommer du Natti?" 
"Snart." sa jag. Chaz gjorde en gest till killarna att dom skulle följa med honom upp. När han försvann gick jag ut i köket med Kate.

"Tack så mycket att jag får stanna här." sa jag. "Inga problem gumman." sa hon och hällde upp saft i ett glas. Hon ställde det framför mig och log. "Tack." sa jag.
"Jag såg dig på nyheterna" sa hon och tog ner en kopp från skåpet. "Jag förstår inte hur du har klarat av allt. Du är en stark tjej." sa hon och hällde upp kaffe i koppen. Hon drog ut stolen mittemot mig och satte sig ner. Vi satt och pratade lite om mitt liv, att pappa lämnade oss, att mamma tappade kontrollen och började dricka, vilket ledde till att slå mig. Hon pratade lite om sin uppväxt, och vi fortsatte prata om allt möjligt. Efter ca en timmes pratande började Chaz bli otålig.
Chaz kom ner och drog upp mig från stolen. "Ursäkta mamma, men vi lånar henne lite nu." sa Chaz och drog upp mig för trappan. Jag skrattade bara åt honom och följde med honom upp.

Vi gick in i 'mitt' rum och möttes av Justin liggandes i sängen och Ryan sittandes på golvet. 
"Förlåt men din säng var så sjukt skön!" sa han och flinade. Jag log och slängde mig i sängen. "Sant!" sa jag till Justin. Jag tittade mig runt i rummet. Sängen stog i mitten av rummet, med en stor tavla med New York över. (ÄR JÄTTEJÄTTEJÄTTEDÅLIG PÅ ATT BESRKIVA RUM SÅ NI FÅR FANTISERA SJÄLVA HUR DET SER UT). En rätt bred glasdörr med tunna vita gardiner ledde ut till en jättefin balkong. Jag fick syn på en walk-in-closet och flög upp ur sängen direkt. Jag öppnade dom stora vita dörrarna som dock redan stog lite öppna. Jag gick in och såg mig omkring. 

"holy shit.. MITT LIV ÄR NU OFFICIELLT KOMPLETT." sa jag högt och log för mig själv. Dom andra skrattade och kom in i garderoben. "Gillar du det?" sa Chaz. Jag skuttade fram till han och la armen om honom. "Älskar!" sa jag och kramade honom. Jag drog upp mobilen och tittade klockan - 01:21. 
"Nu vill jag fan sova." sa jag sömnigt. Dom andra instämde och gick ner och hjälpte mig att bära upp väskorna. Jag bytte om till en stor turkos t-shirt och ett par svarta mjukisshorts och borstade tänderna. Jag borstade igenom håret och satte upp det i en slarvig bulle.

Jag kröp ner under täcket i min nybäddade säng. Livet började äntligen ljusna. Kate verkar vara jättesnäll, och Chaz ska vi inte ens börja med. Han är en underbar kompis. Äntligen ska jag få slippa mamma, kvinnan som gjort mitt liv till ett rent helvete.
Jag låg nästan begravd under det tjocka täcket och halvsov. Jag hörde att dörren öppnades men jag orkade inte öppna mina trötta ögon. "Är du vaken?" hörde jag Justin viska. Jag var för trött för att svara, eller ens röra på mig. Stegen kom närmare och närmare och tillslut kände jag han andas i mitt ansikte.

"Jag älskar dig" viskade han i mitt öra och gick ut från mitt rum. 

Dåligt kapitel förlåt, fick skriva snabbt för jag måste sova! Var uppe till typ halv fyra igår och vaknade 9 så jag är SJUKT trött. Men ni fick ett kapitel iallafall, skriver ett längre imon.
KOMMENTERA :)

Kommentarer
Postat av: elena

super bra fortsätt nuuuuuu

2011-06-24 @ 06:10:26
URL: http://myjustinstorys.blogg.se/
Postat av: miranda

omb älskar det! haha, jag börja just läsa novellen idag ( är en bokmal, haha ) tycker att du är en as bra skrivare och försänar uppmuntran :) (älskar att göra folk glada ) ville ba säga det. länktar till nästa!!!!

2011-06-24 @ 13:58:50
URL: http://jbieberlovestories.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0