You need me, I will always be there for you - 18 why are you doing this to me?

Previously: "Kan du inte heller sova?" sa han och skrattade. "Nej, är klarvaken." sa jag och suckade. Jag la mig ner igen. Justin la armen om mig. "Försök sova." sa han och drog mig intill honom. Och jag lyckades somna efter ett tag, i hans famn.



Jag vaknade nästa morgon av att min mobil ringde. Jag reste mig upp snabbt och svarade i mobilen tyst för att inte väcka Justin. "Hallå?" svarade jag och gick ut ur rummet. "Varfan är du?!" hörde jag mamma skrika i telefonen. "Jag smsade ju att jag skulle sova över hos en kompis igår." sa jag tyst. Jag gick och låste in mig i badrummet. "Vilket jävla sms?!" skrek hon högt så jag fick hålla mobilen en bit från örat. Mina ögon började vattnas. Den kvinnan förstör verkligen mitt liv. "Jag skickade ett igår." sa jag med darrig röst. "KÄFTA INTE, FATTAR DU?" Jag satt tyst. Hon måste vara full igen så som hon överdriver. "Du kommer hem nu." "Men.." "NU!" skrek hon och la på.

Jag gick ut ur badrummet och drog av mig Justin's kläder. Jag vek dom och la dom på sängen. Jag tog på mig mina egna kläder som nu hade torkat från igår. Jag letade upp ett papper och en penna. "Jag var tvungen att gå, sorry, ring om du vill något." skrev jag och skrev mitt mobilnummer under. Jag antar att Chaz och Ryan fortfarande sov, för annars skulle det väl antagligen inte vara såhär tyst. Jag gick nerför trappan och tog på mig skorna. Direkt när jag öppnade dörren blev jag attackerad av paparazzis. Fan. Jag trängde mig igenom den stora massan. "Vad gjorde du hos Justin?" "Är ni tillsammans?" "Nathalie!" "Hur träffades ni?" och blablabla. Hur orkar dom egentligen? Jag sprang över gatan och in i mitt hus som som vanligt stank sprit. Jag springer upp till mitt rum och byter om till shorts. Sedan går jag ner igen för att ta något att äta. Direkt möts jag av mammas ilskna blick.

Hon tog ett hårt grepp om min arm och drog mig till vardagsrummet. Hon puttade ner mig i soffan och satte händerna i midjan. "Varfan har du varit?!" skrek hon. "Hos en kompis har jag ju sagt!" sa jag och sprang iväg upp till mitt rum och lät tårarna falla. Jag hatar henne. Hon har aldrig varit en mamma för mig, och kommer aldrig bli. Hon gjorde ett stort misstag med att föda mig. Dörren flög upp och mamma gick med snabba och hårda steg mot mig. "Går man ifrån sin egna mamma? VA?" skrek hon och smällde till mig i ansiktet. Jag trillade ner på golvet och slog i huvudet i sängkanten. Hon lyfte upp mig och slog till mig en gång till i ansiktet. Jag kände blodsmak i munnen. Hon puttade ner mig i sängen och gick ut samtidigt som hon mumlade "Jävla värdelösa unge."

Jag fattar inte vad dom tagit åt henne. Varför hon håller på såhär. Jag ställde mig upp och spottade ut blod som fortsatte komma ur min mun. Jag orkar inte mer. Jag FÖRTJÄNAR inte detta. Jag vill aldrig se henne igen. Jag plockade fram en väska och packade ner kläder, tandborste, smink och andra nödvändiga saker. Jag drog fram en låda som jag hade gömt under min säng och plockade upp min pengar-burk. Jag hade runt 3000 kr (kan inte dollar!)i, vilket var rätt mycket. Jag hade tagit lite pengar varje dag från mamma, det var det ända sättet jag skulle få pengar över huvudtaget, för hon skulle aldrig ge mig annars.

