Love me or let me go - Chapter 45


"Yaaaay! Vi är framme!" ler jag och tittar ut genom fönstret. Jag var så glad över att äntligen vara hemma igen. Det var ett tag sen.
Kenny parkerar bilen i Justin's garage och vänder sig mot oss. Han himlar med ögonen när han ser att Ryan och Justin har somnat.
"Vill du väcka dom?" flinar han busigt och jag nickar.
"I'd love to" skrattar jag och knäpper upp bältet. Jag lutar mig mot dom och skriker högt i deras öra så dom bokstavligen flyger upp i taket. Jag, Kenny och Pattie börjar gapskratta av hur deras skrämda ansiktsuttryck men dom bara blängde på oss. Kenny highfivar mig och hoppar ur bilen. Till min för våning var det inga paparazzis här, bara ett par ynka fans med Justin Bieber-tröjor och honoms skivor i handen. Justin fixar till sitt ruffsiga hår som enligt mig såg skitsexigt ut och kliver ur bilen. Han hälsar vänligt på tjejerna och signerar deras skivor och tar även en bild. 
Jag och Ryan tar ut våra väskor ur bagaget. Vi säger hejdå till Pattie och Kenny och jag kysser Justin hejdå. Jag och Ryan börjar gå mot vårat hus som bara ligger några hus bort från Justins. När vi äntligen kommit innanför dörren och stängt den släpper vi allting vi har och glider ner mot väggen ner till golvet.
"Home sweet home" mumlar Ryan och stänger ögonen.
"Fett skönt att vara hemma" ler jag och reser mig upp. Jag går upp på mitt rum med väskorna och börjar packa upp kläderna i min stora walk-in-closet. När jag packat upp allt tar jag fram min laptop och twittrar "Good 2 be back in ATL!". Jag slänger mig i min mjuka säng som har luggit orörd i flera veckor och blundar. Jag måste ha somnat för när jag vaknar är det kolsvart ute. Jag tar upp min mobil och tittar klockan - 20:31. Jag har 3 sms från Justin och ett missat samtal från Ryan. 
"Baby, koooooom!" "Demi svara :(<3" "Ryan sa att du sov hehe, kom över när du ser detta, om du inte vaknar allt försent, Ryan är här också, puss<3" Jag låser mobilen och reser mig upp. Jag tittar mig i spegeln och skrattar till av mitt utseende. Håret stog åt alla håll och jag var lite svart under ögonen från sminket som kletat ut sig medans jag sovit. 
Jag går in på badrummet och tvättar av mitt ansikte med kallt vatten. Jag drar av mig kläderna och tar på mig blåa shorts och en vit/blå randig tröja. Jag tvättar bort mitt smink, jag ska ändå bara till Justin så jag behöver inte sminka mig. Jag lägger ner mobilen i fickan och springer ner för trappan. Jag knyter mina converse och går mot Justin's hus. Eftersom dörren är öppen kliver jag bara in och stänger dörren efter mig. Jag sparkar av mig mina converse och ställer dom på skohyllan innan jag ut till vardagsrummet där jag hör rösterna ifrån. Justin sitter med ryggen mot mig så jag tar chansen. Jag böjer mig ner och skriker högt i honoms öra så han nästan trillar av soffan. Jag skrattar och går och sätter mig i honoms knä. 
"Vilket trevligt sätt att hälsa på" säger han och spelar sur men jag ser hur det drar i mungiporna på honom.
"Jag vet baby" säger jag och kysser honom. Den kvällen spenderade jag och Ryan hos Justin och Pattie, ioch såklart med Kenny som också var där och vi hade allmänt roligt och pratade om allt möjligt som poppade upp i våra hjärnor. 


Kommentarer
Postat av: ida

Jo, jag skulle kunna göra en design till dig! Gör EGENTLIGEN inga designer just nu, men varför inte. Vet hur viktigt det r med att ha en design man själv gillar och är stolt över! Men du kan lägga till mig på Fb (Ida Linnea Lager) så kan vi snacka där ang designen? :))<3

2011-08-02 @ 02:12:26
URL: http://biebsordie.blogg.se/
Postat av: Johanna

mer mer :)

2011-08-02 @ 08:57:27
URL: http://johannaviveca.blogg.se/
Postat av: mee

älskar det :) meeer! men bot Demi hos Ryan eller vadå? fattar inte :$


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0