Love me or let me go - Chapter 47



Veckan har gått hur snabbt som helst, och vi har haft sjukt kul, men idag ska Demi åka igen, vilket är riktigt tråkigt. Vi har blivit så undebart bra vänner under veckan. Eftersom vi båda är så upptagna och reser runt i stort sett hela tiden så kommer vi inte ha så mycket tid att träffa varandra, men vi håller kontakten, och när vi får ledigt hälsar vi på varandra, och då ska även Carro följa med.
"Vi måste ses igen!" säger hon och kramar mig.
"Självklart!" ler jag och besvarar kramen. Vi kramar varandra hårt innan hon går till sin gate.
Jag vänder mig till Justin som lägger armen om mig. Vi går ut från flygplatsen med Kenny någon meter bakom oss. Vi sätter oss i bilen och Kenny kör till Justin's hus. Klockan var rätt mycket, den var nästan 10 på kvällen, och Justin skulle sova hos mig eftersom Ryan inte skulle vara hemma för han hade någon viktig jobbgrej han måste göra.
Kenny svänger in och stannar vid trottoaren.
"Ring om ni ska gå ut eller något" säger han och tittar allvarligt på oss. Jag har iallafall inga planer att gå utan honom med en risk att vi båda blir överfallna av fans.
"Vi lovar" ler jag och kliver ut bilen. Jag säger hejdå till Kenny och stänger bildörren och han kör iväg. Eftersom Justin redan har sina saker hos mig behöver han inte hämta något.
Vi går in i huset och tänder lamporna.
Vi sparkar av oss skorna och går upp till mitt rum. Justin kastar sig över min säng.
"Aaaaah, din säng är så skön" mumlar han och jag skrattar. Jag tar sats och hoppar på hans rygg så han ger ifrån sig ett högt stön.
"Badass" säger han och på något sätt fick han ner mig på rygg med honom över mig. Han böjer sig ner och trycker sina läppar mot mina. Hans läppar masserar mina och våra tungor möts försiktigt. På bara några minuter har han fått av sig både sina och mina kläder och ja, ni vet vad som hände.
Vi tar en dusch tillsammans efteråt och tar på oss sovkläder därefter eftersom klockan är mycket. Vi kryper ner under täcket tätt intill varandra och han lägger armarna om mig. Efter en stund somnar jag i hans famn.

Jag öppnar mina ögon långsamt och blinkar några gånger för att vänja mig vid ljuset som lyser in genom gardinerna. Jag vänder mig om försiktigt och studerar Justin's ansikte. Jag smeker hans kind lätt och bara njuter av hans värme och närhet. Efter ett par minuter orkar jag inte ligga kvar i sängen trots att tanken av att sitta och titta på Justin's vackra ansikte är frestande. Jag tar på mig andra kläder och borstar igenom mitt hår. Jag plattar det och struntar i sminket idag. Jag vrider på huvudet och tittar på Justin som fortfarande sover djupt innan jag går ner till vardagsrummet och sätter mig i soffan. Jag sätter på tvn och byter till MTV där dom visar Hard times of RJ Berger. Jag sitter med min blick fastklistrad mot tvn men när jag hör något knaka sliter jag blicken från tvn och innan jag hunnit reagera hoppar Justin fram och skriker så jag rycker till.


(haha tänk er att det är en soffa hon sitter i)

"Fan vad du skräms" säger jag och lägger handen över hjärtat. "Jag kan faktiskt få en hjärtattack" fortsätter jag och han skrattar och sätter sig ner i soffan jämte mig med en duns. Han lägger armen om mig och flätar in sina fingrar i mina. 
"Sorry" flinar han sarkastiskt och jag skrattar bara lite lätt. Jag kysser honom på munnen och låter mitt huvud vila mot hans axel.

Kommentarer
Postat av: Johanna

mer :D

2011-08-02 @ 17:19:36
URL: http://johannaviveca.blogg.se/
Postat av: Melina

Asbra :)

2011-08-02 @ 17:53:23
Postat av: LOVEBYBIEBER - ny Justin Bieber novell

Sjukt ledsen över den dåliga uppdateringen som varit idag! :D Men nytt kapitel är ute nu och håller på o tidsinställer!



Big hugs! xx

2011-08-02 @ 18:21:20
URL: http://lovebybieber.blogg.se/
Postat av: tuva

jääääätte bra ! :D btw . du har två chapter 45 , bara så du vet (:

2011-08-02 @ 19:25:48

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0