När jag packat allting drog jag ner väskan nerför trappan. Jag möttes av mamma som stog och stirrade på mig. "Och vartfan är du på väg?!" skrek hon när jag knöt mina skor. "Bort från dig" sa jag och försökte låta orädd, men egentligen var jag nära på att bryta ihop. "Du ska fan ingenstans!" sa hon och puttade mig så jag trillade ner på golvet. Jag reste mig upp snabbt och grep tag i min väska. Hon tog ett hårt tag om min arm och drog i mig. Jag kämpade med att få upp dörren samtidigt som jag grät. Jag lyckades äntligen slita upp dörren. Och där stog en massa paparazzis, great! Jag är så dum i huvudet. Såklart dom skulle vara där när dom sett mig springa från Justin Bieber's hus. Jag ryckte åt mig armen och smällde igen dörren framför mammas ansikte. Alla paparazzis attackerade mig med frågor om vad som hade hänt, varför jag blödde, vart jag ska, om jag blivit misshandlad, och alla olika sorters frågor. Dom var som flugor, följer efter en vart dom än går. Jag förstår inte hur Justin klarar av det.

Jag sprang allt jag kunde och försökte att inte tänka på smärtan. Jag som trodde det skulle bli bättre här, men nej, det blev värre. Mamma blev värre, och jag vet inte varför. Alla jag sprang förbi tittade på mig konstigt, men det förvånade mig inte så som jag såg ut. Jag fortsatte springa ner till stranden och bort till "mitt" ställe. Jag satte mig ner i sanden andfådd och rörde över kinden, det sved till och ömmade väldigt mycket. Jag skulle väl antagligen få ett blåmärke där. Jag tog upp min mobil ur fickan och speglade mig i mobilen. Min läpp var sprucken, så jag hade blod rinnande till hakan. Mina ögon var söndergråtna, och min kind var röd och svullen, jag skulle antagligen få ett blåmärke där också. Jag hade även ett blodigt knä. Jag tänkte på hur mitt liv skulle vara. Vart ska jag ta vägen? Ska jag behöva bo på gatan? Jag kan checka in på hotell, men mina pengar skulle bara räcka till kanske 2 nätter, med tanke på att jag måste ha mat också. Chaz, Ryan och Justin fick mig att glömma alla mina problem, mamma, allt skit i mitt liv ett tag. Men om 2 veckor skulle Chaz och Ryan hem till Stratford, i Canada. Och Justin skulle väl fortsätta med sitt liv. Ha turnéer, intervjuver, konserter hela tiden. Jag var ensam. Jag väcktes ur mina tankar av att mobilen ringde. "Justin" stog det på skärmen. Ska jag svara eller inte..? Jag tvekade en stund men tryckte till slut på svara.

"Hej." svarade jag kort. "Nathalie, vi blev ju ledsna när du stack!" sa han och skrattade. "Mamma ville att jag skulle komma hem, hehe." sa jag och försökte dölja gråten och smärtan i halsen. "Mår du bra?" sa han. "Ja, jag mår fint! Men jag måste dra nu, hejdå!" sa jag och stängde av innan han hann svara. Jag la mig i sanden med huvudet på väskan, och somnade.

Ok, ni får gärna komma med förslag om vad som ska hända, och vart hon ska ta vägen osv.
Nästa kapitel kommer lite Justin's perspektiv, så kommentera mycket så skriver jag en till ikväll eller imon :)


Kommentarer
Postat av: elena

super bra hon kan ju bo hos justin haha men fortsätt det var grymt bra skrivet

2011-06-21 @ 20:55:42
URL: http://myjustinstorys.blogg.se/
Postat av: Anonym

Hur fan kan du skriva så bra?!?!?!? Meeeeerrr<333

2011-06-21 @ 22:13:02
Postat av: jennie

as bra hon är borta från sin mamma men hon har inte så mycket pengar !!! men nu får vi se vad som händer !! <3 <3

2011-06-21 @ 22:53:17

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0