Love me or let me go - Chapter 68



"Okej, så Ryan har alltså somnat i vårat rum, och han borde veta bättre än att somna i närheten av oss" säger jag tyst i kameran med ett leende och vänder den mot Justin som håller i en penna i högsta hugg. Han skrattar lågt innan han för pennan mot Ryan's ansikte. Justin kladdar på mustasch, skägg, ihopväxta ögonbryn, lite vårtor här och där och skriver "Stupid" i pannan. 
"Aw" flinar jag och zoomar in på hans ansikte. Justin fnissar och lägger pennan åt sidan.
"Väldigt vackert" skrattar han och slår sig ner jämte mig. Jag riktar kameran mot honom.
"Dont mess with the prankmasteeeers" säger han med sin creepy-röst och jag stänger av kameran.
Vi skrattar och laddar upp videon i datorn, sedan lägger vi ut den på twitter. Vi börjar genast få en massa kommenterar efter bara några sekunder, och jag är glad att dom inte skriver så mycket elakt om mig, det känns som att allt hat har minskat efter intervjuven. Jag sneglar åt Ryan som ligger i soffan med händerna och benen över hela soffan. Han snarkar högt vilket får mig och Justin att hålla oss för skratt. Jag kysser Justin och reser mig upp och går in till badrummet. Jag tvättar bort sminket och släpper ut håret jag hade i en toffs. Jag går ut igen och tar fram andra kläder. Jag låser in mig på badrummet och tar av mig kläderna och hoppar in i duschen. Jag schamponerar och balsamerar håret. Jag sköljer av mig snabbt och kliver ur duschen. Jag torkar min kropp med den vita handduken och sätter på mig ett svart linne och och gråa mjukisshorts. Jag låser upp badrumsdörren och går in till Justin som sitter i sängen med datorn. Han sitter med ryggen mot mig och verkar inte märkt att jag har kommit. Jag sneglar åt Ryan som ligger i soffan som fortfarande inte vaknat. Jag smyger bakom Justin och böjer mig fram. 
Jag puttar till honom med händerna så han ger ifrån sig ett litet men högt skrik. 
"Sch!" skrattar jag och nickar mot Ryan. Justin blänger åt mig och drar ner mig i sängen så jag hamnar på rygg. Han sätter sig gränsle över mig och flinar. Jag putar med läpparna och han böjer sig ner och trycker sina läppar mot mina. Han kysser mig passionerat och kärleksfullt. Vi snurrar runt så jag hamnar över honom. Våra tungor leker med varandra och vi båda andas tungt. Hans hand vandrar upp innanför mitt linne men han tar snabbt bort den när Ryan ger ifrån sig en hög snark. 
Jag rycker till och vänder mig om. Ryan sätter sig långsamt upp i soffan och jag hoppar av Justin. Han gnuggar sig i ögonen och gäspar stort. Jag går fram och sätter mig i fåtöljen framför soffan. 
"Goodmorning sunshine!" flinar jag och han tittar konstigt på mig.
"Vad gör du i mitt hotellrum?" säger han och reser sig upp.
"Du är i vårat Ryman" ler jag och han går förbi Justin och in till badrummet. Jag och Justin utbyter blickar och innan vi visste ordet av det hör vi ett skrik från badrummet. Ryan kommer ut med en mördarblick fastklistrad på ansiktet och sneglar fram och tillbaka på mig och Justin.
"VEM GJORDE DET HÄR?!" säger Ryan och jag håller mig för skratt.
"Jag vet inte, du hade det på dig när vi kom in" säger Justin och jag nickar. 
"Jag köper inte det där, jag vet att det var ni" säger Ryan och lägger armarna i kors.
"Nej, vi har ingen aning om vad du pratar om, eller hur Demi?" säger Justin och tittar på mig. Jag vänder huvudet mot Ryan som står med höjda ögonbryn. Jag nickar men kan inte hålla mig utan brister ut i skratt. 



Ryan blänger på mig och går in på badrummet. Jag och Justin brister ut i skratt och skrattar så vi knappt kan andas. 
"Okej.. andas" mumlar jag och tar ett djupt andetag. Jag går in till badrummet där Ryan försöker tvätta av kladdet i ansiktet. Justin kommer och lägger armarna om mig med hakan lutad mot min axel.
"Ni vet att ni kommer få igen för det här va?" flinar Ryan och jag och Justin utbyter blickar.
"Bring it" säger vi i kör och skrattar smått. 
"Vad är klockan?" frågar Ryan när han tvättat bort allt och torkar ansiktet med en handduk.
"Typ 10" säger Justin och han nickar.
"Då är det väl dags för mig att gå in till mig då.. Gör inget dumt nu.." säger han med ett flin och jag vet exakt vad han tänker på. Jag slår till han på armen och han lyfter upp händerna som försvar.
"Jag skojar bara" flinar han och går ut från badrummet och jag hör hur han stänger hotelldörren. Jag vänder mig mot Justin och lägger armarna om hans hals.
"Film?" undrar jag och höjer ena ögonbrynet. Han nickar. Vi går ut och sätter oss i sängen. Jag tar upp fjärrkontrollen och vi hyr en skräckfilm på tvn. Vi kryper ner under täcket och håller om varandra medans vi tittar på filmen. Flera gånger under filmen hoppar vi till, men vi bara skrattar efteråt. Efter filmen stänger vi av filmen och släcker lamporna. Vi lägger oss tätt intill med armarna om varandra. Han kysser mig mjukt och backar sedan bak huvudet. Vi ligger och tittar på varandra tills vi inte orkar ha ögonen öppna mer och somnar djupt. 



Snart börjar det närma sig slutet.. 
För er som har glömt det så är jag en gästbloggare under sommaren. Nicole, ägaren kommer nog tillbaka efter sommarlovet, och när skolan börjar kommer jag inte blogga mer.

Men eftersom jag börjar den 22 augusti är det ett tag kvar :3

Kommentarer
Postat av: Anonym

Superbra :)

2011-08-09 @ 20:46:34
Postat av: Anonym

buuuuhhh kommer sakna dig och din novell :( men roligt att Nicole kommer tillbaka :) SKkitbra och meeeeeeeeeeer :)

2011-08-09 @ 21:06:50
Postat av: Jasmine

NEJ DU FÅR INTE SLUTA BLOGGA!

Isåfall får du skapa en egen novellblogg!! :D

2011-08-09 @ 21:20:58
URL: http://kidrauhlstorys.webblogg.se/
Postat av: Johanna

mer mer :D

2011-08-09 @ 21:48:03
URL: http://johannaviveca.blogg.se/
Postat av: sara

vilken är den absolut första novellen, är lite förvirrad här haha :)

och håller med de över, att du borde starta en egen blogg om du ska sluta blogga här :)

2011-08-09 @ 21:51:29
Postat av: Bettan<3

Jättebra! <3

Kommer sakna den här novellen :/

Men de ee några dagar kvar t 22 :)

Sååå Meeeeeeeeeeeer!!! :P

2011-08-10 @ 02:34:10

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0