Love me or let me go - Chapter 62

Jag vet att Justin inte skulle prata med henne om det inte gällde något allvarligt, jag vet det.


JASMINES PERSPEKTIV
"Så, jag kom, vad är det du vill?" frågar Justin ointresserat och lägger händerna i sina byxfickor.
"Alltså, hur kan du ens förlåta Demi efter att ha kysst Pauly?!" säger jag upprört och lägger amarna i kors. 
"Det var Pauly som kysste henne, han sa det till mig själv" säger han och jag himlar med ögonen.
"Självklart sa han det. Han gillar ju henne, och han förstod att hon mådde dåligt. Han hade ringt henne men hon ville inte prata med honom, han hörde på henne att hon grät, så han gick till dig och var tvungen att ljuga för att få dig att åka till henne, att göra henne glad igen" säger jag tittar djupt i honoms ögon som börjar se mer och mer förvirrade ut.
"Och hur vet du det här?" säger han och jag himlar med ögonen, "Pauly berättade för mig" säger jag. 
"Vad får dig att tro att jag ska tro på det där? Jag litar på Demi, och det var Pauly som kysste henne, inte tvärtom. Och hur kan det vara så svårt att fatta att jag har förlåtit Demi? Du har ju förfan gjort värre saker mot mig" säger han och jag tittar ner i marken.
"Jag har förändrats, Justin, jag skulle aldrig såra dig med mening. Jag vet att du inte tror det, men jag älskar dig mer än vad du kan ana. Jag skulle aldrig sjunka lika lågt som Demi" ljuger jag och han suckar irriterat.
"Jasmine lägg ner" säger han och jag suckar högt.
"Varför tror du hon skärde sig och inte ens gömde sina skärmärken för paparazzis? För hon vill ha uppmärksamhet. Hon vill att du ska tycka synd om henne så att du inte vågar dumpa henne, för då kanske hon gör samma sak. Du är så blind Justin, förstår du inte vad hon håller på med?" säger jag lägger armarna i midjan.
"Men stick med dina jävla lögner, jag orkar inte höra dom" ryter han ilsket och jag tar ett steg närmre honom.
"Du älskar henne, och det är därför du inte vill tro på det dåliga. Hur ont det än gör för mig att säga detta, så älskar hon dig inte tillbaka. Du är bara med i hennes plan - Att bli känd. Hon utnyttjar dig. Jag däremot, jag skulle aldrig göra så.. Du förtjänar någon bättre.. Någon som bryr sig om dig på riktigt. Som mig" säger jag och ställer mig bara några centimeter från honom. Jag tittar i honoms ögon men min blick dras åt tjejen bakom honom. Demi. Hon står där och tittar med en tom blick i ögonen. Jag höjer upp blicken till Justin och trycker mina läppar mot hans. Kyssen varar i bara någon sekund tills Justin puttar bort mig.
"Vafan gör du?!" utbrister han upprört och jag flinar åt Demi. 



JUSTINS PERSPEKTIV
Jag stirrar ilsket på Jasmine som bara står och flinar, men hennes blick är inte på mig, utan något bakom mig. Jag vänder mig om och ser Demi stå en bit bort med Carro vid sin sida. Hon tittar besviket på mig och tar Carros hand och dom springer iväg mot hotellet.
"DEMI!" skriker jag högt men ångrar mig direkt, en massa tjejer börjar skrika och hoppa runt sina kompisar.
"Justin.." säger Jasmine och tar min arm. "SLÄPP MIG FÖRFAN" ryter jag ilsket och rycker åt mig armen. Jag känner något blött mot mig, great, nu ska det börja regna också. Jag springer bort från allt folk och bort till hotellet. Jag springer in genom lobbyn och upp till vårat hotellrum. Jag sliter upp dörren och ser Demi gråtandes med en sax i ena handen riktad mot sin handled.

Kommentarer
Postat av: Jasmine

Omg, love it! :o

2011-08-07 @ 16:38:48
URL: http://kidrauhlstorys.webblogg.se/
Postat av: Johanna

mer mer :D

2011-08-07 @ 16:46:16
URL: http://johannaviveca.blogg.se/
Postat av: Sandra

bra men demi är så himla överdriven hon skär sig så fort det händer en minsta sak.

2011-08-11 @ 18:06:02
URL: http://mileyfreak.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0